Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Evet Levent, 3 de 2 bildin...
1) Oturma grubu ile buzdolabı arasından şöför mahalline geçişde koltukları 5 cm daha daralttım, öne geçiş daha rahat olacak, nasıl olsa gece pozisyonunda koltuk yatak olurken uzatma parçası var...
2) Sigorta ve kontrol paneli 12'li 7 tane 12v lazım, 3 tanede 220v, mecburen, panelin arkasından atlama baralarını 4 taneden kesip yeni atlama yapıp, panonun 8 tanesini 12v'a 4 tanesini 220v'a ayıracağım, ama birde aktif olma led lerinin 12v'a göre takılmış diyotlarının 4 tanesini 220v ile yanabilir hale getirmek için değiştirmek lazım, şimdi 4 diyor için selanik pasajı yolu görünüyor yine...
Klimayı şimdilik düşünmüyorum, şimdilik ileri bir tarihe attım, buzdolabının üzerine koymayacağım kesin, ya mutfak dolabının altına koyup kayar kapıdan egzostu atacağım, yada yüksek arka yatağın altına koyup aracın sol arka davlunbazının yanından egzostu atacağım, bu iki konumu kilmayı çalıştırıp masada demo olarak oturup, klimanın çıkışı hangi konumda insanları rahatsız etmiyorsa o konumda montajlayacağım, bunun için önce masa grubu koltuklarının imalatını bekleyeceğim...