Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)
ERTUĞRUL BEY GEZİNİZİN GÜZEL GEÇECEĞİNE ENİÇTEN DİLEKLERİMLE İNANIYORUM.HER KES STRES ATMAK İÇİN BU SPORU SEVİYOR VE GÖNÜLLER BİR OLUNCADA HİÇ KİMSE SEN BİLİYORSUN BEN BİLİYORUM YORUMU YAPMIYOR VE ŞUNU SADECE DEMEK İSTEDİM SORUNLAR KENDİ ARAMIZDAYDI VE BEN ARAÇLA İLGİLİ BELKİ KENDİMCE TECRUBELERİMLE SİZE BİLGİ VERMEK İSTEDİM AMA SİZ KONULARI TA NERELERE TAŞIMIŞSINIZ. ÖNEMLİ DEĞİL HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN MUSTAFA BEY GÖZÜNÜZ AYDINOff_Road' Alıntı:Bulent merhaba .. biraz onceki mesajda giyaben tesekkur etmistim ama simdi Sivas grubu olarak simdiden 2 arac la destek verdiginiz icin ayrica tesekkurler ..
Gelelim diger mesajina .. aslinda konu detayini onceden anlatmistim sana... iyi dileklerine ve amacina tamamen katilmakla birlikte bence ana temayi kaybetmemek adina ,o konuyla ilgili olarak anlayisla karsilayacagini umarak burdan cok derine inmek istemiyorum....
sonucta gezimiz ilk mesajda belirttigimiz gibi tum gezenbilir dostlarina ve dogaseverlere acik ... bizde bu konuda cok uzman yada deneyimli oldugumuzu kesinlikle iddia etmiyoruz.. elbette eksikliklerimiz hatalarimizda olacaktir ama bunlari daha onceki gezilerde oldugu gibi tum dostlarin anlayisla karsilayacagini ve yardimlarinizla daha iyi bir yere de getirebilecegimize inaniyoruz... ama bu turden; sadece gonul bagiyla yapilan birlikteliklerde,tumunu zevkle yaptigimiz kimi kucuk gorevler yada planlama konusunda ben bilirim siz bilmessiniz gibi yaklasimlarla da organizasyonu saglikli yurutmenin dogru ve kolay olmadigina katilacagini umuyorum.
selamlar / Ertugrul