Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,853
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

inş katılacağız mustafacım

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

mehmetmkt' Alıntı:
inş katılacağız mustafacım
mehmet abicim katılıma kesin karar verdiginizde isim soyisim ve kaç kişi katılacagınızı bu mesajlar bölümüne yazmanız gerekiyorki sizleri listeye ekleyebilelim./saygılarımla

omergin' Alıntı:
1) Ertuğrul AÇIKGÖZ / Defender / 3 kişi ( Çiğdem ve Pınar benim co-pilotlar ) / .... /
2) Ömer ERGİN / Toyota-hi lux / 3 kişi / ...../
3) Mustafa FINDIK / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4) Bülent KÖK defender (min 2 kişi )
5) ömer ALTUN toyota hilüx
6) süleyman güleçyüz Aro 4x4
7) mustafa aslan chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8) Bekir Büyükdoğan /Yalnız kurt ve defender i (+1 kişi DR.Reşat Bey)

hoşgeldin bekirim :smiley: ;) :D

kay off dan gelen arkadaşlar bir kaç günden isimlerini yazacaklar

buda bizim küçük off-roadçu....arka planda gezi alanımızdan yine bir görüntü

P1040583.jpg

kokteknik' Alıntı:
bizim turnuvada olduğu gibi sivastan ikiteker tutkunlarıda katılabileceklerin söylediler siz nedersiniz
konuyu ben açtım onlara bizde gelebiliriz dediler
Bulent merhaba,
ikiteker tutkunu arkadaslari Sivastan taniyoruz .. katilirlarsa seviniriz yalniz bizim koyde sizin carting pisti gibi duzlukler pek yok.. artik toz duman camur demezlerse bekleriz..hatta mumkunse foruma kendilerini ekleseler :smiley:
selamlar

Bekir abiciğim , olay budur işte. Sensiz biraz buruk geçecekti, şimdi tadı yerine geldi. Hoş geldin...

byseyyah' Alıntı:
Bekir abiciğim , olay budur işte. Sensiz biraz buruk geçecekti, şimdi tadı yerine geldi. Hoş geldin...
sağol Ömer abicim herkesin gönlündeki tutku aynı olunca gelmemek olmaz.

landcı-38' Alıntı:
sağol Ömer abicim herkesin gönlündeki tutku aynı olunca gelmemek olmaz.

Elbette engüzel yol dostluk. Off-road bizim birleştirici çimentomuz. Selamlar...

Kamp bölgesi uzaktan :smiley:
[attachment=1]
Daha uzaktan ve yüksekten :D
Gelecek yıl bu zamanlar ; Baraj gölünün sınırları,resimde gördüğünüz en alttaki evlere kadar gelmiş olacak ...
[attachment=2]

Bayramhaci.kamp.jpg

DSC01002.jpg

allah allah ne olacak şimdi ya bekire bi co pilot lazım demi şampiyon :D valla içim şimdi kıpır kıpır oldu :D :D sabah sabah keyfim valla yerine geldi

ata036' Alıntı:
allah allah ne olacak şimdi ya bekire bi co pilot lazım demi şampiyon :D valla içim şimdi kıpır kıpır oldu :D :D sabah sabah keyfim valla yerine geldi
tarık kayseriye gelemez gelemez hanım dan izin alamaz
bakalım gaza geliyormu ?

yürü git be ne hanımı benim o konuda sıkıntım yok deliii ;D

ata036' Alıntı:
yürü git be ne hanımı benim o konuda sıkıntım yok deliii ;D

O zaman ispatla da görelim hadi... ( buda 8 silindir chevrolet gazı oldu ha :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri