Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,841
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

bu arada amin diyen arkadaşlara aminnnnnnnnnn ;D......yahu bu aralar mesajlarda msn ye gelmez oldu yawww ???

Etiketler

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Off_Road' Alıntı:
10-11 nisan sanirim ... benimde programimda ... bakalim..

haklısın ,tarih aklımda yanlış kalmış.bir gün fazladan kamp olacaktı.

Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilot & özel misafirler; Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / hilux / 1 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / toyota hilux /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / defender / (+1 kişi DR.Reşat Bey)
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ERGİNER / Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK/ Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL /İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi
14-Mustafa&Halit TEKİN / Kayseri / LR Defender / 2 kişi
15-Murat ÇAKICI / Sivas -Gürün /Lada Niva / 2 kişi
16-Ahmet ÇEVİRGEN / Tokat / ZJ G.Cherokee/ 1 kişi

omergin' Alıntı:
ali abi hosgeldin..

saol abi hoşbulduk senle bi ara görüşelim abicim bu programla alakalı bi bilgiendir sanırım sende numaram vardı

alii38' Alıntı:
saol abi hoşbulduk senle bi ara görüşelim abicim bu programla alakalı bi bilgiendir sanırım sende numaram vardı

özel mesaj attım abi..

Su ana kadar forumumuza ilgi gosteren tum Gezenbilir dost'larina tesekkurler .. forumumuzun izlenme&okunma sayilari su ana kadar oldukca iyi.. ( 2-3 gundur sitenin haberdar et e-mailleri gelmemesine ragmen ) .. Bugun sadece 8. gün.. ;D
Artik yarin Nisan 1 ( ! ! ) nihayet gezimizi yapacagimiz Ay'a giriyoruz ... Hem biz daha hareketli olacagiz ( bu pazar gunu parkurlarin kesinlestirilmesi icin organizasyondaki arkadaslarla son kesif gezimizi yapacagiz ... bu kesifteki izlenimlerimizi de tabiiki sizlerle gorsel olarak paylasacagiz.. ) hemde;farkli nedenlerle henuz katilma kararini kesinlestirememis bircok arkadasimizin bize katilma yonundeki olumlu kararlarini bekliyecegiz ... ::smiley:
herkese keyifli paylasimlar diliyoruz ... / Selamlar :smiley:

Off_Road' Alıntı:
Su ana kadar forumumuza ilgi gosteren tum Gezenbilir dost'larina tesekkurler .. forumumuzun izlenme&okunma sayilari su ana kadar oldukca iyi.. ( 2-3 gundur sitenin haberdar et e-mailleri gelmemesine ragmen ) .. Bugun sadece 8. gün.. ;D
Artik yarin Nisan 1 ( ! ! ) nihayet gezimizi yapacagimiz Ay'a giriyoruz ... Hem biz daha hareketli olacagiz ( bu pazar gunu parkurlarin kesinlestirilmesi icin organizasyondaki arkadaslarla son kesif gezimizi yapacagiz ... bu kesifteki izlenimlerimizi de tabiiki sizlerle gorsel olarak paylasacagiz.. ) hemde;farkli nedenlerle henuz katilma kararini kesinlestirememis bircok arkadasimizin bize katilma yonundeki olumlu kararlarini bekliyecegiz ... ::smiley:
herkese keyifli paylasimlar diliyoruz ... / Selamlar :smiley:
teşekkürler ertuğrul bey, sizin gibi dostlar olduğu için inanın şahsım adına çok mutlu oluyorum. pazar gününkü resimleri dört gözle :eek: bekliyor olacağız. saygılar...

Sivas off-road oyunları etkinliğinden daha güzelini yapacağınızı umarak parkur resimlerini bekliyorum
selamlar

Heyecanla bekliyoruz..

Ertuğrul Bey, parkur için belirlediğiniz parkur da yer isimlerini de ekleyebilirmisiniz? Örneğin Kızıl Vadiyi görme şansımız olacak mı merak ediyorum, gün batımı çok güzel oluyor orada..

ceranus' Alıntı:
Ertuğrul Bey, parkur için belirlediğiniz parkur da yer isimlerini de ekleyebilirmisiniz? Örneğin Kızıl Vadiyi görme şansımız olacak mı merak ediyorum, gün batımı çok güzel oluyor orada..
Zerrin hanim acikcasi onlarca kez o bolgelerden gecip bircok yeride ozel olarak gezmeme ragmen.. belkide rehbersiz gezdigim icin kendimi Kapadokya bolgesi icin en azindan yer isimlerinide bilecek kadar iyi bir rehber sayamiyorum... ama en azından o bölgeyi biliyorum.. siz istersinizde Kızıl vadide gün batımını izlemezmiyiz efenim :smiley: ... umarım hava sartları uygun olur..
Avanos ve Göreme bölgesine planlarımıza göre ancak Pazar günü öğleden sonra gidebileceğimizden Cumartesi akşamı köyümüzdeki kampta sizin ve arkadaşların bölgeki deneyim & fikirlerinide değerlendirerek birlikte küçük değişikliklerde yapabiliriz..
selamlar...

kokteknik' Alıntı:
Sivas off-road oyunları etkinliğinden daha güzelini yapacağınızı umarak parkur resimlerini bekliyorum
selamlar
Bülent bey,ben kendi adıma şu ana kadar bu türden ancak 2 organizasyona katılabildim bunlardan biriside sizin Sivas etkinliğinizdi.. Orda bize gösterdiğiniz misafirperverliği ve aranızdaki güzel dayanışmayıda hala unutmadım takdir ve teşekkür ediyorum.. :smiley:
Bizimki biraz acemi organizasyonu olacak olsada eksikliklerimizi anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz ... Yinede bence katılımcı arkadaslar etkinlikleri kıyaslamayacaktır.. Maksat gönüller bir olsun.. hoş olsun... paylaşım olsun...hepsinin güzellikleri ayrı hepside en güzel... :D
Selamlar..

Asağıda ilkine göre biraz geliştirdiğimiz Listeyi veriyoruz.. bu liste son güne kadar güncellenmeye çalışılacak... :smiley:
Keyifli Paylaşımlar....

Gezi ve Kampa Katılacak Araçlar için Bulundurulmasını Tavsiye Ettiğimiz Ekipman&Malzemeler

Araçlar için

* Araçlar buluşma noktasına geldiğinde en az ( 3/4 ) Depo Yakıtları olmalı.

1-CB ve/veya PMR Telsiz ( Hem konvoy sırasındaki güvenlik ve açıklamalar hemde izlenimlerimizi paylaşmak için çok gerekli.. marka ve tiplere göre değişsede bizim işimizi görecek olan PMR'ların Çifti 70-120 TL arasında satılıyor.(Aselsan Cobra/Midland M24/Motorola T5 gibi .. )

2-Çekme halatı ve U kilit (Araç ağırlığınızın en az 2 katı dayanımda ..<araçta sabit vinç'iniz olsa bile...> )

3-GPS

4-Yağışlı bir güne rastlaması halinde Çizme ( bizce mutlaka 1 çift bulundurun )

Kamp için

1- Çadır ve Uyku tulumu

2- Uyku tulumu altına sermek için 1-2 ad.Mat

3- El feneri ve kafa lambası /yedek pilleri

4- Küçük çakı

5- içme suyu/kağıt havlu/ıslak mendil/çöp poşeti

6- Kamp Sandalyesi

7- Kibrit / Çakmak / Tutuşturucu / mangal kömürü

8- Çay,kahve, termos ve su ısıtıcı

9- Pazar günü Kapadokya bölgesinde Mangal yapmak isteyenler olursa.. Ateşi ancak kapalı kendi Mangalları içerisinde yakabilecelerdir.(yerde ateş yakmak hem çevreye zarar verebilir.. hemde SİT alanı olduğundan çok ciddi izin prosedürleri var..) Ona göre hazırlıklı olunmasını rica ediyoruz.

10-Hava şartlarına uygun giysiler.Kamp gününe yakın tarihte hava tahmin raporu verilecektir

ancak hava sıcaklığının gece ( + 3 ) & ( + 6 ) C civarında olacağını düşünmek gerekir.

11-Kamp alanı ilaçlanacaktır ve normal koşullarda bu mevsimde uçan haşere bulunmamaktadır..ancak ek tedbir olarak dileyen misafirler haşere kovucu sprey getirebilir.

12- (12 x 220 V) invertor ( PMR / Cep Telf gibi cihazlarınızı sarj edebilmek için )

13-Kamp Bölgesinde Cep telefonları kapsama alanı kısmen sorunludur.. En kuvvetli kapsama alanı turkcell'dir.. 100 m. kadar yürüyüp tepeye cıkanlar için sorun yok ... :smiley:

14-Fotoğraf Makinası & Video Camera & Dürbün & Teleskop ( Hava kamp günü Açık ve aramızda Gökyüzü gözlemcisi arkadaşlar olur ise ışık kirliliği olmadan çok güzel gözlem yapma imkanları olacaktır.Ancak kamp günü dolunay olacağıda görülüyor.. :( )

Ertuğrul Bey, gidilebilecek yerler için siz önceden bir keşif yapacacağınızı söylemiştiniz, bu keşif arasına Kızıl Vadi, Ihlara Vadisi dere çıkışını ekelyebilirseniz çok sevinirim.

Off_Road' Alıntı:
Zerrin hanim acikcasi onlarca kez o bolgelerden gecip bircok yeride ozel olarak gezmeme ragmen.. belkide rehbersiz gezdigim icin kendimi Kapadokya bolgesi icin en azindan yer isimlerinide bilecek kadar iyi bir rehber sayamiyorum... ama en azından o bölgeyi biliyorum.. siz istersinizde Kızıl vadide gün batımını izlemezmiyiz efenim :smiley: ... umarım hava sartları uygun olur..
Avanos ve Göreme bölgesine planlarımıza göre ancak Pazar günü öğleden sonra gidebileceğimizden Cumartesi akşamı köyümüzdeki kampta sizin ve arkadaşların bölgeki deneyim & fikirlerinide değerlendirerek birlikte küçük değişikliklerde yapabiliriz..
selamlar...

ÇÖP POŞETİ
büyük harfle yazdım bağırarak
gezenbilir gezileri ardından çöp konusunda tatsız sözler sarf edilmemesi açısından
selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri