mehmet abicim katılıma kesin karar verdiginizde isim soyisim ve kaç kişi katılacagınızı bu mesajlar bölümüne yazmanız gerekiyorki sizleri listeye ekleyebilelim./saygılarımlamehmetmkt' Alıntı:inş katılacağız mustafacım
omergin' Alıntı:1) Ertuğrul AÇIKGÖZ / Defender / 3 kişi ( Çiğdem ve Pınar benim co-pilotlar ) / .... /
2) Ömer ERGİN / Toyota-hi lux / 3 kişi / ...../
3) Mustafa FINDIK / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4) Bülent KÖK defender (min 2 kişi )
5) ömer ALTUN toyota hilüx
6) süleyman güleçyüz Aro 4x4
7) mustafa aslan chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8) Bekir Büyükdoğan /Yalnız kurt ve defender i (+1 kişi DR.Reşat Bey)
Bulent merhaba,kokteknik' Alıntı:bizim turnuvada olduğu gibi sivastan ikiteker tutkunlarıda katılabileceklerin söylediler siz nedersiniz
konuyu ben açtım onlara bizde gelebiliriz dediler
sağol Ömer abicim herkesin gönlündeki tutku aynı olunca gelmemek olmaz.byseyyah' Alıntı:Bekir abiciğim , olay budur işte. Sensiz biraz buruk geçecekti, şimdi tadı yerine geldi. Hoş geldin...
landcı-38' Alıntı:sağol Ömer abicim herkesin gönlündeki tutku aynı olunca gelmemek olmaz.
ASSOLİST ler en son çıkıyor ;D ;Dlandcı-38' Alıntı:sağol Ömer abicim herkesin gönlündeki tutku aynı olunca gelmemek olmaz.
tarık kayseriye gelemez gelemez hanım dan izin alamazata036' Alıntı:allah allah ne olacak şimdi ya bekire bi co pilot lazım demi şampiyon valla içim şimdi kıpır kıpır oldu sabah sabah keyfim valla yerine geldi
ata036' Alıntı:yürü git be ne hanımı benim o konuda sıkıntım yok deliii ;D