Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,850
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

BU SEFER KATILACAM ŞU ORGANİZASYONUNUZA BAKALIM ŞU MAKİNALARINIZA; NELER YAPABİLİYOLAR. ALLLAAAH ÇOK İLGİNÇ OLACAK VALLA.

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Geziye ve Kampa Katılacak Araçlar için Bulundurulmasını Tavsiye Ettiğimiz Ekipman&Malzemeler

Araçlar için

* Araçlar buluşma noktasına geldiğinde en az ( 3/4 ) Depo Yakıtları olmalı.

1-CB ve/veya PMR Telsiz

2-Çekme halatı ve U kilit

3-GPS

4-Yağışlı bir güne rastlaması halinde Çizme

Kamp için

1-Çadır ve Uyku tulumu

2-Uyku tulumu altına sermek için 2 ad.Mat

3-El feneri ve kafa lambası /yedek pilleri

4-Küçük çakı

5-içme suyu/kağıt havlu/çöp poşeti

6-Kamp Sandalyesi

7-Kibrit / Çakmak / Tutuşturucu

8-Çay,kahve, termos ve su ısıtıcı

9-Hava şartlarına uygun giysiler.Kamp gününe yakın tarihte hava tahmin raporu verilecektir

ancak hava sıcaklığının gece ( + 5 ) - ( + 8 ) C civarında olacağını düşünmek gerekir.

10-Kamp alanı ilaçlanacaktır ancak ek tedbir olarak dileyen misafirler haşere kovucu sprey getirebilir.

maşallah ilk gün için ilgi süper... şu duruma bakarmısınız yaa, beni aracın arkasında sürüklemekten bahsetmişleer :eek: bensiz olmaz tabiki arkadaşlar, bu kadar ısrarla davet ediliyorum :p gelmezmiyiim.. Allahtan bişiy çıkmazsa orda olcam.. ertuğrul abi görüyorsun ki benden başka herkescikler yazmış, bu güzelim konuyu yalnız bırakmamışlar :D sen beni anladın 8)

herkese selamlar linki yeni aldım ve tüm mesajları ilgiyle okudum çok güzel bir etkinlik olacağına eminim şu anda net bir şey söyleyemiyorum ama gelmeyide çok istiyorum geçen sene sivas son gün karar verip yola çıkmıştım inşallah işlerim ayarlayabilirim ve sizlerle bu zevki tekrar yaşamak nasip olur. bakalım ilerleyen günler neyi göstercek demi çiğer kardeşim ;) ;D

ecem618' Alıntı:
maşallah ilk gün için ilgi süper... şu duruma bakarmısınız yaa, beni aracın arkasında sürüklemekten bahsetmişleer :eek: bensiz olmaz tabiki arkadaşlar, bu kadar ısrarla davet ediliyorum :p gelmezmiyiim.. Allahtan bişiy çıkmazsa orda olcam.. ertuğrul abi görüyorsun ki benden başka herkescikler yazmış, bu güzelim konuyu yalnız bırakmamışlar :D sen beni anladın 8)
evet Pınar sğl.. ilgiden bizde memnunuz .. işte gelmeyecek olursan başına gelecekleri görüyorsun .. :smiley:
Katılımcı sayısı şimdilik istediğimiz kadar olmasada gezi tarihine henüz zaman var bu nedenle programlarını kesinleştiremeyen çok arkadaşımız oldugunu düşünüyoruz :smiley:
selamlar . keyifli paylaşımlar

ata036' Alıntı:
herkese selamlar linki yeni aldım ve tüm mesajları ilgiyle okudum çok güzel bir etkinlik olacağına eminim şu anda net bir şey söyleyemiyorum ama gelmeyide çok istiyorum geçen sene sivas son gün karar verip yola çıkmıştım inşallah işlerim ayarlayabilirim ve sizlerle bu zevki tekrar yaşamak nasip olur. bakalım ilerleyen günler neyi göstercek demi çiğer kardeşim ;) ;D
Merhaba Tarık,
iyi dileklerin için tşk'ler zorunlu bir mazeretin olmaz ise ki dilerim olmaz .. KIRAT'inla birlikte bize katılmanı ne kadar çok istediğimizi zaten biliyorsun ..
selamlar

Buluşma noktası için Google-map'ten link

==> http://maps.google.com/maps?t=h&hl=en&ie=UTF8&ll=38.911072,35.090675&spn=0.007514,0.01399&z=16

Bölge Haritası;

Bayramhaci koyu Harita.jpg

1) Ertuğrul AÇIKGÖZ / Defender / 3 kişi ( Çiğdem ve Pınar benim co-pilotlar ) / .... /
2) Ömer ERGİN / Toyota-hi lux / 3 kişi / ...../
3) Mustafa FINDIK / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4) Bülent KÖK defender (min 2 kişi )
5) ömer ALTUN toyota hilüx
6) süleyman güleçyüz Aro 4x4
7) mustafa aslan chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL

herkese merhabalar bu güzel organizasyondan sevgili Ertuğrul abimin mesajı ile haberim oldu birkez daha kendisine saygılarımı iletiyorum ancak Antalyada turizm sezonunun başlaması münasebeti ile artık gezilere katılmak bizim için bir hayal oldu maalesef orda olamıyacağım ama ilgiyle takip edeceğim umarım kışın bir organizasyon daha yaparsanız koşa koşa katılırım şimdiden herkese kayılımcılara iyi eğlenceler diliyorum

tolgameltem' Alıntı:
İnşallah gelmeye çalışacağız.Bu arada güney cepheden iki kişilik bir mağara isterim ;D
merhaba,
sizin mesaji gec gordum kusura bakmayin.. genel bilgiler icinde Magara Palace ;D icin bazi bilgileri vermistik .. nickinizden anladigim kadariyla çift olacaksınız gibi.. ama tek kişi bile gelseniz ilk talep olduğu için sizin Rezervasyonu kesinleştirdik :D
artık umarım sizi listeye ekleyebiliriz ::smiley:
selamlar / gorusmek dileğiyle ..

bsayil' Alıntı:
herkese merhabalar bu güzel organizasyondan sevgili Ertuğrul abimin mesajı ile haberim oldu birkez daha kendisine saygılarımı iletiyorum ancak Antalyada turizm sezonunun başlaması münasebeti ile artık gezilere katılmak bizim için bir hayal oldu maalesef orda olamıyacağım ama ilgiyle takip edeceğim umarım kışın bir organizasyon daha yaparsanız koşa koşa katılırım şimdiden herkese kayılımcılara iyi eğlenceler diliyorum
Teşekkürler sevgili Barboros kardeşim mazeretini anlıyoruz... yinede aklında bulunsun bakarsın o tarihlerde yolun bir şekilde buralardan geçeceği tutar .. :smiley:
selamlar

özelikle gelmesini istediğim kişi TARIKKIRAT

kokteknik' Alıntı:
özelikle gelmesini istediğim kişi TARIKKIRAT
çiğer kardeşim benim nasip kısmet diyelim ama ne kadar gelmek istediğim söylemiyorum çünkü sen az çok tahmin ediyorsundur. daha zaman var bakalım nasipse gelirim sivasdan peş peşe gideriz inşallah seninle gitmeyeceğim yol yoktur

ata036' Alıntı:
çiğer kardeşim benim nasip kısmet diyelim ama ne kadar gelmek istediğim söylemiyorum çünkü sen az çok tahmin ediyorsundur. daha zaman var bakalım nasipse gelirim sivasdan peş peşe gideriz inşallah seninle gitmeyeceğim yol yoktur
bende bu yaz ığdıra gelicem hanımı cocuğu alıp gelicem

bizim turnuvada olduğu gibi sivastan ikiteker tutkunlarıda katılabileceklerin söylediler siz nedersiniz
konuyu ben açtım onlara bizde gelebiliriz dediler

başımın tacısın can kardeşim ben burdayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri