Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,693
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Off_Road' Alıntı:
Bulent merhaba .. biraz onceki mesajda giyaben tesekkur etmistim ama simdi Sivas grubu olarak simdiden 2 arac la destek verdiginiz icin ayrica tesekkurler ..
Gelelim diger mesajina .. aslinda konu detayini onceden anlatmistim sana... iyi dileklerine ve amacina tamamen katilmakla birlikte bence ana temayi kaybetmemek adina ,o konuyla ilgili olarak anlayisla karsilayacagini umarak burdan cok derine inmek istemiyorum....
sonucta gezimiz ilk mesajda belirttigimiz gibi tum gezenbilir dostlarina ve dogaseverlere acik ... bizde bu konuda cok uzman yada deneyimli oldugumuzu kesinlikle iddia etmiyoruz.. elbette eksikliklerimiz hatalarimizda olacaktir ama bunlari daha onceki gezilerde oldugu gibi tum dostlarin anlayisla karsilayacagini ve yardimlarinizla daha iyi bir yere de getirebilecegimize inaniyoruz... ama bu turden; sadece gonul bagiyla yapilan birlikteliklerde,tumunu zevkle yaptigimiz kimi kucuk gorevler yada planlama konusunda ben bilirim siz bilmessiniz gibi yaklasimlarla da organizasyonu saglikli yurutmenin dogru ve kolay olmadigina katilacagini umuyorum.
selamlar / Ertugrul
ERTUĞRUL BEY GEZİNİZİN GÜZEL GEÇECEĞİNE ENİÇTEN DİLEKLERİMLE İNANIYORUM.HER KES STRES ATMAK İÇİN BU SPORU SEVİYOR VE GÖNÜLLER BİR OLUNCADA HİÇ KİMSE SEN BİLİYORSUN BEN BİLİYORUM YORUMU YAPMIYOR VE ŞUNU SADECE DEMEK İSTEDİM SORUNLAR KENDİ ARAMIZDAYDI VE BEN ARAÇLA İLGİLİ BELKİ KENDİMCE TECRUBELERİMLE SİZE BİLGİ VERMEK İSTEDİM AMA SİZ KONULARI TA NERELERE TAŞIMIŞSINIZ. ÖNEMLİ DEĞİL HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN MUSTAFA BEY GÖZÜNÜZ AYDIN

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

kokteknik' Alıntı:
ankara grubunda dostlarıma hitaben ertuğrul abi ve diğer organizasyondaki arkadaşların n davetlerine icabet etmenizi sivas grubu olarak rica ediyorum
zerrin hn
yavuz abi
can
ömer
kerem
tolga meltem
mustafa
bülent koçoğlu abi
sizlere de duyurlur
tanidigin dostlari da davet ettigin icin tesekkurler Bulent .. zaten sizide ev sahibi sayiyoruz :smiley:

ertuğrul abi pınarda gelmeyi düşünüyo çook büyük ihtimal ben zaten onu ikna çabasındayım :D orda görüşürz inşallah :D

cidowsky' Alıntı:
ertuğrul abi pınarda gelmeyi düşünüyo çook büyük ihtimal ben zaten onu ikna çabasındayım :D orda görüşürz inşallah :D
gerek yok ben zoraki alır gelirim pınarı gelmezse döverim halatla benim defenderin arkasına bağlar çekerim daha değişik işkence yollarıda düşünür bulurum :D ;D ;D

bülent bak bu iyi fikir :D defenderın arkasına bağlama modelini sevdim eski türk filmlerindeki at arkasına bağlayıp sürükleme olayının modernize edilmiş hali defender arkasına bağlama modeli sevdim ben bu fikri ;D haha

Bülent, ben kendi adıma çok teşekkürler ediyorum :smiley:

Sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olacağım, umarım katılabilirim..

kokteknik' Alıntı:
ankara grubunda dostlarıma hitaben ertuğrul abi ve diğer organizasyondaki arkadaşların n davetlerine icabet etmenizi sivas grubu olarak rica ediyorum
zerrin hn
yavuz abi
can
ömer
kerem
tolga meltem
mustafa
bülent koçoğlu abi
sizlere de duyurlur

cidowsky' Alıntı:
bülent bak bu iyi fikir :D defenderın arkasına bağlama modelini sevdim eski türk filmlerindeki at arkasına bağlayıp sürükleme olayının modernize edilmiş hali defender arkasına bağlama modeli sevdim ben bu fikri ;D haha
muhahahah kötü adamım ben

bülent şöle bi şarkı var

kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm .....

bu sen olmayasın :D

ceranus' Alıntı:
Bülent, ben kendi adıma çok teşekkürler ediyorum :smiley:

Sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olacağım, umarım katılabilirim..
Zerrin hanim,
Biz henuz tanisamasakta sizi Gezenbilirdeki en basarili organizasyonlara imza atmis en misafirperver,deneyimlerini paylasmaktan zevk duyan yakin arkadaslarimizdan birisi olarak goruyoruz .. bizim mutevazi gezimize vakit ayirabilirseniz ;hem tanismis olacagiz hem sizin degerli deneyimlerinizden faydalanacagiz sonuc olarak gercekten cok ama cok memnun olacagiz ... ama yinede sartlariniz elvermez ise fikrimiz degismez ... :smiley: (hazir avatarlar icinde ne yazikki çiçek sembolu yok .. yinede siz bu cumleyi bir demet çiçek almış gibi okuyun lütfen)

yahu maşallah şu listeyi yeniden yazayım dedim ama okadar çok mesaj okudumki kim gelecek kim kalacak kafam karıştı ilginize ve sevginize gönülden teşekkür ediyorum.

1) Ertuğrul AÇIKGÖZ / Defender / 1 kişi / .... /
2) Ömer ERGİN / Toyota-hi lux / 3 kişi / ...../
3) Mustafa FINDIK / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4) çiğdem avcı (şimdilik) 1 kişi
5) Bülent KÖK defender (min 2 kişi )
6) Ömer arslan toyota hilüx
7) süleyman güleçyüz Aro 4x4
8) pınar Yaşar (şimdilik) 1 kişi

sekiz kapa parantez bu çıkıyormuş 8)

kokteknik' Alıntı:
6) ömer aslan toyota hilüx
8) pınar Yaşar (şimdilik) 1 kişi

Bulent bizi mahcup ediyorsun ... liste guncellemeyi yaparak :smiley: neyse ben tekrar guncelliym birazdan .. ayrica ARO yuda Bayramhaci'da gorecegimize cok sevindim ...

Ertuğrul Bey, Bu güzel övgüler için çok çok teşekkürler ediyorum, çok naziksiziniz, Gezenbilir Ailesi olarak hepimiz bir bütünüz... Hepimizin birbirimizden ğreneceği çok şey olduğuna inanıyorum bende..Koşullarım uyarsa mutlaka sizlerle birlikte orada olacağım :smiley:

Bu güzel mesajınız ile bir kucak çiçek almış oldum :smiley:

Off_Road' Alıntı:
Zerrin hanim,
Biz henuz tanisamasakta sizi Gezenbilirdeki en basarili organizasyonlara imza atmis en misafirperver,deneyimlerini paylasmaktan zevk duyan yakin arkadaslarimizdan birisi olarak goruyoruz .. bizim mutevazi gezimize vakit ayirabilirseniz ;hem tanismis olacagiz hem sizin degerli deneyimlerinizden faydalanacagiz sonuc olarak gercekten cok ama cok memnun olacagiz ... ama yinede sartlariniz elvermez ise fikrimiz degismez ... :smiley: (hazir avatarlar icinde ne yazikki çiçek sembolu yok .. yinede siz bu cumleyi bir demet çiçek almış gibi okuyun lütfen)

6) ömer aslan toyota hilüx
pınar Yaşar (şimdilik) 1 kişi
9) mustafa aslan chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri