Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,647
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

altay41' Alıntı:
herhalde kopruyu gecene kadar :mad:

Altan bey,

inanın bu yazdıgınızdan ne demek istediginizi tam anlamış degilim..yanlış bir şey yazmamak içinde konuyu anlamak için bakacagım..

Etiketler

altay41' Alıntı:
herhalde kopruyu gecene kadar :mad:

Altan Bey bu cümleyi neden kurdunuz bilmem ama benim çok iyi tanıdığım ve sevdiğim bir ağbime yakışmayan bir kelime.. İsmail ağbi arkadaşlarının etkinliklerine hiç gelemese bile kamp alanına çay içmeye gelir yine gelir bence ismail ağbi ile yüz yüze konuşmış olsanız onu tanıyır ne kadar anlamsız bir cümle kurduğunuzu anlarsınız... mesala 30.01.2011 deki etkinliğimize gelin ve hem bizle tanışın hemde ismail ağbi ile ve göreceksinizki köprünün uzunluk mesafesine veya köprüye göre dostluklar olamdığını görürsünüz lütfen net ve sağ duyulu olalım saygılar.. Sinan AYCAN

İsyankarBumerang' Alıntı:
gerçektende harika bir araç. :smiley: asaletini konuşturuyor adeta...

Çok teşekkürler Arkadaşım..

inşallah size de gönlünüzden geçen bir araç nasip olur da zevkle binersiniz..

Selamlar İsmail abi, Önce kendimi tanıtıyım adım ali 1982 doğuluyum ve bu güzel siteye dün gece üye oldum, daha yeni aralık başında bir discovery 2 (2001) sahibi oldum. Yaklaşık saat 7 den beridir de (Kara Panter' im) konu başlığı altındaki 25 sayfayı 1 solukta ve keyifle okudum, taki sayfanın sonundaki tatzıs konuya kadar bu konun böyle kalması inanın beni bile üzdü! Abicim Allah kaza bela vermisin araban harika olmuş. ve abi demem de sakınca yoktur umarım beyli konuşmalar beni biraz kasıyoda !

Teşekkür ederim Ali arkadaşım..

Begenmene sevindim..

Senin adına da sevindim.İnşallah L.R kafana göre düzenlersin.Güzel araçtır.Çok begenirim..

selamlar..

selamlar ismail bey
aracınızı çok beğendim l.c. almak isteyen biri olarak ne tavsiyelerde bulunabilirsiniz.Mesela bu araçlar lpg ile nasıl biruyum gösterir,yıllık vergilerine durumda vs.vs..

sporist' Alıntı:
selamlar ismail bey
aracınızı çok beğendim l.c. almak isteyen biri olarak ne tavsiyelerde bulunabilirsiniz.Mesela bu araçlar lpg ile nasıl biruyum gösterir,yıllık vergilerine durumda vs.vs..

Teşekkür ederim..

Land Cruiser araçlar türünün en iyi örneklerindendir.Ama çok arayanı olan ve ilanı çıktıgında hemen alınan bir modeldir..şansına kalmıştır :D ;D :D ;D

saglam ,dayanıklı VX100,VX80içinde VX80 genelde daha çok arazi için yaratılmış gibidir.Kontrol ettirerek temiz ve sorunsuzuna rastlar da rutin bakımlarını iyi yaptırısanız uzun süreler sorunsuz ve zevkle kullanılacak araçlardır.Genelde zor kırılan araçlardır.Orijinal yedek parça kullanımı hep önerilir ki uzun ömür ve sorunsuz kullanılabilsin..Ama alış fiyatının yüksekligi se orijinal parça fiyatları ise pahalıdır.Ama uzun ömürlü olması ile bunu dengelemektedir.
LPG ile uyumu tamamen sıralı sistem iyi bir marka seçmeyle baglantılı olup prins,Tartarini,okcan sıralı sistem uygulatıp memnun kalan arkadaşlarımız var.Forumda bu konuda aratırsan rahat bilgilere ulaşabiirsin.
Ben KADOSAN s.sitesinde okcan lpg sistemi taktırdım.Memnunum.gerek performans-gerek çekiş olarak hiç benzinliyi aratmıyor.Araç üzerine takacagın her ilave ve agırlık,yakıtı arttıracaktır bunu unutma.Zaten bu konuda ölçümlerimi geri sayfalarda yazmıştım.
Yıllık vergisi ise 4000 cc üstü oldugu için 12-15 yaş arası gruba giren araçlar olarak yıllık 3160 tl (1580 ocak 1580 ise haziran vergisi ) ödenmelidir.Ama MTV vergisi kasko bedelinin %5 ini geçen araçlardan bir alt dilimden vergilendirileceginden yıllık 2196 tl vergi ödüyoruz.İlk taksidimi 1098 tl ödedim.

Gönlünden geçen aracı alıp zevkle binmen dilegiyle hoşçakal..

mdr' Alıntı:
[attachment=1]

[attachment=2]

İlk bakışta araçta arka lasitigin yeri..bana göre araziye girildiginde uygun olmayan yerde gibi...

-sonra bu hacimdeki bir araç LPG olmadan...trafige çıkmam abi der gibi...durdu..
bu heyecanı çok iyi anlıyorum.benzer heyecanı 87 mode fj 70 alırken yaşadım ,hala aynı heyecanı sürdürüyorum....bizi farklı kılan da bu bence ..bu heyecanınızı hayatınızın her döneminde yaşamanız dileği ile...

koroglu1414' Alıntı:
Vergileri yüksekmiş yaw :smiley:
Yok abi bizi kurtarmaz :smiley: ;D

Haklısın Cevdet bey...

Ama bu bütün 4000 cc üzeri araçlar içindir biliyorsun...Alırken ona göre bakmak lazım... ;D

MOBİDİK' Alıntı:
bu heyecanı çok iyi anlıyorum.benzer heyecanı 87 mode fj 70 alırken yaşadım ,hala aynı heyecanı sürdürüyorum....bizi farklı kılan da bu bence ..bu heyecanınızı hayatınızın her döneminde yaşamanız dileği ile...

Çok teşekkürler....

"Herkes birgün aynı duyguları yaşar.."

büyük söz mü oldu ne :D

İsmail bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Bir gün mutlaka l.c. koltuğunda direksiyon başında yollarda olmak en büyük hayalim...Tabi sevdiklerim ile beraber ::smiley:

Bence en iyi Off Road aracı, sürücüsünün en çok sevdiği araçtır.
Siz aracınızı çok seviyorsunuz bu herhalinizden belli.
Allah daha uzun süreler kazasız belasız geziler nasip etsin.
Umarım yaşadığınız tadsız sorunlarda biran önce düzelir...
+1 VX80 :smiley:

Çok teşekkürler Çagrı bey..umarım siz de sevdiginiz begendiginiz aracı bulmuşsunuzdur.

diger konuya ise girmeyelim. "yapacak çook işimiz var " onca işim arasında takmayacagım konudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri