Land Rover Defender Sürati

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saitnuh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,460
Ynt: Land Rover Defender Sürati

zeus' Alıntı:
evet dogru cadde versiyonu planlıyorum bakalm inş güzel olacak ama burda şunu farkettim.sordugum sorulara hiç cevap alamıyorum.
birincisi bu araç v8 mi?
ikincisi maksimum hızı nedir?
üçüncüsüne gelirsek bu araç tahmini ne yakar km de?

V8 değil
hiz 140 rahat yapar
Yakıt 11 yada 13 litre arasında
sorularıonıza yanıt olur galiba

Siz soruyu sorarken hata yapmışsınız o bakımdan cevabida geç oldu

Etiketler

Motor bu land amblemı ve uzerınde turbocharged yazısı.bu arac v8 mı? Yakıtı nedır tahmını.bırde bu aracların pıyasası cok garıp herkes tutturabıldıgıne satıyor gıbı sankı.bakalm bızım svx cıkınca ne kadar edecek

yakıt cokmus baya tahmını 350 rahat yakar o zaman.cevaplar ıcın tesekkurler bu arada.

zeus' Alıntı:
yakıt cokmus baya tahmını 350 rahat yakar o zaman.cevaplar ıcın tesekkurler bu arada.

2050 kg lik bir araç için okadarda çok değil asfatta işim olmadığından arazi rakamlarından bahsediyorum

zeus' Alıntı:
Kusura bakmayın telefonun klavyesı bıraz kucuk bı kac harfe aynı anda basıyorum.turbocharged yazıyor turbo sarjlı yanı.bu arac dızel.dızelde v8 varmı bılmıyorum.maksımum hız ve yakıt tahmını ne olur.su an uzerıne 22 yada 20" lastıkler takılacak.

20" lastik ile patinajdan kalkış bile yapamaz, son sürati de 90 km/h civarı olur :D
Böyle bir Defender piyasada bulunmadığından yakıt tüketim değeri de bilinemez :smiley:
Standart Defender'larda lastikler 31" olur genelde.

siz yanlış anladınız sanırım :smiley: defenderın lastikleri değil jantları. şu an tahminim standar 16" yada 17" tir biz bunu 22" yapalm diyoruz. yani 285/65 r 22 :smiley:

zeus' Alıntı:
siz yanlış anladınız sanırım :smiley: defenderın lastikleri değil jantları. şu an tahminim standar 16" yada 17" tir biz bunu 22" yapalm diyoruz. yani 285/65 r 22 :smiley:

arazi araçlarında lastik yanak genişliği nekadar fazlaysa o kadar iyi olur hele hele kayalık arazide
22'' alay konusu olur kanımca

ekteki fotograftaki gibi arkadaşlar.Ben aracımı zaten arazide kullanmıyorum kullansamda jant lastik takımım duruyor zaten sıfır.
fotograftaki tarzda bir jant koymak istiyorum araca.(aracım metalik siyah / ön panjur yeni svx kasadan /şu an deri koltuklar yapılıyor 8+1 den 6+1 e dönüşecek)
jant2.png

jantt.png

Küçük bir soru arkadaşlar araba kalabalık olduğunda'da 90'ı geçtiğimde 100 110 120 gerçi 130 da yaptım ama yoldanda kaynaklanıyor gibime geliyor araba geziyor.
Lastikleri genişlettiğimde sıkıntı % nekadar kalkar? Normalde gezmiyor sıkıntı yükten kaynaklanıyor birazda yoldan.
Kötü bir durum hızlı gitmeye alıştık vaktinde şehir içinde bile defender ile 70 80 bayramda 11 yolcu olunca sıkıntı oldu bu durum.

Umut'a katılıyorum :smiley: Çok konforsuz bir araç olduğu gibi üzerine takacağınız jantlar da bayağı bir emanet duracaktır Defender'da :smiley: Ayrıca asfalttan çıkmam deseniz bile ilk kar düştüğünde ne feci bir hata yaptığınızı anlayacaksınız ;) Keyif sizin tabii ama illa LR olacaksa Disco 2 tercih edebilirdiniz.

figo' Alıntı:
Küçük bir soru arkadaşlar araba kalabalık olduğunda'da 90'ı geçtiğimde 100 110 120 gerçi 130 da yaptım ama yoldanda kaynaklanıyor gibime geliyor araba geziyor.
Lastikleri genişlettiğimde sıkıntı % nekadar kalkar? Normalde gezmiyor sıkıntı yükten kaynaklanıyor birazda yoldan.
Kötü bir durum hızlı gitmeye alıştık vaktinde şehir içinde bile defender ile 70 80 bayramda 11 yolcu olunca sıkıntı oldu bu durum.

Poly burç kitleri gezinmeyi büyük ölçüde çözer. İsmini de aldığı Polly Bush markası iyidir ama pahalıdır. Deflex de iş görür ama çok zorlamaya gelmiyor.

nurs08 e cevaben sayın hocam bende kamu personeliyim bende defender i günlük aracım olarakta kulaıyorum bi sıkıntı yok araziye ava çıktıgım zamanlarda ise inanın çok isim yapmış çogu jipten çok üstün model marka belirtmeyim ama alırken çok dikkat edin iyice baktırın

reha bey bende defender almayı planlıyorum. özel harekatta kullanılmış 87 model defender 2.5 benzinli. şu anda 2000 model honda cr-v kullanıyorum. acaba bu aracı alıp üzerine masraf yapıp konfurunu artırabilirmiyim. bu araçla neler yapılabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR