Sağ olun bundan sonra seyahatin daha keyifli olacağını düşünüyoruz selamlarberkcantp' Alıntı:Ferhat bey, bundan sonrası gonlunce olsun, paylaşıma devam.
Sağ olun bundan sonra seyahatin daha keyifli olacağını düşünüyoruz selamlarberkcantp' Alıntı:Ferhat bey, bundan sonrası gonlunce olsun, paylaşıma devam.
Selamlar dubaidenbartek' Alıntı:Karavanınızı aldığınıza çok sevindim. Denenmemiş, gidilmemiş yerlere gidiyorsunuz. Teşekkürler.
cok tesekkurler saygilarnasah' Alıntı:Cok farklı diyarlara götürüyorsunuz bizi.
Yolunuz açık olsun.
Hasan
fsirin' Alıntı:dubaı abu dhabı sharjah fotografları 215.JPG
dubaı abu dhabı sharjah fotografları 216.JPG
Ne ilginç binalar var. Neymiş bu bina öğrenebildiniz mi?
Goldwingerr' Alıntı:New York gibiymiş buralar
Bu bina abu dhabi al raha bölgesinde otel fakat daha açılmamış selamlarfsirin' Alıntı:dubaı abu dhabı sharjah fotografları 215.JPG
dubaı abu dhabı sharjah fotografları 216.JPG
Ne ilginç binalar var. Neymiş bu bina öğrenebildiniz mi?
Tabiiki bitecek birgün hocam fakat dubaide dünyanın heryerinden turist var,ve ben burada kafası havade gezen kendini birşey zanneden avrupalıların komplekse girdiğini gözlemledim. müthiş bir turizm potansiyeli yaratmışlar,araştırdım dubainin petrol gelirinin fazla olmadığını gördüm.gezmen' Alıntı:Arap Halkları'nın tepesinde, onlara da bir miktar sus payı vererek, petrol-gaz gelirleriyle sefa süren despotlar, bu ülkelerin/halkların geleceğini, batılı ortaklarıyla birlikte yiyorlar. Yemek de ne; har vurup harman savuruyorlar. İşte böyle; betona, otomobile, batılı futbol takımlarına, her türlü tüketim malına ...vb çılgınca harcıyorlar. Ey Arap, birgün bu petrol-gaz bitecek!...
Cavid Sezen
Burası bu konularda çok rahat şortla gezmenin hiç bir problemi yok,ama iran bu konularda sıkıntılı bir ülke.fsirin' Alıntı:Toplumsal tavırlar nasıl oralarda? Şortla filan dolaşılabiliyormu ?
Buralardan sizlere haberler verelim, her taraf kar altında. Güzel havaların tadını çıkartın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29998.msg1218167#msg1218167