Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,645
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

mdr' Alıntı:
Ali bey merhaba,

evet yayla yolunda gidiyorlardı...bir sonraki yaylaya dogru giden bir traktördü.

Kafile olarak tam donanımlı oldugumuzdan bizlerde sıkıntı yoktu.Sadece Land rover defender bir araç kaldı.Yardım için teklif ettik teşekkür ettiler kalabalık oldukları için istemediler..
Hırs yapmıştır onlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Umut bey,

haklısın galiba.. ;D

Aslında bu spora gönül vermişlerin amacı ..yardımlaşma paylaşma degil mi ? ben hep öyle bakılmasından yanayım..
zaman gelir biz defenderi çekeriz ..zaman gelir disco bizi çeker...neyimiz eksilir ki..

alker' Alıntı:
Selamlar ismail abi; en kısa zaman da tanışıp, sizinle bir haftasonu geziye gelmeyi çok istiyorum. Abimi M/T lastiğe anca ikna edebildim (hafta sonu ufak bir kar gezisinden sonra ;D ) .. Sizin gibi abilerimin sayesinde bende offroad cu olucam bu gidişle...

Bak bak bak,asfalltan yeni transferlerde burdaymış. :D
Ali naber ;)

Bu arada İsmail abi, yakışır :D

Teşekkürler Erkan bey...

bir gün çayını içmeye gelicem...

Dil alışkanlıgı... ;D Her gün yüzlerce kez aynı resmi dili kullanınca atamıyorsun üzerinden.

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bak bak bak,asfalltan yeni transferlerde burdaymış. :D
Ali naber ;)

Bu arada İsmail abi, yakışır :D

iyidir abim senden nbr. İsmail abim sana çay içmeye geldiğinde haber verde ben geleyim yüzyüze tanışmak ve hemen peşine takılıp doğaya çıkmak istiyorum bide şu lastikleri taka bileydik :-\

Martta gelecem.Haber veririm.

Erkanın çayı da güzel olur ;D çıkarız dolaşırız kısmet olursa...sen bu arada lastigi hallet..

alker' Alıntı:
iyidir abim senden nbr. İsmail abim sana çay içmeye geldiğinde haber verde ben geleyim yüzyüze tanışmak ve hemen peşine takılıp doğaya çıkmak istiyorum bide şu lastikleri taka bileydik :-\

Takarız bugün,dert etme sen ;)
İsmail abi geldiğinde ararım,ama bi gelsin önce :D

mdr' Alıntı:
Martta gelecem.Haber veririm.

Erkanın çayı da güzel olur ;D çıkarız dolaşırız kısmet olursa...sen bu arada lastigi hallet..

Lastiği halletim abi, bu ara böyle ufak bi gezi falan olursa takılırım peşinize (gerçi forumdan takip etmeye çalışıyorum...

ismail bey merak ediyorum.bu aracın benzin ve lgp yakıtı ne kadardır acaba.bende iki tane arac varya tek arac yapmak istiyorum ve kafamdan vx100 geçiyor.saygılar...

Ali bey,

sanırım vx100 yakıtını soruyorsun..

Büyükşehirleri düşünmezsen (trafigin yogun oldugu büyük iller ) ortalama 500-700 krş arasıdır.Sadece şehirler arası yolda 500-600 krş yakalanır.Yogun trafikte yada arazide sorma hiç..1 tl den aşagı düşmez.

LPG ile ise 350-400 krş olur..

Şu fiyata bak yahu..Sanki altın kaplamalı.. ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-meraklisina-1998-26-600-km-de-land-cruiser-can-otomotiv-den-42663554/detay

Bu saatten sonra vx80 alınmaz artık... ??? ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri