LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,707
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Off_Road' Alıntı:
Orhan bey .. benmi yanlış hatırlıyorum .. bu Karadeniz Geziside Gezenbilir festivali gibi arkadaşların sayesinde geleneksel oldu zaten ... kesin katılırım dediğinizi hatırlıyorum ... :p...
:smiley:
herhalde organizasyondaki arkadaşlarında düşündüğünü umduğum gibi ... gönüller bir olsun ....
selamlar / Ertugrul

Doğru hatırlıyorsun dostum ama %99 demiştim (tecrübe işte)

Etiketler

orhan abi iyi dileklerin için teşekkür ederiz. Aladağ da festivalde bulunacaklarla kısmetse görüşeceğiz zaten.

(bir aksilik olmaz ise ben yola işlerimin yoğunluğu sebebiyle cumartesi akşam üstü çıkıcam, cumartesi için izin alamadık:( )

ertuğrul ve orhan abi ikinizinde gelmesini çok istiyordum ama imkanlar el vermeyince elden bişe gelmiyor :'(
genede son dakikaya kadar ümidimi kesmiyorum sizden inşallah işlerinizi haleder ve son dakkada geliyoruz dersiniz ;D :D ;) :smiley:

GÖNÜLLERİMİZ BİR OLUNCA BATAKLIKLAR OTOBAN OLUR BİZE

Gezimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Linki İnceleyiniz :[/color] http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120

febulent' Alıntı:
orhan abi iyi dileklerin için teşekkür ederiz. Aladağ da festivalde bulunacaklarla kısmetse görüşeceğiz zaten.

(bir aksilik olmaz ise ben yola işlerimin yoğunluğu sebebiyle cumartesi akşam üstü çıkıcam, cumartesi için izin alamadık:( )

Bende cuma gecesi yoldayım inşallah, yarın araca ,ufak bir bakım temizlik felan yapacağım ,bugün yalovadaydım defenderi biraz yordum. :D :D

febulent' Alıntı:

aladağlarda dertleşirz bana hak vereceğini umuyorum ;)

evet arkadaşlar macera için az günümüz kaldı katılımcı listesini veee :D sponsor listemizi yeniliyorum durumunda değişiklik olan arkadaşlar bildirsin lütfen (Hüseyin ustam özellikle senden + 2-3 gün bekliyoruz) :smiley: ben ve bülent kardeşim iş yoğunluğundan bu aralar ilgilenemiyoruz önümüzdeki haftadan itibaren forma yoğunlaşacağız hemen hemen herşey hazır güzel bi gezi olacak

Katılımcı Listesi (Güncel)

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet KARABULUT
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
5- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)

YOZGAT
1- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün

SİVAS
1- Bülent KÖK Defender 110
2- Mustafa ARSLAN Nissan Patrol

IĞDIR
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
2- Neslihan YILMAZ + 2 çocuk
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (bam bam) Hyundai Galloper +2+1çocuk, araç dolmuştur

Araç Sayısı : (7) 5 ( Defender ) + 1 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + ...(Jeep) + 1 (NİSSAN) + (Diğer)
Kişi Sayısı : 20 kişi + Eşler ve çocuklar

en eğlenceli kısım SPONSORLARIMIZ yaani bizlerrrr ;D ;D listede adı olmayanlar hadi sizleride görelim ;) ;)

SPONSORLAR

1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
5.Ahmet (Yozgat) Gruba Yeterli Miktarda İlaç (yolculukta karşılaşabileceğimiz güneş çarpması, ishal, ağrı, vb. )
6. Oğuzhan (Lideroutdoor.com) kişi başına Termometreli pusulalı Düdük veya Şapka ya takılan Fener

KATKIDA BULUNANLAR

1. Gezenbilir Ailesi
2. 4x4 SüperSport Dergisi (Eylül-Ekim Sayısı )
3. Ahmet Ergun (egeli 34) - İNSA TURBO Lastik alımlarında Ahmet abi yardımcı olacak bilginize.
4. elvan_doga Seyahat sigortası - Trafik sigortası- Kaskolar- sağlık başta olmak üzere sigorta ile ilgili her konuda sizlere elimdeki tüm imkanlarla yardımcı olmaya çalışacağım, Ayrıca seyahat sigortası için bu gezi grubuna özel bir police hazırlatmak niyetindeyim bu yönde çalışmalarımızda sürüyor yine buradan yazarım. (Sigorta ile ilgili her konuda soru sorun elimden geldiğince cevaplarım Not: Anlaşmalı kurum sayımız fazla olduğu için bir çok sigorta şirketinden görüş ve öneri alabiliriz bu konuda da içiniz rahat olsun. )

Gezimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Linki İnceleyiniz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120

bir garip aptalca diyebilceğim şekilde hafta sonumdan oldun 2 salak adam yüzünden (afedersiniz) içime öyle oturduki bu buluşmayı üzun zamandır bekliyordum ve her şeyimi hazırlamıştım bagajıma böyle olmamalıydı. seneye yemin ettim Allah ömür verirse nikahıma denk gelsin memuru oraya getiririm konukları da yine gelirim....

Allahım sen utandırma :smiley:

evet arkadaşlar macera için az günümüz kaldı katılımcı listesini veee sponsor listemizi yeniliyorum durumunda değişiklik olan arkadaşlar bildirsin lütfen (Hüseyin ustam özellikle senden + 2-3 gün bekliyoruz) ben ve bülent kardeşim iş yoğunluğundan bu aralar ilgilenemiyoruz önümüzdeki haftadan itibaren forma yoğunlaşacağız hemen hemen herşey hazır güzel bi gezi olacak

Katılımcı Listesi (Güncel)

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet KARABULUT
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
5- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)

YOZGAT
1- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün

SİVAS
1- Bülent KÖK Defender 110
2- Mustafa ARSLAN Nissan Patrol

IĞDIR
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
2- Neslihan YILMAZ + 2 çocuk
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

Araç Sayısı : (7) 5 ( Defender ) + 1 (Discovery) +............(Hyundai)+..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + ...(Jeep) + 1 (NİSSAN) + (Diğer)
Kişi Sayısı : 20 kişi + Eşler ve çocuklar

en eğlenceli kısım SPONSORLARIMIZ yaani bizlerrrr listede adı olmayanlar hadi sizleride görelim

SPONSORLAR

1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
5.Ahmet (Yozgat) Gruba Yeterli Miktarda İlaç (yolculukta karşılaşabileceğimiz güneş çarpması, ishal, ağrı, vb. )
6. Oğuzhan (Lideroutdoor.com) kişi başına Termometreli pusulalı Düdük veya Şapka ya takılan Fener

KATKIDA BULUNANLAR

1. Gezenbilir Ailesi
2. 4x4 SüperSport Dergisi (Eylül-Ekim Sayısı )
3. Ahmet Ergun (egeli 34) - İNSA TURBO Lastik alımlarında Ahmet abi yardımcı olacak bilginize.
4. elvan_doga Seyahat sigortası - Trafik sigortası- Kaskolar- sağlık başta olmak üzere sigorta ile ilgili her konuda sizlere elimdeki tüm imkanlarla yardımcı olmaya çalışacağım, Ayrıca seyahat sigortası için bu gezi grubuna özel bir police hazırlatmak niyetindeyim bu yönde çalışmalarımızda sürüyor yine buradan yazarım. (Sigorta ile ilgili her konuda soru sorun elimden geldiğince cevaplarım Not: Anlaşmalı kurum sayımız fazla olduğu için bir çok sigorta şirketinden görüş ve öneri alabiliriz bu konuda da içiniz rahat olsun. )

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bende bazı problemlerden dolayı bir süredir zaten düşünüyorum gerekli açıklamayı yapmak için Bülent Demir e özelden açıklamamı yaptım malesef bu sefer aranızda olamıycam herkesden özür dilerim bir süredir zaten karasızdım ufak ufak belirtilerini göstermiştim ama katılan arkadaşlardan bol boı resim ve bolca eğlenmlerini istiyorum kalın sağlıcakla

Arkadaşlar son dakka belki % ???? ihtimal haber veririm durumuma göre hepinize iyi günler ;) ;)

bam bam' Alıntı:
Arkadaşlar son dakka belki % ???? ihtimal haber veririm durumuma göre hepinize iyi günler ;) ;)

Sendemi Brütüs .... ???
Aladağlarda festivalde görev aldığın için heralde fazlaca yoruldun CAN da.. Karadeniz etkinlik gününe kadar dinlenmiş olurdun ...

gelemeyecek olmana çok üzüldüm sebebini bildiğim için bir şey diyemiyorum nasip kısmet diyelim inşallah son dakka golu atar aramıza katılırsın ;)

Off_Road' Alıntı:
Sendemi Brütüs .... ???
Aladağlarda festivalde görev aldığın için heralde fazlaca yoruldun CAN da.. Karadeniz etkinlik gününe kadar dinlenmiş olurdun ...
ata036' Alıntı:
gelemeyecek olmana çok üzüldüm sebebini bildiğim için bir şey diyemiyorum nasip kısmet diyelim inşallah son dakka golu atar aramıza katılırsın ;)

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için artık bakıcaz duruma göre ;D ;D

Off_Road' Alıntı:
Sendemi Brütüs .... ???

abim sende dinlenmiş olursun diyorum karadeniz etkinlik gününe kadar :D :D ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri