Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Teşekkürler, İsmail..Bu durum banada mecburiyetler getirmeye başladı, takip edenlere her gün birşeyler sunabilmek için kesintisiz, devam etmeye çalışıyorum..Takip edenler sadece yurt içiylede sınırlı deyil, yurt dışındanda takip ediliyor, bunlarla alakalı e-mail'ler geliyor...
İlhan abi, kontraplaklar çok iyi şartlarda doğru stoklanarak çokda güzel kurumuş, durum böyle olunca benim kenarından dekopajla tesfiye yapmam bile zorlaşıyor, hele birde genel parçalamaya kalksaydım, yine işin yarısında parçalamaya götürmek zorunda kalabilirdim, işin başında parçalatmam hayırlı oldu..
Tabiki iş bu kadar basıt deyil, kontraların üzerlerinde bazı defolar ve kötü görüntülü noktalar olabiliyor, dolap kapakları gibi görünür parçaları otomatik dizilimde, uygun olmayan yerlere gelebiliyor, kesimi yapan arkadaşla birde bunlarla uğraştık, her bir kontraplak için dizilime müdehale etmek zorunda kaldık, bu müdehaleler ile defolu kontra noktalarını firelere getirmeye veya görünmeyecek parçalara isabet ettirmek için bilgisayar üstinde müdehaleler yaptık, bunu siz yapmazsanız adamlar koca kontraları parçalar verir, ondan sonra ayıkla pirincin taşını, bunlar yapılan işlerin görünmeyen yanları....