Land Rover Defender Sürati

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saitnuh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,426
Ynt: Land Rover Defender Sürati

Selalar
tabii yapabilirsiniz.. Ama sizden rica etsem bunun icin yeni bir başlıl açsanız Zira, konu başlığına çok uymuyor.. anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederim. reha

Etiketler

Ynt: Bosch mazot pompası

1987 model Defender (2500 düz dizel) için bosch mazot pompası nereden bulabilirim.Her hangi bir ismi veya kodu varmıdır.Yardımcı olursanız sevinirim.
90 km gelince 3-5 dakika bu süratte gidince motor devri yükseliyor.Eksozdan beyaz duman cıkartıtıyorMotordanda takır tukur sesler geliyor.Mazot pompasımı yetiştiremiyor yoksa baska bir arızasımı var .90 km yide cok zor görüyor.

4. viteste 100 km 5. viteste 130 yaptım düz yolda.
Motora yarım litreden biraz fazla yag koydum ve sesi de azaldı.
Transporterin kitapcığında yazıyordu aklıma geldi ve denedim yüksek performans için.
Test edip onaylamak isterseniz sonucu bildirin SAYGILAR.

umarım yardıcı olur ben digital ibreleri manuele çevitirdim dijitalden 13km hız farkediyor az gösteriyor dijitalden nerdenmi bu kadar net biliyorum radara düştüm

Nokıa N95 2236.jpg

Nokıa N95 2237.jpg

Nokıa N95 2238.jpg

ekstra bi özeliği yok 2.5 land rover 110 ama ben diğer araçlarıma göre land a gelince çok hasasım size abartı gelebilir ama yag değişimine kadar yetkili servise girerim ben takla attım tekrar sıfır ayarına varana kadar gene yetkili servise girdim bu hızı sanırım orjinaliğe borçluyum

dablaya' Alıntı:
ekstra bi özeliği yok 2.5 land rover 110 ama ben diğer araçlarıma göre land a gelince çok hasasım size abartı gelebilir ama yag değişimine kadar yetkili servise girerim ben takla attım tekrar sıfır ayarına varana kadar gene yetkili servise girdim bu hızı sanırım orjinaliğe borçluyum

Evet %99 katılıyorum ve karayollarından aldığım land'da aynen öyleydi. 2.5 DİZEL
Artı yağınıda normalden biraz fazla koyar ve kontrolünü yaparsanız buna yakın bir performansı herkes alır.

selam arkadaşlar maşallah azınızdan bal damlıyor defendirla 170 km yapanı bile okudum forumda iyide benim aracim 93 model benzinli ve lpgli her ikisindede 90 nı göremedim ibre oynayıp duruyor 5 inci viteste bile bu şekilde merak ettim özellikle benzinli aldım daha performanslı olsun diye bulsam v8 alacaktım ama olmadı kısmet bana bukonuda cevap yazarmısınız ne olabilir acaba

Selamlar
sanırım benim yazdığım ballardan birini (Puma motorlu defender) okumuş olabilirsiniz.. Ayrıca, Td5'i olan Defender sahibi arkadaslarimiz da bu hızları görebiliyorlar.. Ancak, "test" dışında asla bu hızlara çıkmamak gerek "bence..",
size nasıl bir bilgi vermemizi isterdiniz? iyi gunler dilerim,reha

foremost' Alıntı:
selam arkadaşlar maşallah azınızdan bal damlıyor defendirla 170 km yapanı bile okudum forumda iyide benim aracim 93 model benzinli ve lpgli her ikisindede 90 nı göremedim ibre oynayıp duruyor 5 inci viteste bile bu şekilde merak ettim özellikle benzinli aldım daha performanslı olsun diye bulsam v8 alacaktım ama olmadı kısmet bana bukonuda cevap yazarmısınız ne olabilir acaba
Aracınız en verimli çalışır durumda son hızınız standart lastiklerle( 235/85/16 - 7.50 / 16 ) 125 kmh

foremost' Alıntı:

ibreye pek inanmayın, kontrolleri gps ile yapın, bende son hız 80 (ibrede), ama gps de 120 nin üzerini gösteriyor ;)

discovery-V8' Alıntı:
ibreye pek inanmayın, kontrolleri gps ile yapın, bende son hız 80 (ibrede), ama gps de 120 nin üzerini gösteriyor ;)
Abi sendeki lastik farkı
ben kendi aracımla abimin defenderi yan yana kmh virgülüne kadar aynı çıktı eğer yanlışsa benim 2008 model aracımda yanlış olması gerekir

yunus bager' Alıntı:
Abi sendeki lastik farkı
ben kendi aracımla abimin defenderi yan yana kmh virgülüne kadar aynı çıktı eğer yanlışsa benim 2008 model aracımda yanlış olması gerekir

Tel kaçırıyorsada az gösteriyor, ibre sallanıyor denince aklıma o geldi, lastik büyüdikçe km sapıtıyor zaten.

reha abi benim araçtamı bir sorun var diye merak ettim ne kadar gaza dokunsam 80 km bile göremiyorum ibre sürekli hareket halınde acaba halattamı bir bozüklük var tam olarak hızımı ölçemiyorum anlayamadım bu performansı arttırmak için ne yapabilirim motoru bir eldenmi geçirmeliyim acaba sanki tutuk gibi dedi ustam uzun süre yatmasındanmı olabilir ustamın dediğine göre araç 5 inci viteste fazla kullanılmamış buda motorun açılmamış olabileceğinimi gösteriyor birde benzin pompamda sorun var 4 cu ve 5 ci vitesler de benzin yemiyor fazla basmaya gelmiyor benzin çekmiyor araca yetmiyor bana orjinali dışında önerebileceğin başka marka bir benzin pompası varmı abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR