Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Bu gün, yapılan işler;
Koltuk altı havalandırma: Masa grubunun yola ters koltuğunun altında "2x200 amp akü+2500 watt inverter+360watt 25amp 220v şarz+20 amp 220-12v adaptör" duracağı için aletlerin ısınması ve akülerin gaz çıkışı ihtimallerini göz önünde bulundurarak, koltuğun oturma kısmının içindeki havayı tahliye etmek istendiğinde çalışması panodan kontrol edilen, bir fan takarak kaportayı yine delip fanın çıkışını araç dışına verdim..Fan olarak blover almıştım, ama debisi çok yüksek ve sesli çalıştığı için vazgeçip, az enerji harcayan, debisi az müthiş sessiz bilgisayar fanı takdım..
Tavan aydınlatması: Tavana iki adet ayrı ayrı kumanda edilen 36 led'li tavan aydınlatmasını montajladım...
Pano Kanalı: Koltuk atındaki aletlerin pano ile bağlantısını sağlamak için kontraplağın altında kalacak, bir kablo kanalı yerleştirdim, gerekdiğinde sonradanda kablo çekilebilecek vasıfda montajlandı..
Pencere altı, masa üstü priz: Pencerenin önünde masada bilgisayar ve telefon şarzında gerekli 220v enerji temini için 220v gizli kapaklı bir piriz, montajladım...
Üst kablo kanalı: Aracın üst dolaplarının içinden aracı çepe çevre dolaşan bir kablo kanalı döşeyerek, dolap altı led aydınlatmaların kaboları, tavan aydınlatmasının kabloları, arkaya hidrofora giden 12v kablolar, arkadaki geri viites kamerasının kabloları, güneş panelinin kabloları, vb, bu kablo kanalı ile sigortalı pano kontrol tablosuna gelecek...