Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,844
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

kamp alanından birkaç kare, gerçi fotograf çekerken burada yayınlayacagımı dusunmemistim.. onumuzdeki hafta daha detaylı fotograflarını yuklerim..

_MG_4721w.jpg

_MG_4755w.jpg

_MG_4768w.jpg

_MG_4772w.jpg

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

,

_MG_4773w.jpg

_MG_4776w.jpg

arkadaşlar bu toyotayı kim çektide çıkardı derseniz benim lada desem inanırmısınız.:smiley: (ömer beye nasik insiyatifine sıgınaraktan) benim baypaslardan bahsetmezsen sevinirim.

takomistik' Alıntı:
arkadaşlar bu toyotayı kim çektide çıkardı dersenin benim lada desem inanırmısınız.:smiley:

sabit nokta olmak baska, çekip çıkarmak baska :smiley:

etkinlik vakti geldiğinde de bu kadar çamur olacak ise şayet, açmadan gelelim CJ'mizin üstünü... ;D ;D ;D

eratech' Alıntı:
etkinlik vakti geldiğinde de bu kadar çamur olacak ise şayet, açmadan gelelim CJ'mizin üstünü... ;D ;D ;D
çamur sizi kesmezse valla kocaman kızılırmak var geçis serbest ama henüz geçebilen olmadı.

bülent abi ertuğrul abime güya ben yardımcı olacaktım, allah senden razı olsun bana iş düşürmüyon sen hallediver bu işleri:smiley:)

takomistik' Alıntı:
bülent abi ertuğrul abime güya ben yardımcı olacaktım, allah senden razı olsun bana iş düşürmüyon sen hallediver bu işleri:smiley:)
elimizden geleni yaparız canını sıkma

Dostum görevini düzgün yapsana :D .

kokteknik' Alıntı:
1) Ertuğrul AÇIKGÖZ / Defender / 1 kişi / .... /
2) Ömer ERGİN / Toyota-hi lux / 3 kişi / ...../
3) Mustafa FINDIK / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4) çiğdem avcı (şimdilik) 1 kişi
5) Bülent KÖK defender (min 2 kişi )
6) ömer ALTUN toyota hilüx
7) süleyman güleçyüz Aro 4x4
pınar Yaşar (şimdilik) 1 kişi
9) mustafa aslan chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL

Güncelleme ...

1) Ertuğrul AÇIKGÖZ / Defender / 3 kişi ( Çiğdem ve Pınar benim co-pilotlar ) / .... /
2) Ömer ERGİN / Toyota-hi lux / 3 kişi / ...../
3) Mustafa FINDIK / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4) Bülent KÖK defender (min 2 kişi )
5) ömer ALTUN toyota hilüx
6) süleyman güleçyüz Aro 4x4
7) mustafa aslan chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL

byseyyah' Alıntı:
abi iş benim işimde buradanda anlaşılacagı üzere elime yüzüme bulaştırdım.

takomistik' Alıntı:
byseyyah' Alıntı:
abi iş benim işimde buradanda anlaşılacagı üzere elime yüzüme bulaştırdım.

Yok sen üstüne alınma . O suçunu biliyor :smiley: .

Bu arada henuz duyurunun ilk günü olsada şu ana kadar... kimsenin termal havuzda yuzmek ve/veya magara palace'ta rezervasyon yapmak istememesini ilginc buluyorum ... halbuki sınırlı kontenjanı olan ve bence etkinliğin misafirlerimiz için en hoş bölümleri olabilirdi.... ???
:smiley:

Off_Road' Alıntı:
Bu arada henuz duyurunun ilk günü olsada şu ana kadar... kimsenin termal havuzda yuzmek ve/veya magara palace'ta rezervasyon yapmak istememesini ilginc buluyorum ... halbuki sınırlı kontenjanı olan ve bence etkinliğin en hoş bölümleri olabilirdi.... ???
:smiley:

Biz olaya balıklama daldığımız için öyle bir şey yapmamız gerektiğinden haberimiz yokki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri