Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,700
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

kokteknik' Alıntı:
Sivas ta buluşup konvoy halinde gidelim derim.
Bülent Hocam bana uyar, çok memnun olurum. Selamlar.

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

benide tanırsanız uyaroğluyum bana her yol asfalt
anlaştık 23 yada 24 nisan hangi gün geliryorsanız haber verin buradan çıkalım (ben her daim hazırım )
bu arada 5323234445

kokteknik' Alıntı:
anlaştık 23 yada 24 nisan hangi gün geliryorsanız haber verin buradan çıkalım (ben her daim hazırım )
bu arada 5323234445

Tanıyorum, ben de uyaroğluna yakın sayılırım, sizi bulurum. Görüşmek üzere, iyi akşamlar.

kısmet olursa bende gelirim aeo hepinizde

Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilot & özel misafirler; Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / hilux / 1 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / toyota hilux /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / defender / (+1 kişi DR.Reşat Bey)
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ................ /Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK /Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL /İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi
14-Mustafa&Halit TEKİN /kayseri / LR Defender / 2 KİŞİ
15-Murat ÇAKICI / Sivas -Gürün /Lada Niva / muhtemelen 2 kişi....

ali abicim öncelikle bu siteye üye olmandan dolayı çok mutlu oldum işiniz geregi buralara pek takılamasanızda aramıza hoşgeldiniz.

gelen gelemeyen hatta gelmeyi düşünüpte aklından gelemem diyen, böyle bir etkinlikte keşke benimde aracım olsada bende böyle birşeye katılabilsem diyen bütçem el vermiyon inşallah birgün bende diyen, aracı ve bütçesi el vermesine ragmen iş yogunlugu nedeniyle işinin başından ayrılamayan, ve en son olarakta eşinden izin alamayan eşiyle birlikte gelmek isteyipte eşi ofroad mofrood yok gitmem ben diyen tüm off_road aşıklarına selam ve saygılarımı sunuyorum Allah herkesin gönlüne göresini nasip etmesini diliyorum / mustafa fındık

alii38' Alıntı:
PROGRAMDA KUVVETLİ İHTİMAL KAYSERİ OFF ROAD EKİBİNİN ÇOGUNLUGU OLUR. BENDE İÇİNDE TABİ:smiley:

ali abi hosgeldin..

kokteknik' Alıntı:
bu arada 5323234445
Bulent bey hic bosuna ugrasmayin.. Mustafa beyin katilim yerini Sivas yapmiyacaz.. Izmir'li arkadasimiz... ;D ;D

takomistik' Alıntı:
gelen gelemeyen hatta gelmeyi düşünüpte aklından gelemem diyen, böyle bir etkinlikte keşke benimde aracım olsada bende böyle birşeye katılabilsem diyen bütçem el vermiyon inşallah birgün bende diyen, aracı ve bütçesi el vermesine ragmen iş yogunlugu nedeniyle işinin başından ayrılamayan, ve en son olarakta eşinden izin alamayan eşiyle birlikte gelmek isteyipte eşi ofroad mofrood yok gitmem ben diyen tüm off_road aşıklarına selam ve saygılarımı sunuyorum Allah herkesin gönlüne göresini nasip etmesini diliyorum / mustafa fındık
namazdan sonra hocanın verdiği dua gibi olmuş :D

Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilot & özel misafirler; Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / hilux / 1 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / toyota hilux /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / defender / (+1 kişi DR.Reşat Bey)
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ERGİNER / Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK /Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL /İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi
14-Mustafa&Halit TEKİN / Kayseri / LR Defender / 2 kişi
15-Murat ÇAKICI / Sivas -Gürün /Lada Niva / 2 kişi
16-Ahmet ÇEVİRGEN / Tokat / ZJ G.Cherokee/ 1 kişi

Merhaba ertuğrul bey, offroad ve kamp için yanımıza ve aracımıza almamız gereken şeyler nedir. oraya gelipte tüh müh demiyelim sonra, çünkü nasipse benim ilk kamp gezim olacak
birde benim aracın üzerindeki lastikler normal lastik, çamur için mt 117 lastiklerim var fakat onlarda uzun yolda ses ve sarsıntı yapıyor bildiğiniz üzere ne yapmalı ne etmeli... ??? ???

jeep harika poz.jpg

jeep'in çamurlu hali 08.03.2010.jpg

jeep'in çamurlu tekeri 08.03.2010.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri