Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,854
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

valla ne diyim ömer abi sendemi :D ver gazı ver ver ver :D kaçak mazot malum çekmiyor araba :D

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

abi benim fişeklememe gerek kalmadı ömer abide bülent abide gerekeni söylemiş artık

ata036' Alıntı:
valla ne diyim ömer abi sendemi :D ver gazı ver ver ver :D kaçak mazot malum çekmiyor araba :D

canın sağolsun, gönlümüz bir olsun mesafeler önemli değil. Ama yinede vize sorunu olursa tanıdıklar var devreye sokarız :D :D

ben avrupa birliğine üyeyim abi vizede sıkıntı yok :D takomistik dur durduğun yerde sende gelme üzerime :D nasip kısmet diyelim hele o gün gelsin daha zaman var

ata036' Alıntı:
ben avrupa birliğine üyeyim abi vizede sıkıntı yok :D takomistik dur durduğun yerde sende gelme üzerime :D nasip kısmet diyelim hele o gün gelsin daha zaman var

Zaten o kunuda şüphemiz yokta, ne olur ne olmaz biz arkadaşlığımızı yapalımda.

;D ;D ;D

Off_Road' Alıntı:
Engin bizim gezi parkurunu dahi bilen birisi olarak benim dusuncemi biliyorsun ... Hallet artik su isi'de biraz daha guclenelim degilmi... :smiley:
ertuğrul abi yeni bir sıkıntı çıktı dükkan sahibi dükkanı acil satacağım diyor dükkanı almam lazım
yani 4x4 işi yine ileri tarihe kaldı galiba
geziye gelemesem de elimden gelen hertürlü yardıma hazırım

deveci' Alıntı:
ertuğrul abi yeni bir sıkıntı çıktı dükkan sahibi dükkanı acil satacağım diyor dükkanı almam lazım
yani 4x4 işi yine ileri tarihe kaldı galiba
geziye gelemesem de elimden gelen hertürlü yardıma hazırım
Ne diyelim tabii önce iş gelir .. sağlık olsunda biraz ileri tarihte olsun ..
Yardım teklifin için tşk'ler.. şimdilik gerekmiyor .. olursa tabiiki söyleriz..

Önemli DUYURU

Zorunlu Bir Nedenle Gezi-Etkinlik Tarihi 1 Hafta Öne Alınmıştır.

Yani Etkinliğimiz 24-25 Nisan 2010 (Cumartesi-Pazar ) Tarihinde Yapılacaktır.

Önceden Kayıt Yaptırmış Arkadaşlardan Bu Değişiklik için Özür Dileriz.

şimdi ayın o tarihine alındıysa 23 nisanda tatil olan arkadaşlar vardır acep tatil olanlar 23 nisan cumadan gitsek kampı 1 gün uzatsak felan diyorum nasıl olur diyorum :D hani diyorum bence gayette hoş olur diyorum ;D

ertuğrull abiiiiiii 23 nisanıda düşünsen diyoruummmmmmmmmmmm ;D

inşallah benimde zamanım olurda gerçek anlamda ilk offroad'umu yapmış olurum :smiley:

Süper oldu bir hafta öne alınması, muhtemelen bende geliyorum :smiley:

Bülent, Sivas köftesinin tadına bakamadım ama ben de Ankara köftesi getireyim diyorum ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri