Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,845
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

siz olursunuzda ben olmazmıyım yaniii..

saolasın cigerim SİVAS off-road şenliklerindeki katılımcı dostlarımızı eksiksiz olarak kayseri grubunda görmek
araziye ve 4x4 e gönül vermiş biri olarak beni çok mutlu etti.

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

ben gelemiyorum üzülerek söylüyorum ama imkanlar el vermiyor gelmeme inşallah başka bir etkinlikte görüşürüz :( :( :'( :'( :'(
selamlar tarık

kokteknik' Alıntı:

saolasın cigerim SİVAS off-road şenliklerindeki katılımcı dostlarımızı eksiksiz olarak kayseri grubunda görmek
Murat hoşgeldin. bülent keşke sen ve sivaslı arkadaşlar gibi bizlerde ola bilsek.Biriniz nereye hepiniz oraya

ata036' Alıntı:
ben gelemiyorum üzülerek söylüyorum ama imkanlar el vermiyor gelmeme inşallah başka bir etkinlikte görüşürüz :( :( :'( :'( :'(
selamlar tarık
Tarıkcım selamlar, beni co pilotsuz bırakacan yani o zaman büyük bir ihtimal mayısın son haftasına kayseride yine ertuğrul abinin yaptığı gibi güzel birşeyler hazırlıyorum ona hazırlanırsın. Allahtan mani olmazsa tamam

landcı-38' Alıntı:
Tarıkcım selamlar, beni co pilotsuz bırakacan yani o zaman büyük bir ihtimal mayısın son haftasına kayseride yine ertuğrul abinin yaptığı gibi güzel birşeyler hazırlıyorum ona hazırlanırsın. Allahtan mani olmazsa tamam
nasip diyelim şampiyon işler engel olmaz ise uçarak gelirim :D

PROGRAMDA KUVVETLİ İHTİMAL KAYSERİ OFF ROAD EKİBİNİN ÇOGUNLUGU OLUR. BENDE İÇİNDE TABİ:smiley:

ahmetti' Alıntı:
ertuğrul bey bu güzel davetinizden ötürü çok teşekkür ederim. sizinde dediğiniz gibi bir yazdım tanıdığım olmadığı için kimseden ses duyamadım. zaten yeni üye olmam dolayısıyla özel mesajda gönderemiyorum... velhasılı sizinle offroad ve kamp çok keyfli olur. zira siz sürekli gidiyorsunuz değilmi.. inanın çok katılmak istiyorum ama nasip. kayseride tanıdığım ve ticari olarak çalıştığım ofroadçu arkadaşlarım ve abilerim var aktunay inşaat murat aydoğan, özler aş. ali bey, kirikler mustafa kirikoğlu gibi... onlar % 99 gelirler zaten. inş. bende gelebilirim...
ahmet i de mutlaka bekliyoruz tabiki

kokteknik' Alıntı:

Bizi daha cok Mutlu ediyor.. Tesekkurler :smiley:

ata036' Alıntı:
selamlar tarık
Tarik henuz vaktimiz var .. bakarsin yine bir son dakika gelismesi oluverir .. :D
Olamaz isede Saglik ve gonuller bir olsun ..
selamlar..

alii38' Alıntı:
PROGRAMDA KUVVETLİ İHTİMAL KAYSERİ OFF ROAD EKİBİNİN ÇOGUNLUGU OLUR. BENDE İÇİNDE TABİ:smiley:
Ali bey merhaba,umarim gelebilirsiniz.. seviniriz.Kayserili oldugunuzu bilmekle beraber biraz kendinizi tanitirsaniz (yanı aracınız ,genel iş uğraş gibi.. )özellikle kamp sirasinda ben dahil yeni tanisacağiniz arkadaslarla sohbetlerimiz daha hos olabilir. (Site genel ve off road bolumlerinde tanisma bolumleri var ama orda goremedim )..
Birde site kurallari geregi küçük harflerle yazarsanız seviniriz.. ayrıca daha okunaklı oluyor..
gorusmek üzere.. Selamlar

kayseri offroad ekibine saygılar selamlar.. ali bey gelecem inşallah ama biliyosun esnafın işi belli olmuyo nasip bu işler...

ahmetti' Alıntı:
kayseri offroad ekibine saygılar selamlar.. ali bey gelecem inşallah ama biliyosun esnafın işi belli olmuyo nasip bu işler...

Ahmet Bey iyi akşamlar !
Esnaf işini az çok biliyoruz. Ben İzmir'den gelip bu geziye katılacağım, siz Tokat'tan gelmezseniz ayıp olur. Selamlar.

valla helal mustafa bey!
izmirden kayseriye ofroad için gelmek gönül işi ve herkesin yapmıyacağı bişey.
tebrik ederim. diyorumya nasipse gelecem, inanın bende çok arzu ediyorum ama üç tane iş yeriniz olur ve hepside sizin ağzınıza bakarsa ;D bu iş zor gözüküyor. saygılar...

ahmetti' Alıntı:
valla helal mustafa bey!
izmirden kayseriye ofroad için gelmek gönül işi ve herkesin yapmıyacağı bişey.
tebrik ederim. diyorumya nasipse gelecem, inanın bende çok arzu ediyorum ama üç tane iş yeriniz olur ve hepside sizin ağzınıza bakarsa ;D bu iş zor gözüküyor. saygılar...
İzmir'den geliyorum ancak hemşehriniz sayılırım. İş gereği iki yıl Tokat'ta iki yıl da Sivas'ta yaşadım. Her iki şehirde de görmem gereken dostlarım var. Gezi öncesi yada sonrası onları ziyaret etmem gerekiyor. Gezi öncesi olursa sizi Tokat'tan alabilirim. Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
İzmir'den geliyorum ancak hemşehriniz sayılırım. İş gereği iki yıl Tokat'ta iki yıl da Sivas'ta yaşadım. Her iki şehirde de görmem gereken dostlarım var. Gezi öncesi yada sonrası onları ziyaret etmem gerekiyor. Gezi öncesi olursa sizi Tokat'tan alabilirim. Selamlar.
Sivas ta buluşup konvoy halinde gidelim derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri