Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,088
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Yusuf Aybek' Alıntı:
Seyfettin hocam evet ıstıcıdan kastım ebrshpacher yani artık o modellere adını veren webasto sağ ön koltuğun altına koymuştuk eğer sizin çizimdeki gibi olacaksa koltuk altına benzer bir ısıtıcı koymanız mümkün olmayacak.

Yusuf Kardeşim,
Vebostanın kapladığı hacmi bilmiyorum Aynı zamanda mazot deposununda.Araç yakıt deposundan yararlanmanın artı ve eksilerinide.Eksozunun dışarıya verilmesi soruları bende cevapsız kalıyor. Oturma gurubu altı,Gadrop altı,mutfak altı,yatak altı vb.
Bu bölümden koridora yönlendirilmesini artı ve eksileri nelerdir.
Bigilendirirseniz sevinirim.
Selamlar.

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

TA2RX' Alıntı:
Hocam, arkadaki yatağın (U-oturma grubunun) soluna bak. Orada (aracın sağındaki) kapıyı göreceksin. ;)

;D ;D ;D
Bekir Kardeşim,Uludağ gazozuna bahse girseydik lades olmuştunuz.Neyse geçmiş olsun!

Soldaki giriş kapısından girdiğinizde,karşınızda oturma gurubu,solunuzda yolcu kabini,sağa dönüldüğünde solda oturma gurubu ,sağda mutfak,
iki adım aracın arkasına doğru ilerlediğimizde;solda banyo grb ve karşıda iki kişilik yatak.Mübarek pramit projesi gibi. Shocked
Özetle karavan girişi solda.
Düşündüğüm tek sorun;araç kapı toplamının 4 mü 5mi olduğu?Gerçi bu şekliyle "özel amaçlı motokaravan"ruhsatlı ise şapkamı gökyüzüne fırlatırım Roll Eyes

9 Ocak 12 Pazartesi günü karavan sahibi Sebahattin Beyle iç karavan yerleşimini,sol kapı durumunu sağda kapı olmadığı konusunda
görüştük.
Kısaca sonuç yukarda tahmin ettiğim gibi imiş.
Bilginize.

airboat' Alıntı:
Bekir Kardeşim,Uludağ gazozuna bahse girseydik lades olmuştunuz.Neyse geçmiş olsun!

Soldaki giriş kapısından girdiğinizde,karşınızda oturma gurubu,solunuzda yolcu kabini,sağa dönüldüğünde solda oturma gurubu ,sağda mutfak,
iki adım aracın arkasına doğru ilerlediğimizde;solda banyo grb ve karşıda iki kişilik yatak.Mübarek pramit projesi gibi. Shocked
Özetle karavan girişi solda.
Düşündüğüm tek sorun;araç kapı toplamının 4 mü 5mi olduğu?Gerçi bu şekliyle "özel amaçlı motokaravan"ruhsatlı ise şapkamı gökyüzüne fırlatırım Roll Eyes

9 Ocak 12 Pazartesi günü karavan sahibi Sebahattin Beyle iç karavan yerleşimini,sol kapı durumunu sağda kapı olmadığı konusunda
görüştük.
Kısaca sonuç yukarda tahmin ettiğim gibi imiş.
Bilginize.

Bu durumda, sözünü ettiğim fotoğraf ters basılmış demektir :smiley:

Neyse, asıl önemli olan: Ruhsat işini nasıl halletmişler? Sizin için de bir umut var mı?

TA2RX' Alıntı:
Bu durumda, sözünü ettiğim fotoğraf ters basılmış demektir :smiley:

Neyse, asıl önemli olan: Ruhsat işini nasıl halletmişler? Sizin için de bir umut var mı?

Bekir kardeşim,
Ters basılmış fotoğraf karesi hangisi,Lütfen söylerseniz bende bilgi sahibi olurum.
Sebahattin beyin söylediğine göre;İstanbullu bir aile bu aracı ingiltereden getirmiş,karavan dekorasyonu istanbulda yapılmış.3.el olarak
sebahattin bey almış.Hastası için para gerekli imiş ve satıyormuş.Haa plakası izmir'e kayıtlı ve sebahattin beyde İzmir'li Türk vatandaşı.
Soldan kapılı otomobil,minübüs ruhsatlı 2 yılda bir TUV giren araçlar çoğunlukta.Sürücülerde sol kapıdan inip biniyor.Yasak olsa kapıları iptal etmemiz gerekmezmiydi.Hala projemi uygulamak (soldan kapılı)için zayıfta olsa bir aydınlık görüyorum.

airboat' Alıntı:
Bekir kardeşim,
Ters basılmış fotoğraf karesi hangisi,Lütfen söylerseniz bende bilgi sahibi olurum.
Sebahattin beyin söylediğine göre;İstanbullu bir aile bu aracı ingiltereden getirmiş,karavan dekorasyonu istanbulda yapılmış.3.el olarak
sebahattin bey almış.Hastası için para gerekli imiş ve satıyormuş.Haa plakası izmir'e kayıtlı ve sebahattin beyde İzmir'li Türk vatandaşı.
Soldan kapılı otomobil,minübüs ruhsatlı 2 yılda bir TUV giren araçlar çoğunlukta.Sürücülerde sol kapıdan inip biniyor.Yasak olsa kapıları iptal etmemiz gerekmezmiydi.Hala projemi uygulamak (soldan kapılı)için zayıfta olsa bir aydınlık görüyorum.

Hocam, arkadaki yatağın (U-oturma grubunun) fotoğrafında kapı aracın sağ (fotoğrafın sol) tarafında.

TA2RX' Alıntı:
Hocam, arkadaki yatağın (U-oturma grubunun) fotoğrafında kapı aracın sağ (fotoğrafın sol) tarafında.
Bekir Kardeşim,
Size fotoları biraraya getirip tekrar gönderiyorum.
1.Foto:Giriş kapısı solda,Sürücü solda,Plaka ve Sahibinden com doğru okunuyor!
2.Foto: 1.fotoya göre tümü sağda,plaka ve site adı sağdan sola ve okunamıyor.Fotoyu ben çevirdim.
3.Foto:Soldaki giriş kapısından girdiğinizde,karşınızda oturma gurubu(Alt solda Konrol panosu ve Havalandırma menfez kapağı),solunuzda yolcu kabini,
4.Foto:"U-oturma grubunun solunda görülen sağ kapı"dikkatle bakıldığında sağ kapı dediğiniz yer sürücü kabinine içten geçiştir.

5.Foto:Sağa dönünce; sağda mutfak,iki adım aracın arkasına doğru ilerlediğimizde; solda banyo grb ,sağda gadrop ve karşıda iki kişilik yatak.
6.Foto: 2.Fotoyu tekrar düzelttim.
Özetle karavan girişi solda.Oturma gurubu arkada değil ; karavanın ön sağında, görülen cam ve perde sağa açılmış penceredir.
Bilginize[attachment=1]

Ekli dosyalar

• SOL GÄ°RİŞLÄ° MOTOKARAVAN.pdf
    61.9 KB · Görüntüleme: 279

Tamam bu sefer anladım. Teşekkür ve yanlış anlama için özür.

Labirent gibi yahu! ;D ;D ;D

airboat' Alıntı:
Bekir Kardeşim,
Size fotoları biraraya getirip tekrar gönderiyorum.
1.Foto:Giriş kapısı solda,Sürücü solda,Plaka ve Sahibinden com doğru okunuyor!
2.Foto: 1.fotoya göre tümü sağda,plaka ve site adı sağdan sola ve okunamıyor.Fotoyu ben çevirdim.
3.Foto:Soldaki giriş kapısından girdiğinizde,karşınızda oturma gurubu(Alt solda Konrol panosu ve Havalandırma menfez kapağı),solunuzda yolcu kabini,
4.Foto:"U-oturma grubunun solunda görülen sağ kapı"dikkatle bakıldığında sağ kapı dediğiniz yer sürücü kabinine içten geçiştir.

5.Foto:Sağa dönünce; sağda mutfak,iki adım aracın arkasına doğru ilerlediğimizde; solda banyo grb ,sağda gadrop ve karşıda iki kişilik yatak.
6.Foto: 2.Fotoyu tekrar düzelttim.
Özetle karavan girişi solda.Oturma gurubu arkada değil ; karavanın ön sağında, görülen cam ve perde sağa açılmış penceredir.
Bilginize[attachment=1]

JPEG formatı aşağıda görüldüğü üzere...

ScreenShot001.jpg

Yok, ben bunları kıstas almayayım. Yine kafam karışıyor. Tarif daha iyiydi ;D

airboat' Alıntı:
Levent Kardeşim.

Yaptıklarını ilgi ile (sy 30)izliyorum.Çalışmalarından çok şey öğreneceğimden eminim.
Kolaylıklar diliyorum.

sağolasın hocam sizlerin daha iyi yapacağınızdan eminim, en azından yapılmış örnekler daha çok, tekrar kolay gelsin, selamlar :smiley:

Seyfettin hocam .
Meşguliyetten dolayı atlamışım.
Başlamışsınız hayırlı olsun . dilerim her sey yolunda gıder, isteginiz gibi olur.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri