Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,674
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

bir önceki keşif gezimizde zaten ben bazı yerlere dalmadım ömer bey benim yaptıgım bay-pas'lardan dolayı offroad ilkelerine aykırı davranıyorsun diye ikaz etti bu sefer işim çok zor nasıl kaytarırım bilemiyorum.

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

omergin' Alıntı:
;D sen bir boy verirsin abi ev sahibi olarak
valla haklısın abi sen bu sözü yarında savun beni yalnız bırakma ;D ;D ;D

Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilot & özel misafirler; Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / hilux / 1 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / toyota hilux /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / defender / (+1 kişi DR.Reşat Bey)
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ERGİNER / Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK/ Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL /İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi
14-Mustafa&Halit TEKİN / Kayseri / LR Defender / 2 kişi
15-Murat ÇAKICI / Sivas -Gürün /Lada Niva / 2 kişi
16-Ahmet ÇEVİRGEN / Tokat / ZJ G.Cherokee/ 1 kişi
17- Necmi ÇEVİRME /Ankara/ ZJ / 1 Kişi (+1 Süpriz ;) ;D )

- Ama bakıyorum da mesajlara oralar bataklığa dönmüş bizim teknoloji harikası makinemizi çok batırmayacağız inşallah hani boyası cilası makyajına helal gelmesin ;D ;D ;D

vayyyyyy nejmi abi hoşgeldin

takomistik' Alıntı:
vayyyyyy nejmi abi hoşgeldin

Eywallah üsdadım hoşbuldum bir Nevşehirli olarak katılmasak ayıp olurdu gerçi benim iş durumları saatlik değişiyor ama şu an ters bir durum görünmüyor inşallah ters bir durum olmaz da katılırım o tarafta dolanmak ne zamandır aklımdaydı

.com' Alıntı:
Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilot & özel misafirler; Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / hilux / 1 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / toyota hilux /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / defender / (+1 kişi DR.Reşat Bey)
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ERGİNER / Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK/ Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL /İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi
14-Mustafa&Halit TEKİN / Kayseri / LR Defender / 2 kişi
15-Murat ÇAKICI / Sivas -Gürün /Lada Niva / 2 kişi
16-Ahmet ÇEVİRGEN / Tokat / ZJ G.Cherokee/ 1 kişi
17-Necmi ÇEVİRME /Ankara/ ZJ / 1 Kişi (+1 Süpriz ;) ;D )

- Ama bakıyorum da mesajlara oralar bataklığa dönmüş bizim teknoloji harikası makinemizi çok batırmayacağız inşallah hani boyası cilası makyajına helal gelmesin ;D ;D ;D

Necmi bey hoşgeldiniz ..katılmak istediğinizi zaten biliyordukda karar verebilmenize çok sevindik.. :smiley:
Çok batacağımızı sanmıyorum ama tekerlere biraz kendi Şehrinizin toprağıda bulaşsın artık ;D
görüşmek üzere / selamlar

Off_Road' Alıntı:
Necmi bey hoşgeldiniz ..katılmak istediğinizi zaten biliyordukda karar verebilmenize çok sevindik.. :smiley:
Çok batacağımızı sanmıyorum ama tekerlere biraz kendi Şehrinizin toprağıda bulaşsın artık ;D
görüşmek üzere / selamlar

Teşekkür ederim bizim yörenin insanı zaten sıcakkanlıdır sıcak davranışınızı hiç yadırgamıyorum o yüzden ;D

Aslında benimkisi karar verememezlik değil işlerin durumuydu şu an iş planında bir sıkıntı görünmüyor yine de belli olmuyor benim işim en son Antalya etkinliği için çok heveslenmiştim gitmeyi de gerçekten çok isterken son dakikada ciddi bir iş seyahati kaldı kucağımda tutup Türkiyeyi turladım onun için çekimser kalmıştım listeye adımı yazıp da gidememek fena oturmuştu içime inşallah yine yaşamam bahsettiğim iş seyahati ile ilgili linki aşağıya koyuyorum siz anlayın başıma geleni diye ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48312.0

.com' Alıntı:
Teşekkür ederim bizim yörenin insanı zaten sıcakkanlıdır sıcak davranışınızı hiç yadırgamıyorum o yüzden ;D

Aslında benimkisi karar verememezlik değil işlerin durumuydu şu an iş planında bir sıkıntı görünmüyor yine de belli olmuyor benim işim en son Antalya etkinliği için çok heveslenmiştim gitmeyi de gerçekten çok isterken son dakikada ciddi bir iş seyahati kaldı kucağımda tutup Türkiyeyi turladım onun için çekimser kalmıştım listeye adımı yazıp da gidememek fena oturmuştu içime inşallah yine yaşamam bahsettiğim iş seyahati ile ilgili linki aşağıya koyuyorum siz anlayın başıma geleni diye ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48312.0
Necmi bey Gezı forumunuzu zevkle okudum .. gercekten belgesel tadında bir anlatım ve paylasım yapmışsınız .. tesekkurler .. ayrıca kutlarım :smiley:

omergin' Alıntı:
;D sen bir boy verirsin abi ev sahibi olarak

2 tane özel yükseltilmiş canavarın yanında bana pek düşmez boy vermek ama napalım ...öyle diyorsanız gireriz .. :D

Geziye Katılacak arkadaşlarla 24 Nisan günü buluşacağımız nokta ve genel yol güzergahlarıyla ilgili bazı bilgiler..

[attachment=1]
[attachment=2]

24 Nisan 2010 / 11:00 - 12:00 / Himmetdede beldesinde genel bulusma noktası (Kayseri-Ankara karayolu uzerinde 47.Km)
<< 38°54'43.05"N // 35° 5'26.19"E >>

[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Ankara-Himmetdede guzergah.jpg

Ankara-Himmetdede guzergah 2.jpg

Himmetdede-Bulusma-noktası.jpg

harita..jpg

Bayramhaci koyu Harita-.jpg

Ertuğrul abi bakıyorumda sende yönünü batıya çevirdin. Haritalar yol tarifleri hepsi tek yöne göre. Diğerleri yolu bulamasalarda olur yani. Güneç doğudan doğar ...

http://www.haber50.com/259289_Kapadokya-da-OFF-ROAD-Organizasyonu.html

Kapadokya'da tarafınızca yapılacak organizasyonun haberi... Her türlü etkinliğinizi bize gönderebilirsiniz... Belki bende katılırım ama önce 4x4 bulmam lazım...

Tebrikler, İyi Çalışmalar

Serkan, bilgi@haber50.com

Haber çok güzel olmuş, teşekkürler.. Ayrıca 4x4 bulmanız şart değil, sanırım sizi misafir edcek bir çok arkadaşımız olacaktır..

byseyyah' Alıntı:
Ertuğrul abi bakıyorumda sende yönünü batıya çevirdin. Haritalar yol tarifleri hepsi tek yöne göre. Diğerleri yolu bulamasalarda olur yani. Güneç doğudan doğar ...
Sevgili Ömer bilmezmiyiz Güneş doğudan doğar tabii .. bak detay haritada Sivas-Kayseri yönünü özel açıklamayla gösterdik .. :D
Zaten yolu bulamasanız gelir sizi Sivas merkezden yine alırız... ;D

haber50' Alıntı:
http://www.haber50.com/259289_Kapadokya-da-OFF-ROAD-Organizasyonu.html

Kapadokya'da tarafınızca yapılacak organizasyonun haberi... Her türlü etkinliğinizi bize gönderebilirsiniz... Belki bende katılırım ama önce 4x4 bulmam lazım...

Tebrikler, İyi Çalışmalar

Serkan, bilgi@haber50.com
Serkan bey bu guzel haber için teşekkürler.. etkinliğimize bekleriz.. sıze özeldende mesaj gönderdim.
selamlar / Ertuğrul

Bugünkü keşif gezimizde tüm parkuru bitiremedik ama bazı kareleri yinede sizlerle paylaşalım istedik.Asıl fotograf ve Video çekimlerini yapan Ömer arkadaşımız en kısa sürede yükleyecektir... bizim için keyifliydi.. sizede keyifli paylaşımlar... :D :D :D

[attachment=1]

Derinlik ölçme :smiley:

[attachment=2]
[attachment=3]

DSC01402.jpg

DSC01404.jpg

DSC01405.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri