Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,693
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

ahmetti' Alıntı:
Merhaba ertuğrul bey, offroad ve kamp için yanımıza ve aracımıza almamız gereken şeyler nedir. oraya gelipte tüh müh demiyelim sonra, çünkü nasipse benim ilk kamp gezim olacak
birde benim aracın üzerindeki lastikler normal lastik, çamur için mt 117 lastiklerim var fakat onlarda uzun yolda ses ve sarsıntı yapıyor bildiğiniz üzere ne yapmalı ne etmeli... ??? ???
Merhaba resimdeki lastikler bence oldukca iyi gorunuyor.. bizim gezimizde;biraz o gunlerdeki yagis durumlarina bagli olsada cok sert bir off road olmayacaktir.. belki kisa bir derin çamur parkurumuz olabilecek ama orda da artik herkes gibi sizde batin biraz :smiley: batamassanizda bizi çekersiniz Bulentin çekici defender'la birlikte .. ;D
Yanınızda bulunmasını önerdiğmiz liste forumun önceki sayfalarında araç ve kamp için ayrı liste olarak var.. yakında tekrar güncelleriz..
Selamlar

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

9 10 nisan Ankara otistik cocuklar kampına gidiyorum, 23 nisanı da ayarlaya bilirsem (biraz zor gözüküyor) aranızdayım.

Off_Road' Alıntı:
Merhaba resimdeki lastikler bence oldukca iyi gorunuyor.. bizim gezimizde;biraz o gunlerdeki yagis durumlarina bagli olsada cok sert bir off road olmayacaktir.. belki kisa bir derin çamur parkurumuz olabilecek ama orda da artik herkes gibi sizde batin biraz :smiley: batamassanizda bizi çekersiniz Bulentin çekici defender'la birlikte .. ;D
Yanınızda bulunmasını önerdiğmiz liste forumun önceki sayfalarında araç ve kamp için ayrı liste olarak var.. yakında tekrar güncelleriz..
Selamlar
abi sıkıntıda burda zaten ;D o lastiklerle tokattan kayseriye gelene kadar kulak kalmaz bende betere sürüyomuş gibi ses geliyo :eek: vede titreşim.. herneyse bakacaz bi çaresine ..

ahmetti' Alıntı:
abi sıkıntıda burda zaten ;D o lastiklerle tokattan kayseriye gelene kadar kulak kalmaz bende betere sürüyomuş gibi ses geliyo :eek: vede titreşim.. herneyse bakacaz bi çaresine ..
heralde siz ZJ ciler asfaltta hizli gitmeye alisiksiniz.. biz defender kullananlarin oyle bir sorunu yok ... hemen hemen araziyle asfalt pek farketmiyor :D

Off_Road' Alıntı:
Tarik tam 1,000. mesajini gulumsemelerle yazman hos olmus ... gulumseyerek nice Bin'lere :smiley:
teşekkürler abim mesajı yeni gördüm daha :D :D ;)

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
9 10 nisan Ankara otistik cocuklar kampına gidiyorum, 23 nisanı da ayarlaya bilirsem (biraz zor gözüküyor) aranızdayım.
10-11 nisan sanirim ... benimde programimda ... bakalim..

Off_Road' Alıntı:

Ertuğrul Bey, 10-11 Nisan Ankara etkinlğine de katılıyorum, gelirseniz görüşürüz. Selamlar.

abi ne diyosun sen allasen ;D 1. vites 65 :eek: 2. vites 120 :eek: 3. vites 190 :eek: 4. vites 230 :eek: 5 yok malesef, haa! illada 5e atmak istiyorsak R ye gerisini tahmin bile edemiyorum
allah muhafaza tahtalı köye adres teslimi ;D ;D ;D

ertuğrul abi bu biloyu listenizden çıkarın almayın etkinliğe felan kötü çocuk bu kötü her yerde ambargo var artık sana bülent siteyede girişini yasaklatacam sen dur hele discocu seni disco alacakmış bak burnundan getiriyormuyum getirmiyormuyum ;D

ata036' Alıntı:
ertuğrul abi bu biloyu listenizden çıkarın almayın etkinliğe felan kötü çocuk bu kötü her yerde ambargo var artık sana bülent siteyede girişini yasaklatacam sen dur hele discocu seni disco alacakmış bak burnundan getiriyormuyum getirmiyormuyum ;D
dur ortalığı velveye verme sadece aklından geçiyor dedim hemen satıp alıcam diye bişi yok belki 2 saat kullanıyım soğuyacağım bir arabadır 1 yıl SLK 200 yattım kalktım 2 gün bindim nefret ettim. buda oyle olabilir.

ata036' Alıntı:
Hmm ... boyle bir talep proje yonetimden geliyorsa elbetde degerlendirmek zorundayiz .. helede konu defender ise ::smiley:
ama sevgili Tarik , seninde iyi bildigin gibi arkadasimizin gecmis performans ve yardimlarini gozonunde tutarak bu konudaki karari yinede Bayramhaci - Kapadokya etkinligi sonrasina birakilmasini oneriyorum ;D

Mustafad' Alıntı:
Ertuğrul Bey, 10-11 Nisan Ankara etkinlğine de katılıyorum, gelirseniz görüşürüz. Selamlar.
Umarim gorusuruz tesekkurler / Selamlar

Off_Road' Alıntı:
Hmm ... boyle bir talep proje yonetimden geliyorsa elbetde degerlendirmek zorundayiz .. helede konu defender ise ::smiley:
ama sevgili Tarik , seninde iyi bildigin gibi arkadasimizin gecmis performans ve yardimlarini gozonunde tutarak bu konudaki karari yinede Bayramhaci - Kapadokya etkinligi sonrasina birakilmasini oneriyorum ;D
tamam abi sen nasıl diyorsan öyle olsun zaten bülente öylesine demiş baksana ;D benim gardaşım bülent yapmaz zaten öyle bir şey demi gardaşım :D

10-11 Nisanda sosyal sorumluluk çerçevesinde hepinizi Ankara'da görmekten büyük gurur duyacağım, çok teşekkürler ediyorum..

ORHANBIYIKLI' Alıntı:

Off_Road' Alıntı:

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
zor deme çık gel abicim

ahmetti' Alıntı:
abi ne diyosun sen allasen ;D 1. vites 65 :eek: 2. vites 120 :eek: 3. vites 190 :eek: 4. vites 230 :eek: 5 yok malesef, haa! illada 5e atmak istiyorsak R ye gerisini tahmin bile edemiyorum
allah muhafaza tahtalı köye adres teslimi ;D ;D ;D
zuhahaha abi 6-7-8 devam edecen sandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri