Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,642
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Kara Panter' im

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çaglar bey aman satıcı bu fiyatı duymasın..ya telefonu yüzümüze kapatır yada..iyi bir söz söyler..
gerçekten de asıl fiyatlar 25-30 arası olmalı.bencede...ama neredee.....

35 den aşagı bu saatten sonra hiçbir land cruiser 1995-1997 model arası sahibinin satmak isteyecegini düşünmüyorum.

yok abi simdi 25 liraya cruıser almak yılbasında tam bilete büyük ikramiye cıkmış gibi olur ;D takip ediyosundur sende zaten eminim ama görüyosunki fiyatlar tavanıda gecdi tavanarası oldu adamlar ihaleden aldıkları aracları 65 liraya satılıga cıkartıyo kilitsiz düz araclar zira onun dısındakilerde en az 35-40 donanımsız düz ??? ::smiley: :eek:....her neyse abi arada siteye girde bilgilenelim dahada özledik vallaha abi...

doğru diyosunuz arkadaşlar ..
benim lacivert duruyor halen fiyatların tavan yapmasını bekledim artık satışa koyayım 40 liradan ;D ;D

Ne demek arkadaşlar..şeref duyarım...

yeterki iyi .bir amaca yönelik olsun.. ;D

Aslanaybars ;

aslında ilk başta ben Çaglar beyin aracını almak üzere idim.Ama nasip olmadı o anda bir arkadaşına söz vermişti.onu bekliyordu çaglar bey
o arada da hayatımın fırsatı çıktı..hemen kaçırmadım aldım.

çaglar bey Toyota konusunda hepimizce de takdir edilen "bilgi uzmanı" degerli arkadaşımızdır.Elindeki aracın nasıl olacagını söylemeye gerek yok... ;)

mdr' Alıntı:
Ne demek arkadaşlar..şeref duyarım...

yeterki iyi .bir amaca yönelik olsun.. ;D

Aslanaybars ;

aslında ilk başta ben Çaglar beyin aracını almak üzere idim.Ama nasip olmadı o anda bir arkadaşına söz vermişti.onu bekliyordu çaglar bey
o arada da hayatımın fırsatı çıktı..hemen kaçırmadım aldım.

çaglar bey Toyota konudunda hepimizce de takdir edilen "bilgi uzmanı" degerli arkadaşımızdır.Elindeki aracın nasıl olacagını söylemeye gerek yok... ;)

sizinki de hayırlısı oldu ,kazasız belasız kullanın tekrar..

aynen öyle ismail abi aynen hatta diyebilirimki belkide tr deki en temiz toyota caglar abidedir ben buna eminim...ben sadece aracının son durumunu merak ettim göremiyoruz buralardada o yüzden...ben bi çok seyi toyotayla alakalı bilhassa caglar abiden ögrendim burada yazılarını kaydetmişimdir benim için degerli birisidir....sende öylesin ismail abi seninde titizliğine hayranım ben ;)gercektende...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri