Land Rover Defender Sürati

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saitnuh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,445
Ynt: Land Rover Defender Sürati

arkadaşlar benim daha önceki kullandığım araçların çogu seri binek arabalardı ve asfalta indiğim zaman aracın hakkını genelde veriyorum ama malum köy yollarına girdiğimde aradığım tadı bulamadım hiçbirinde
özellikle köy yolları için cj düşündüm bu araçların pahalı olduğunu düşündüğüm için niva almayı düşünmüştüm hatta deneme sürüşünde 80e çıktığımda beni korkuttu ne yolda tutabildim nede sesten durabildim birde o araç yapısı itibariyle asfaltta kaza yapmaya müsait olduğu için vazgeçtim defenderde böyle sıkıntı çekermiyim sizce

Etiketler

Defender sınıfını en iyi yoltutuşu olan araçlardandır bunun ilk sebebi sürekli 4x4 oluşudur araç yüksek görünsede ağırlık merkezi aşadadır
Virajlarda arkadan veya önden savrulması minimum seviyededir
kulanması çok kalay bir araç değildır firenleri , direksiyonu ,amortisörleri ,gergi kol lastikleri , varsa viraj demir lastikleri ,saglamsa cok rahat ,güvenli ve keyifli sürüş saglar

ağırlık merkezinin aşağıda olması akıllıca bencede mantıklı çünkü bu aracın asıl ağır tarafı şasesi üstü alüminyum kasa hafiftir haklısınız bunu düşünmemiştim

Ensar bey hazir eliniz değmişken :smiley: bu başlıkta kendinizi tanıtırsanız çokdaha samimi olur

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.msg394814#msg394814

o araba 190 la giderken lastikleri yere değmemiştir ya o 190a ben inanmam mümkün değil o hıza çıkması hani çıktı diyelim yolda tutmak mümkün değil ben 2004 model opel comboyla en çok 185e kadar çıktım daha fazlası için korktum ki combo hıza müsait bir araç olmasına rağmen o hızdan sonra korkuttu beni ki birde landı düşünemiyorum o hızda
mercedes bmw yada bunu gibi araçlarla bile 200ü görenler sayılı ki nerde kaldı land

ensar' Alıntı:
o araba 190 la giderken lastikleri yere değmemiştir ya o 190a ben inanmam mümkün değil o hıza çıkması hani çıktı diyelim yolda tutmak mümkün değil ben 2004 model opel comboyla en çok 185e kadar çıktım daha fazlası için korktum ki combo hıza müsait bir araç olmasına rağmen o hızdan sonra korkuttu beni ki birde landı düşünemiyorum o hızda
mercedes bmw yada bunu gibi araçlarla bile 200ü görenler sayılı ki nerde kaldı land
Naci abi diyorsa doğrudur aracı bende biliyorum anlık 190 yapabilir süreklide yaparda yani :smiley:
ben 1, videsten 2. videse alamadığım rampada 3, vides koltuğa yapıştığımı hatırlıyorum :smiley: ;)

defenderde ben en fazla 130a kadar çıktım allah tan yol genişti sanki ön takımı bozuk araba gibi tutmak nerdeyse imkansız kontorolü çok zor oluyor ama standart olarak en fazla hızım 100ü diyebiliyorum ama 100 geçtikten sonra hız artıkça direksiyondaki hakimiyetim azalıyor

300TDI Defender bile zorladığınızda 150-160 görür, 3.9 V8 motorlu 182 HP gücünde bir Defender niye 190 km/h hız yapmasın ki? Bahsi geçen Combo 70 HP bu arada :smiley:

Bu konularla aslında pek yakından ilgim olmadıgı soylenebılır fakat elımde 98 model motoru sıfıe yenı takılmıs uzerınde tuebochsrged yazan bır defender var.fotograflarınıda yakında paylasacagım zaten.su an 2009 mskysjı goruyor servıste cıkınca svx kasa olacak.arac .bu aracın maksımum hızı ne olabılır sızce?

Kusura bakmayın telefonun klavyesı bıraz kucuk bı kac harfe aynı anda basıyorum.turbocharged yazıyor turbo sarjlı yanı.bu arac dızel.dızelde v8 varmı bılmıyorum.maksımum hız ve yakıt tahmını ne olur.su an uzerıne 22 yada 20" lastıkler takılacak.

evet dogru cadde versiyonu planlıyorum bakalm inş güzel olacak ama burda şunu farkettim.sordugum sorulara hiç cevap alamıyorum.
birincisi bu araç v8 mi?
ikincisi maksimum hızı nedir?
üçüncüsüne gelirsek bu araç tahmini ne yakar km de?

İşler iyice karıştı
bahsedilen araç yanılmıyorsam td300 galiba

son hızıda heralde 140-150 olabilir

turbo_kits_diesel_landrover_discovery.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR