LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,785
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

ata036' Alıntı:
bu konuyu iyice netleştirip gerekli bilgileri aldıktan sonra dönüş rotasını bir daha düşünebiliriz gezi esnasında

Gezimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Linki İnceleyiniz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120

aynen katılıyorum.... Bu olaylar Tadımızı kaçırmasın ulen her yere zararlar ya :( bizim geziyede bulaştılar bak

Etiketler

slm arkadaşlar artanyıldız'a ulaşamıyorum logo tasarımı için logomuzu tasarlayacak birisi varmı aramızda ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Gezimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Linki İnceleyiniz :[/color] http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120

ata036' Alıntı:
Selam arkadaşlar artanyıldız'a ulaşamıyorum logo tasarımı için logomuzu tasarlayacak birisi varmı aramızda ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Gezimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Linki İnceleyiniz :[/color] http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120

BU link neden çalışmıyor

evet o link çalışmıyor ... çok duyarlı bir moderatör arkadaşımız aynı konuda iki forumu çokmu gördü acep .. ???

Off_Road' Alıntı:
evet o link çalışmıyor ... çok duyarlı bir moderatör arkadaşımız aynı konuda iki forumu çokmu gördü acep .. ???

sanırım forum sayfamız sabit konulara taşınarak diğer bilgilendirme amaçlı olan başlığımız kapanmış. Dediğiniz gibi Bir yanlış anlamadan sebep olabilir.

ata036' Alıntı:
Selam arkadaşlar artanyıldız'a ulaşamıyorum logo tasarımı için logomuzu tasarlayacak birisi varmı aramızda ::smiley: ::smiley: ::smiley:

tarık sayfadaki resimler 10 x 15 (veya oranı neyse) bu boyuta yakın şekline baskıda kötü çıkarmı markasız halide vardı.

Selam dostlar,

4x4 SuperSport Dergisi kendi araçları ile katılmaya karar verdiler buluşma noktasını bizim programa göre sececekler hangi gün nerede olacaklarına kendi programlarına göre karar verecekler. Dolayısıyla benim araçtaki onlar için ayrılmış yer boşaldı tercihen 1 maksimum 2 kişi ile sınırlanmıştır. Araçsız olup katılmak isteyen arkadaşlarımıza duyrulur.

Yine yeniliyorum 10 temmuz a kadar araç içindeki bu yerleşimleri yapmamız yerinde olur.

febulent' Alıntı:
sanırım forum sayfamız sabit konulara taşınarak diğer bilgilendirme amaçlı olan başlığımız kapanmış. Dediğiniz gibi Bir yanlış anlamadan sebep olabilir.

neeeyyyyyyyy :eek: :eek: :-\ :-X :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

sakin olun beyler, vardır bir açıklaması... :smiley:

yanlışlık olmuş link düzeltildi arkadaşlar panik yok heyecan yapmayalım :smiley: burası gezenbilir :smiley:

Gezimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Linki İnceleyiniz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120

ata036' Alıntı:
yanlışlık olmuş link düzeltildi arkadaşlar panik yok heyecan yapmayalım :smiley: burası gezenbilir :smiley:

macera devam ediyor............ :smiley:

benım araçda da yer bulunmakta 3 kişi duruma göre 4 kişi yer bulunmakta duruma göre derken ailecek katılmak isteyen olursa diyorum:smiley:

bam bam' Alıntı:
benım araçda da yer bulunmakta 3 kişi duruma göre 4 kişi yer bulunmakta duruma göre derken ailecek katılmak isteyen olursa diyorum:smiley:
Can kutluyorum seni ... senin araçmı desem yoksa dolmuşmu olmasa... ;D walla arkadaşlar Bolu festival etkinliği dahil ciddi sıkıntı yaşayacaklar ... :smiley:
keyifli paylaşımlar herkese ...

febulent' Alıntı:
kopmalar demiyelim halen aynı sayfada yazıyoruz o halde hepimiz bir aradayız ertuğrul abi haklı sebeplerden zamanın uyamadığını dile getirdi bizlerde hak verdik kendisine olağan şeyler her an benim sizin başınıza gelebilir. Can kararsız kaldı belkide benim hatta benden heycanlı bir an önce programı netleyip kenara koymayı ve günün gelmesini planlıyor olmayı tercih eder sanırım. ben öyle istiyorum. Aracımda kimler var bileyim kesin sayı oh rahatım demeliyim ve sadece 24 temmuz kadıköy aklımda kalmalı şimdilik. :smiley:
ve sizin yaptığınız en doğrusu son gün 10 temmuz o zaman kadar herşey belli olur. herşey gönlünüzce olsun

Güzel bir gezi güzel olcak..... :smiley:

Eminim gerçektende güzel olacak,bizim'de uzun soluklu bir gezimiz olacaktı ankarada ertuğrul beye biraz bahsetmiştim, 7 veya 8 araç mardine kadar gidecektik,ağustos sonu gibi düşünüyorduk,KUM GİBİ dağıldık olmadık işler oldu. en az etkilenen inanın benim , hala toparlanmaya çalışıyorum ,onun için sonradan mahçubiyet olmasın diye listede yokum,her satırınızı zevkle takip ediyorum.Tanrı hepinizi korusun ,sağlık ve sıhhat versin.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Eminim gerçektende güzel olacak,bizim'de uzun soluklu bir gezimiz olacaktı ankarada ertuğrul beye biraz bahsetmiştim, 7 veya 8 araç mardine kadar gidecektik,ağustos sonu gibi düşünüyorduk,KUM GİBİ dağıldık olmadık işler oldu. en az etkilenen inanın benim , hala toparlanmaya çalışıyorum ,onun için sonradan mahçubiyet olmasın diye listede yokum,her satırınızı zevkle takip ediyorum.Tanrı hepinizi korusun ,sağlık ve sıhhat versin.
Orhan bey .. benmi yanlış hatırlıyorum .. bu Karadeniz Geziside Gezenbilir festivali gibi arkadaşların sayesinde geleneksel oldu zaten ... kesin katılırım dediğinizi hatırlıyorum ... :p...
:smiley:
herhalde organizasyondaki arkadaşlarında düşündüğünü umduğum gibi ... gönüller bir olsun ....
selamlar / Ertugrul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri