Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,642
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

yok abi artık ya bu kadarda olmaz ama bu ne ya 65 milyar ya yazık günah insaf abi valla ya....hem bu aracambulans kasa denilen tip degilmiydi ya bi yerden ihaleyle alınmılş gibi de geldi ayrıetten ??? :eek:

Etiketler

%90 orman işletmesinden cıkma kilitsiz düz dizel arac hee ölüsü yeter ama bu kadarda olmaz yani bu memlekette hiç bişeyin iyiye gitmediğini gösteriyo su olay ayıptır agabey :mad:

Aslanaybars ;

kesinlikle dediklerine katılıyorum....Nereye gidiyor bu fiyatlar.. :eek: :eek:

aynen dedigin .gibi ihaleden alınmış araç sanki...kesinlikle bu fiyatın aracı degil..

Ali,

vx80 ,vx100 den az yakmaz..

vx100 daha verimlidir..sanırım az da olsa fark vardır.Yani tahminen 350 krş vx100 yakarsa 400 krş vx80 yakar..Ama bu konuda daha önce çok yazıldı çizildi.vx80 daha bir arazi için yapılmış araçtır..Ön takımından bunu anlarsın..kilitlerden anlarsıın..v.s

Cevdet bey,

inan bu tür fiyatları görüp okudukça insan sinirleniyor.. " Ya hesap bilmiyor yada kötek istiyor " diye bir söz varya..

Tamam land cruiser 80 kasa iyidir hoştur.ama 98 model dizel sade-donanımsız bir arabanın bu fiyatlardan satılmak istenmesi de abes yani..
alıcısı olmaz bunun..
bence en iyi en donanımlı herşeyi tam bir vx80 en fazla 60.000 tl eder.(yükseltme-vinç-tampon v.s..v.s )
sade bir vx80 de 35-40 arasıdır.

mdr' Alıntı:
Cevdet bey,

inan bu tür fiyatları görüp okudukça insan sinirleniyor.. " Ya hesap bilmiyor yada kötek istiyor " diye bir söz varya..

Tamam land cruiser 80 kasa iyidir hoştur.ama 98 model dizel sade-donanımsız bir arabanın bu fiyatlardan satılmak istenmesi de abes yani..
alıcısı olmaz bunun..
bence en iyi en donanımlı herşeyi tam bir vx80 en fazla 60.000 tl eder.(yükseltme-vinç-tampon v.s..v.s )
sade bir vx80 de 35-40 arasıdır.
Yani..
Ama 98 model;verilmez o'para :smiley: ;D
Sade bir araç;35-40 bin verdikten sonra daha keyiflileri bulursun :smiley:

Hangisini Dündar...vx80 dizeli mi ....kara panteri mi ? ;D ;D

mdr' Alıntı:
Hangisini Dündar...vx80 dizeli mi ....kara panteri mi ? ;D ;D

Tabi ki kara panteri abi :smiley:)) Bakalim daha neler yapacaksın arabaya her gelişinde bi guzellesiyor panter

mdr' Alıntı:
Aslanaybars ;

kesinlikle dediklerine katılıyorum....Nereye gidiyor bu fiyatlar.. :eek: :eek:

aynen dedigin .gibi ihaleden alınmış araç sanki...kesinlikle bu fiyatın aracı degil..

Ali,

vx80 ,vx100 den az yakmaz..

vx100 daha verimlidir..sanırım az da olsa fark vardır.Yani tahminen 350 krş vx100 yakarsa 400 krş vx80 yakar..Ama bu konuda daha önce çok yazıldı çizildi.vx80 daha bir arazi için yapılmış araçtır..Ön takımından bunu anlarsın..kilitlerden anlarsıın..v.s
öncelikle herkeze merhaba sohbetinize katılmak isterim bahsettiniz araç orman bakanlığından ankarada ihale usulu satışa çıktı ilk ihalede satıldı bu araca çok talip vardı bitaneside ben ve talebin çok oldunu görünce ben çekildim alana hayırlı olsun ama çok uçmuşlar fiatta

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-amerikan-lexus-lx450-42554404/detay

iyi bir araca benziyor..sanırım ön dif .kiliti olmaması gerek..TEM servise yada toyota servisine baktırılmalı.

iyi bir kontrolle..iyi bir pazarlıkla baktırıp alınabilir gibi...

abi resmi araçların çoğunda kilit yok ben bizzat kendim 5-6 adet orman aracına baktım hiç birinde yok ama bu aracı bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri