Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,939
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

mehmetmkt' Alıntı:
yahu mehmet abicim fireni tutmaz mutmaz mazallah defender bu illede geçecem der o kayadan bu nasılda güzel avartar böyle

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

ceranus' Alıntı:
Ben kamp alanına kadar binek aracım ile geliyorum :smiley:
Hoş gelirsiniz efenim.. Off road bolumu için zaten sizinle aynı araçta olmak için özel bir ön yarış yapabilir arkadaşlar .. :D

vaziyet DEFENDER çogunlukta gibi görünüyor

mehmetmkt' Alıntı:
BEN KATILMAK İSTİYORUM DEFENDER 4 KİŞİ MEHMET KARATOPRAK
Mehmet bey hosgeldiniz sizi aramızda görmekten memnun olacağız .. listeye sizi ekleyerek güncelliyorum.. bu arada sizden küçük bir ricamız olacak.. Gezenbilir forum kuralları gereği, kücük harflerle yazarsanız seviniriz .. Teşekkürler..

kokteknik' Alıntı:
vaziyet DEFENDER çogunlukta gibi görünüyor
bülent abi ayrıcalık farlıdır bak kimsede benim araçtan yok ;D

takomistik' Alıntı:
bülent abi ayrıcalık farlıdır bak kimsede benim araçtan yok ;D
nazar etme ne olur sat senin de olur ;D ;D
ben uzun yıllar bindim nivaya ömrümü söktü gücü yetmedi kendini söktü

kokteknik' Alıntı:
nazar etme ne olur sat senin de olur ;D ;D
ben uzun yıllar bindim nivaya ömrümü söktü gücü yetmedi kendini söktü
harikasın valla.. ama benim lada olaydıda sen öyle önünde duraydın fotografın deklanşörüne bastıgında yanındada azrail elinde tırpanla poz verdiginin resmide çıkardı.

bastıgında yanındada azrail elinde tırpanla poz verdiginin resmide çıkardı.
[/quote]
güzel bir betimleme ;D ;D

Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilot & özel misafirler; Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / Toyota-hi lux / 3 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / toyota hilüx /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / defender / (+1 kişi DR.Reşat Bey)
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ................ /Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK /Kayseri / Defender / 4 kisi

İzninizle bir işarette benden. :D

takomistik' Alıntı:
zerrin hanıma ve alper beye katılımlarından dolayı tşk ediyor hoşgeldiniz diyorum
Hoşbulduk. Saolun. Şimdiden heyecan sardı. Merakla bekliyorum.

Off_Road' Alıntı:
Bizce sadece işaretlemeyin ... aramıza BUYRUN :smiley:

Benim katılma olasılığım % 99,99 gibi , İzmir'den yanıma arkadaş ayarlamak için kendileriyle görüşmem gerekiyor, olmazsa yalnız da gelirim. Selamlar.

Ertuğrul Bey,

Açıkçası gezi ile ilgili çok güzel bilgi aktarımı yapmışsınız. Bu detaylı çalışma için sizi ve arkadaşları tebrik ederim.
Bölge güzel olunca ve böyle bir altyapı hazırlığı da olunca ortaya iyi bir iş çıkacağı kesin.

Selamlar

Mustafad' Alıntı:
Benim katılma olasılığım % 99,99 gibi , İzmir'den yanıma arkadaş ayarlamak için kendileriyle görüşmem gerekiyor, olmazsa yalnız da gelirim. Selamlar.
Mustafa bey,
Son hareket anına kadar hiçkimsenin katılma olasılığı zaten %100 değildir.. %99,99 bu ölçütlerde zaten kesin demektir :smiley: çok sevindik..
aracınızın marka/tip ini yazarsanız ( birlikte geleceğiniz arkadaşlarınızın sayısını bilahare belirlersiniz ) ... sizi ekleyerek listeyi güncelleyelim ? :smiley:

aozturk' Alıntı:
Ertuğrul Bey,

Açıkçası gezi ile ilgili çok güzel bilgi aktarımı yapmışsınız. Bu detaylı çalışma için sizi ve arkadaşları tebrik ederim.
Bölge güzel olunca ve böyle bir altyapı hazırlığı da olunca ortaya iyi bir iş çıkacağı kesin.

Selamlar
Ahmet bey iyi dilekleriniz için teşekkürler ... sizinde iyi bildiğiniz gibi bu tür organizasyonlar sadece gönül bağıyla ve zevkle yapılan etkinlikler ... tahmin edebileceğiniz gibi biz bundan büyük zevk duyuyoruz... sanırım İstanbuldasınız .. gönül bağı dedik madem uzakta da olsanız keşke sizlerde gelebilseydiniz çok seviniriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR