selam bülent bey, bu siteye olduğum gündenberi, sadece Cumhuriyet Bayramı kortej etkinliğine katıldım, çekinerek gitmiştim kimseyi tanıyorum diye ama, kortejin başından başlıyarak yürüdükçe her baktığım kişi gülümseyerk içten ve samimi merhaba deyişi ile hiç yabancı hissetmedim kendimi, bütün üyeler sanki yıllardır birbirini tanıyormuş gibiö hoş sohpet , sıcak kanlı ve samimiydi, eski kayıtlardaki kamp ve seyahat görüntülerini izleyince gerçekten böyle biretkinliğe katılmayı çok arzuladım, ama olmadı, karadenizliyim ama görmediğim bilmediğim o kadar çok yer varki, şu ötobüslerle yapılan ve otellerde kalınan özel turlar hiç bir zaman ilgimi çekmedi, süreli oluyor çarçabuk aceleyle nereye bakacağgınızı bilemeden ayrılma saatiniz geliyor, o nedenle arkadalar katıldı ama ben katılmak istemedim, hep kendi aracımla konaklıya konaklıya istediğimyerde durarak gitme hayalim vardı, ama bu sitedeki turları görünce böylebirtura katılmayı daha çok arzular oldum, öncden bilgisayarı pek açmazdım, şimdi fırsatbuldukça açıp eski seyahete gidilenyerlere ait resimlere paylaşımlara bakıyorum, keyif alıyorum, inşalah sizinde çekeceğiniz görüntüleri de büyükbir keyifle izleyip oralara gitmiş kadar olaacağımm,,ve inşallah birdahaki sefere ben kendimin çekeceği resimleri gidemeyen diğer arkadaşlarla paylaşaağımm inaşallhhhhh (bir şey hatırlatabilirimimiyimmmm parmak kaldırdımmm,,,,Hopa Sugören Köyüüüü resimmmm bu kadarcıkkkk efendim gidene kadar daha bir kaç kez daha söyler , saç baş yoldurabilirimmmmmiyimm,