Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,841
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Bir Nevşehirli olarak katılmayı isterim eğer bir aksilik çıkmazsa ilerleyen zamanlarda listeye adımı yazarım hava zaten güzel olur o dönemler kamp keyifli geçecektir

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

benim bir şartım var
aranızda minik kırgınlıklar yaşıyorsunuz ama
bekirin de mutlaka gelmesini istiyorum
kayseri insanı anadolu insanı birlik beraberlik hoşgörü ve iyi niyet yanlısıdır biz sivasta bunu başardık sizinde başarmanızı istiyorum kayserideki tüm dostlarımızı bir ara görmek istiyorum
selamlar görüşmek üzere

jan' Alıntı:
bizde işaret atalım bakalım :D
figo' Alıntı:
Sanırım canlı bir gezi, güzel bir organizasyon olacak ama zaman benim için neyi gösterir bilemem SYGILAR.
çiğdemi getirirsiniz artık

bende bi işaret koymak istiyorum müsadenizle :p çok güzel bi etkinlik olacağına inanıyorum...çiğdem nerdesin adını göremedim ;D ;D evet... dediğim kişileri kıskandırmayı başardım.. kalabalık bi etkinlik olacak çiğdem ;)

kesinlikle çok heyecanlı ve muhteşem bir gezi olacak herkese hoşgeldiniz derken katılamayan arkadaşların çok şeyden mahrum kalacaklarına emin olabilirsiniz.

bismillahirrahmanirrahim bu ne yaaaa daha bu sabah açıldı konu ben daha konuya girmeden 2 sayfa olmuş bende listeye adımı eklemek istiyorum. ;D son yıllarda kapadokya bölgesi benimde kamplı gelmek istediğim bir yerdi :D oldu sonunda ankaradanda baya katılacak vars sanırım onlarda kesinleşir umarım :D ben kesinim gelmek konusunda
kokteknik' Alıntı:
çiğdemi getirirsiniz artık

bülentciğim valla bensiz olurmu kapadokya hiç :D ankaradan gelecek arkadaşlarıda aramızda görmek isteriz ama gelemeyecekler içinde ben ankarayı temsil ederim her zaman oldugu gibi :D

ertuğrul abi maşallah maşallah hadi hayırlısı size başarılar

inşallah o zamana 4x4 araç projemi halledebilirsem geziye mutlaka katılırım
ertuğrul beyin güzel keyifli ve detayları düşünülerek hazırlanmış bir gezi düzenlediğinden emin olabilirsiniz

Gezı duyurumuzun hemen ardından listeye kendini ekleyen arkadaslar basta olmak uzere; katilma umudunu ve iyi dileklerini belirten... hasili foruma yazmasa bile tum okuyan arkadaslarada cok tesekkurler .. sizlerinde katkilariyla guzel dostluklarin kurulup pekistirilecegi... guzel anilarla akilda kalacak bir gezi olmasi en buyuk dilegimiz .. tekrar hosgeldiniz..
Bence gezi suresinde birlikte gecirecegimiz zaman kadar, gezi oncesi ve sonrasinda bu forumlarda paylastiklarimizda bir o kadar zevkli ..
keyifli paylasimlar / Ertugrul

.com' Alıntı:
Bir Nevşehirli olarak katılmayı isterim eğer bir aksilik çıkmazsa ilerleyen zamanlarda listeye adımı yazarım hava zaten güzel olur o dönemler kamp keyifli geçecektir
Merhaba .. siz zaten ev sahibi sayilirsiniz katilmassaniz iyi olmaz ( kara deftere not ederiz :mad: )
o isin sakasi olsada mutlaka bekleriz.. :smiley:

şimdilik tek kişi olmakla beraber bi kaç kişi daha olabilir

1) Ertuğrul AÇIKGÖZ / Defender / 1 kişi / .... /
2) Ömer ERGİN / Toyota-hi lux / 3 kişi / ...../
3) Mustafa FINDIK / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4) çiğdem avcı (şimdilik) 1 kişi

kokteknik' Alıntı:
benim bir şartım var
aranızda minik kırgınlıklar yaşıyorsunuz ama
bekirin de mutlaka gelmesini istiyorum
kayseri insanı anadolu insanı birlik beraberlik hoşgörü ve iyi niyet yanlısıdır biz sivasta bunu başardık sizinde başarmanızı istiyorum kayserideki tüm dostlarımızı bir ara görmek istiyorum
selamlar görüşmek üzere
Bulent merhaba .. biraz onceki mesajda giyaben tesekkur etmistim ama simdi Sivas grubu olarak simdiden 2 arac la destek verdiginiz icin ayrica tesekkurler ..
Gelelim diger mesajina .. aslinda konu detayini onceden anlatmistim sana... iyi dileklerine ve amacina tamamen katilmakla birlikte bence ana temayi kaybetmemek adina ,o konuyla ilgili olarak anlayisla karsilayacagini umarak burdan cok derine inmek istemiyorum....
sonucta gezimiz ilk mesajda belirttigimiz gibi tum gezenbilir dostlarina ve dogaseverlere acik ... bizde bu konuda cok uzman yada deneyimli oldugumuzu kesinlikle iddia etmiyoruz.. elbette eksikliklerimiz hatalarimizda olacaktir ama bunlari daha onceki gezilerde oldugu gibi tum dostlarin anlayisla karsilayacagini ve yardimlarinizla daha iyi bir yere de getirebilecegimize inaniyoruz... ama bu turden; sadece gonul bagiyla yapilan birlikteliklerde,tumunu zevkle yaptigimiz kimi kucuk gorevler yada planlama konusunda ben bilirim siz bilmessiniz gibi yaklasimlarla da organizasyonu saglikli yurutmenin dogru ve kolay olmadigina katilacagini umuyorum.
selamlar / Ertugrul

cidowsky' Alıntı:
bismillahirrahmanirrahim bu ne yaaaa daha bu sabah açıldı konu ben daha konuya girmeden 2 sayfa olmuş bende listeye adımı eklemek istiyorum. ;D son yıllarda kapadokya bölgesi benimde kamplı gelmek istediğim bir yerdi :D oldu sonunda ankaradanda baya katılacak vars sanırım onlarda kesinleşir umarım :D ben kesinim gelmek konusunda
bülentciğim valla bensiz olurmu kapadokya hiç :D ankaradan gelecek arkadaşlarıda aramızda görmek isteriz ama gelemeyecekler içinde ben ankarayı temsil ederim her zaman oldugu gibi :D
ertuğrul abi maşallah maşallah hadi hayırlısı size başarılar
Cigdem merhaba, zaten sensiz olurmu ..Pinar da gelecektir umarim .. Bulentlerde olacagina gore Sivas bulusmasindaki ekibi koruruz umarim .. siz zaten elde hesaplandiniz ... biz yeni dostlara bakalim ... :smiley:
gorusmek uzere / selamlar

deveci' Alıntı:
inşallah o zamana 4x4 araç projemi halledebilirsem geziye mutlaka katılırım
ertuğrul beyin güzel keyifli ve detayları düşünülerek hazırlanmış bir gezi düzenlediğinden emin olabilirsiniz
Engin bizim gezi parkurunu dahi bilen birisi olarak benim dusuncemi biliyorsun ... Hallet artik su isi'de biraz daha guclenelim degilmi... :smiley:

Mustafa merhaba, nazik davetin için çok teşekkürler ediyorum, çok mutlu oldum :smiley:

Güzel hazırlanmış bir program, güzel insanlar, zaman henüz çok erken olduğu için net bir şey söyleyemiyorum ancak gelmeyi çok istiyorum ve umarım bende sizlerle birlikte olabilirim..

takomistik' Alıntı:
zeerin hanım sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.... lütfen gelin
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52942.new

İlgi cok guzel masallah, herkesi bekliyoruz :smiley:

ankara grubunda dostlarıma hitaben ertuğrul abi ve diğer organizasyondaki arkadaşların n davetlerine icabet etmenizi sivas grubu olarak rica ediyorum
zerrin hn
yavuz abi
can
ömer
kerem
tolga meltem
mustafa
bülent koçoğlu abi
sizlere de duyurlur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri