Karavan İle İran Ve Umman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan windyhill Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 114,922
Yillarca Avrupalilar bizim ulkemizi maalesef hep suan sizin seyahat ettiginiz Arap ulkelerindeki gibi gordu.Allahtan bu ulkelerde paranin yansidigi yerlerde var.Midnight Express filminin etkilerini silebilmemiz uzun yillarimizi aldi.
Belki bana kizacaksiniz ama ailemle olunca neden rotamin avrupa oldugunun en guzel gostergesi sizin belirttiginiz onca belirsizlik, rusvet vs.

Ama erkek arkadaslarimla cikabilecegim geziler olsa inanin cok daha radikal yerler, daha zor parkurlar secerdim kendime..

Bu yuzden sizi giptayla ve ne yalan soyleyeyim ozenerek izliyorum.Umarim bir Bursa'li olarak Bursa'ya dondugunuzde sizinle kadeh tokusturup anilarinizi dinleyebilirim.

Memleketinizden selamlar
Mustafa GULER

Etiketler
must' Alıntı:
Bu yuzden sizi giptayla ve ne yalan soyleyeyim ozenerek izliyorum.Umarim bir Bursa'li olarak Bursa'ya dondugunuzde sizinle kadeh tokusturup anilarinizi dinleyebilirim.

Memleketinizden selamlar
Mustafa GULER
Beni de çağirin ne de olsa dört saatlik yol :smiley:
İzmir den selam

must' Alıntı:
Yillarca Avrupalilar bizim ulkemizi maalesef hep suan sizin seyahat ettiginiz Arap ulkelerindeki gibi gordu.Allahtan bu ulkelerde paranin yansidigi yerlerde var.Midnight Express filminin etkilerini silebilmemiz uzun yillarimizi aldi.
Belki bana kizacaksiniz ama ailemle olunca neden rotamin avrupa oldugunun en guzel gostergesi sizin belirttiginiz onca belirsizlik, rusvet vs.

Ama erkek arkadaslarimla cikabilecegim geziler olsa inanin cok daha radikal yerler, daha zor parkurlar secerdim kendime..

Memleketinizden selamlar
Mustafa GULER
Selamlar Muscattan Mustafa kardeş tabiiki bu rotada sıkıntılı anlar yaşadık iran ve sharjah giriş gümrüğündeki gibi, seyahat devam ettikçe yaşanılan sıkıntılar unutuluyor birleşik arap emirliklerinde özellikle dubaide keyifli günler geçirdik buna ummanda dahil kış aylarını geçirmek için bu iki ülke her konuda çok güzel ve çok güvenli havalar sıcak ve deniz harika.
Bursada görüşüp tanışmak kadeh tokuşturmak dileğiyle saygılar.
Ferhat yılmaz

photos near muscat

muscattan sonra yol fotoğrafları 111.JPG

muscattan sonra yol fotoğrafları 006.JPG

muscattan sonra yol fotoğrafları 017.JPG

muscattan sonra yol fotoğrafları 032.JPG

muscattan sonra yol fotoğrafları 056.JPG

Ferhat Abi bakıyorum halkın arasına karşımışsınız.Ne muhabbetler dönmüştür orada not edin de Bursa da görüşünce anlatırsınız.
İzmir den selamlar
Burak Yalçın

windyhill' Alıntı:
Selamlar Muscattan Mustafa kardeş tabiiki bu rotada sıkıntılı anlar yaşadık iran ve sharjah giriş gümrüğündeki gibi, seyahat devam ettikçe yaşanılan sıkıntılar unutuluyor birleşik arap emirliklerinde özellikle dubaide keyifli günler geçirdik buna ummanda dahil kış aylarını geçirmek için bu iki ülke her konuda çok güzel ve çok güvenli havalar sıcak ve deniz harika.
Bursada görüşüp tanışmak kadeh tokuşturmak dileğiyle saygılar.
Ferhat yılmaz

Ferhat bey İran ve İrandan sonraki dubai vs hayat standartları (yeme,içme,otel,alışveriş vs) ve kamping alanlarının durumu nasıl..? Özellikle kamping alanları yeterli ve kolay bulunabilirmi...??

Goldwingerr' Alıntı:
Ferhat Abi bakıyorum halkın arasına karşımışsınız.Ne muhabbetler dönmüştür orada not edin de Bursa da görüşünce anlatırsınız.
İzmir den selamlar
Burak Yalçın
Selamlar Burak kardeş sadece how are you ne var you muhabbeti))) hurma kahve ikramı Sağ olsun ummanlılar bayağı misafirperverler bu konuda.

07gokhanlc' Alıntı:
Ferhat bey İran ve İrandan sonraki dubai vs hayat standartları (yeme,içme,otel,alışveriş vs) ve kamping alanlarının durumu nasıl..? Özellikle kamping alanları yeterli ve kolay bulunabilirmi...??
Selamlar gökhan kardeş Muscattan
Kamping arayıp sormadık, zaten dubaide gördüğümüz sadece iki fransız karavancı birleşik arap emirlikleri ve ummanda karavacılık hiç yok sadece sharjahta park halinde bir tane karavan gördük.
Karavan için müsait park yerleri çok fazla özellikle dubai cumeyra sahili denizi'de çok güzel ve temiz,Ummandada karavan için sahiller müsait şu anda muscatı geçince (50 km) civarı bir sahil kenarındayız.
Bu iki ülkedede güvenlik sorunu yok her yerde rahatça kamp yapma imkanı var,tabiiki bu konuda irandada hiç bir sorun yaşamadık gümrük problemleri hariç.
Birleşik arap emirliklerinde on üç gün üç şehirde otellerde kaldık, gecelik dubaide iki kişilik odaya 200 dirhem,abu dhabide 300 dirhem sharjahta iki gecelik 340 dirhem ödedik (iki dirhem bir tl) yemek alternatifleri çok fazla genelde hintliler ve pakistanlılar bu konuda önde tabiiki damak tatları bize pek uymasada çorba ve bazı yemekler yenebiliyor yinede Ama heryerde fast food lar bol miktarda var fiyatlar normal.
Dubai ibni battuta'da çok güzel bir türk restaurantı var yemek ve kebap çeşitleri bol fiyatları da normal Dubai adeta bir alışveriş cenneti diyebilirim özellikle dubai mall gerçekten görülmesi gereken muhteşem bir yer.

izliyorum...takip...farklı bir rota gezenbilire renk katıyor...bol resim bekliyoruz...ayrıca bu yolculuk için cesaretiniz tebrik edilecek bir örnek...tebrikler...sevgiler, saygılar...abucam...

sailormet' Alıntı:
Sayın Müdürüm
Nasıl gidiyor, nerelerdesin su anda
Oğuz
Vay müdürüm saygılar
İyi gidiyor sağ olasın hava güzel deniz güzel sanada tavsiye ediyorum buraları kış aylarında
Oğuz müdürüm muscatın 40 veya 50 km aşağısında bir sahildeyiz.
Selamlar orhan müdürümede

abucam' Alıntı:
izliyorum...takip...farklı bir rota gezenbilire renk katıyor...bol resim bekliyoruz...ayrıca bu yolculuk için cesaretiniz tebrik edilecek bir örnek...tebrikler...sevgiler, saygılar...abucam...
Selamlar saygılar bizdende

Selam Ummandan
Buradan yemene geçip şehitlerimizin mezarlarını ziyaret etmek istedim fakat yemen sana konsolosluğuna iki defa mail gönderdiğim halde cevabını alamadım son gönderdiğim yazıyı buraya kopyalıyorum ve sizlerin değerlendirmesine bırakıyorum ve tabiiki lanet olsun diyorum.

FERHAT YILMAZ <ferhatbademli@gmail.com>

16:56 (5 dakika önce)

Kime: embassy.sanaa

Yemen Sana Türkiye konsolosluğuna

Size iki defa mail gönderdim fakat cevabını alamadım,siz normal vatandaşa cevap vermiyormusunuz?

Yemen konsolosluğu olarak devlet erkanını karşılamak içinmi orada bulunuyorsunuz??????????? bunu çok merak ediyorum ve bütün internet sitelerine sizin bu davranışınızı yazacağım.

ben bir türk vatandaşı olarak atalarımızın mezarlarını ziyaret etmek için sizden sadece bilgi istedim şu an ummandayım ve sizden cevap alamadım ne kadar garip ve ilginç yazıklar olsunnnnnnnnnnnnn

ferhat yılmaz

Selam arkadaşlar
Maalesef yurtdışında türk vatandaşı olarak bizim hiç bir zaman sahibimiz olmadı,bir ingiliz ,alman,italyan,ve bu gibi ülkelerin konsoloslukları vatandaşının sorunları olduğu zaman gümrüğe kadar gelip sorunu çözdüklerine ben şahit oldum,bizim bu gibi ülke vatandaşlarından ne eksiğimiz var onu anlıyamadım ve anlıyamayacağımda.
haburda şerefsiz vatan hainlerini karşılayacak kadar kişiliksiz davranışta bulunanlar için bu yazıyı yazıyorum.

windyhill' Alıntı:
Vay müdürüm saygılar
İyi gidiyor sağ olasın hava güzel deniz güzel sanada tavsiye ediyorum buraları kış aylarında
Oğuz müdürüm muscatın 40 veya 50 km aşağısında bir sahildeyiz.
Selamlar orhan müdürümede
müdürüm
dönüş ne zaman, güzergah nasıl olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri