karda en iyi 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinemil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,075
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: karda en iyi 4x4

Dacia dastırı 4x4 arazi jipi yaptınızya, bişey demiyorum.. yerden yüksek, malzeme kalitesi düşük dar bir araba, başka birşey değil..

Etiketler

veteriner' Alıntı:
Tabi hocam adamlar memnun olur, biz de bir şeyler öğreniriz, mesela iki teker üzerinde gidebiliyormuşlar.
sadıkoğulları otomotiv
Ercan Acar
Dacia Satış danışmanı
02583713366
selamımı iletin kırmazlar.
bu arada aracınız çok güzel duruyor maşallah.

Abdullah ne diyorsun üç tekerden sonra şimdi de iki teker ha hedef tek teker abdullah çıta yükseliyor

Mesut ağabey 6. Beyoff oyunlarını yapacağız Nisanda kısmet olursa bu meşhur duster lar nerede hiç sen gördünmü gelip oyunlara katılan duster ?????
klavye başında hepsi arazide 10 numara ama iş ciddiye binince hiç biri ortada yok ancak kuru sıkı atıyorlar.
Buradan açık teklif toplayalım bu dusterları bizim yarış alanında bir haftasonu bize kanıtlasınlar ne denli safkan arazi aracı olduklarını madem oyunlara yarışlara girmiyorlar diğer arazi araçlarını üzmemek için sadece duster sahiplerine özel açalım parkuru hiç ek yapmadan diğer araçların güle oynaya geçtiği yerlerde dolaşsınlar görelim bakalım nasılmış bu duster.........

Varmı cesareti olan klavye başında değilde ciddi ciddi parkurda dolaşabilecek hodri meydan bakalım ne ses gelecek

cenkcc' Alıntı:
Mesut ağabey 6. Beyoff oyunlarını yapacağız Nisanda kısmet olursa bu meşhur duster lar nerede hiç sen gördünmü gelip oyunlara katılan duster ?????
klavye başında hepsi arazide 10 numara ama iş ciddiye binince hiç biri ortada yok ancak kuru sıkı atıyorlar.
Buradan açık teklif toplayalım bu dusterları bizim yarış alanında bir haftasonu bize kanıtlasınlar ne denli safkan arazi aracı olduklarını madem oyunlara yarışlara girmiyorlar diğer arazi araçlarını üzmemek için sadece duster sahiplerine özel açalım parkuru hiç ek yapmadan diğer araçların güle oynaya geçtiği yerlerde dolaşsınlar görelim bakalım nasılmış bu duster.........

Varmı cesareti olan klavye başında değilde ciddi ciddi parkurda dolaşabilecek hodri meydan bakalım ne ses gelecek
Hocam burda görme ihtimalleri az, Dacia bölümünde açmak lazım davet konusunu.

Valla yazdım buraya varsa cesareti olan buyursun gelsin söz uçar yazı kalır..Birleşsin safkan arazi araçları yapsın bir gösteri bizlere çekelim videoya görelim turbolu dusterlar ne yapıyormuş 89 cm karda gitmeye benzemez ama idare edeceğiz teklifim açık parkur hazır off-road ise dibine kadar var parkurda kum var çamur var kaya var su var var da var ..................

Haydi duster bastırrrrrrrrrrrrrrrr

cenkcc' Alıntı:

aslında bu konuyu Dacia ile konuşup bir test yapmak istediğimizi bize 5 tane test aracı göndermelerini bunlara uygun parkur yapıp yarış düzenleyeceğimizi söylesek de eş dost eğlense . şaka bir yana 6. oyun çok daha enterasan olacak arkadaşlar herkezin hazırlıklarını yapmasını şimdiden öneririrm.

Ben o serçe parmak kalınlığındaki süspansiyon ve aks'ları olan , bu organları 0,8 mm saça bağlanmış , arazi devri olmayan , çay tabağı kadar şanzuman baskı-plakası ile bi şekilde arazide ejderhaya dönüşen araçların sahibi arkadaşlarıma diyeceğimi dedim..daha da bir şey demeyeceğim.. ;D

kendilerine; güle güle , bol aksiyonlu prooffroad 'lu günler dilerim..

dopamin' Alıntı:
Abdullah ne diyorsun üç tekerden sonra şimdi de iki teker ha hedef tek teker abdullah çıta yükseliyor
Abi bizimki fos çıktı.
Geceden beri yağmur var, bugün bir arkadaşla off road'a çıktık, MT lastiklerime rağmen o çamurdan nasıl çıktığımı Allah biliyor.
Hemen dönüşte bizim satış danışmanı arkadaşı aradım, eğer test aracıyla MT takıp, bizim geçtiğimiz parkuru geçerse hiç pazarlıksız iki duster alacağımızı söyledik ama, kabul etmediler.
Test araçları zaten dört çarpı iki imiş. o da şehir dışındaymış. Showroomdaki satılacak araçlardan test ettirebileceklerini söylediler, eğer çamura sokmaya razıysanız tamam dedim ama onlar ancak showroom çevresinde dolaştırabileceklerini söylediler. Zaten aracı asvaltta kullansak bile gücünü görünce hemen ikna olacağımızı söylediler, ben kendilerine biraz eski kafalı olduğumu bu nedenle illa ki bizim parkurda test etmek istediğimi söyledim.
Ben yakıt masrafını karşılamam şartıyla dört çeker sahibi bir müşterilerinin aracı varsa onunla test istedim, yarın haber gelecek bakalım ne olacak?

ben forum yetkilisi arkadaşlardan bir ricada bulunacağım.mükemmel yorumlar okuyoruz.gülmekten yarılıyoruz.lütfen yanıtla vs gibi seçeneklerin yanına bir beğen penceresi ekleyeni.080 saca bağlanmış parmak kalınlığındaki aks unutulmaması gereken bir yorum.yüzlerce beğeni alır.tababetçi arkadaşlar daha iyi bilir ama rochypnol gazoza katılan n alço takviyesi sanırım.dustercılara o verildiyse romen üretici tarafından verilmiş olmalı.

bu begen işini Sedata ve Mert'e çok söyledim ama.. yapılması zor birşey heralde

veteriner' Alıntı:
Hocam burda görme ihtimalleri az, Dacia bölümünde açmak lazım davet konusunu.

Onlar görüyorlardır abdullah da kim icabet eder bu davete acep iki çeker test ettirip dört çeker satıyorlar demek o derece güveniyorlar bu makinaya

hastasıyızzzzz Duster'ın, ben yolda görünce direktman yol veriyorum : )) İzmirde bu yaz tesadüf eseri Renault-Dacia servise gittim Bornova'da, satıştaki arkadaşın bana söylediği tek bir cümleyi paylaşmak istiyorum; "abi Duster al, prestijin olsun" dedi... ben de sadece "haklısın" dedim, kullandığım araçlara hiç bu açıdan bakmamıştım, bunu da öğrenmiş oldum sayesinde : )))

tyt.fan' Alıntı:
ben forum yetkilisi arkadaşlardan bir ricada bulunacağım.mükemmel yorumlar okuyoruz.gülmekten yarılıyoruz.lütfen yanıtla vs gibi seçeneklerin yanına bir beğen penceresi ekleyeni.080 saca bağlanmış parmak kalınlığındaki aks unutulmaması gereken bir yorum.yüzlerce beğeni alır.tababetçi arkadaşlar daha iyi bilir ama rochypnol gazoza katılan n alço takviyesi sanırım.dustercılara o verildiyse romen üretici tarafından verilmiş olmalı.
beğen butonu olsa ben en çok sizin yorumlarınıza beğen verirdim Murat hocam.

tyt.fan' Alıntı:

Kesinlikle romenler kötü emellerine alet etmişler duster sahiplerini taktiği nuri a abimiz vermiş

Yahu yokmu atıp tutan Dusterlarden 3-5 kişi hodri meydan dedik kimse yok hep kuru sıkı valla
89 cm karda gider standart lastikle Lopezi geçer Fener merasını hoplaya zıplaya bitirir sanalda ama iş gerçeğe dönünce hepsi garajda yatar...

Yokmu bir duster diğer arazi araçlarını bozacak Beyoff parkuruna girecek arkadaşlar hadiiiiiiiiii nasılsa turbo varmış 4L ye gerekte yokmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri