Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,644
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

Zerrer kadar deger vermedigim , sevmedigim insanlarla Hayatım boyunca aynı çatı altında olmadım..

Etiketler

...

[attachment=1]

DSC_1493.jpg

abi dün aksamki mevzudan sonramı oldu tam olarakda anlamadım ??? ama bu camianın sana her zaman ihtiyacı olacaktır abi unutma lütfen :-[

bu arada cosdun yine abi senin canavar yaldır yaldır tank gibi masallah belkide tr deki vx 80 lerde ilk 5 e girer rahatlıkla....

zaten keyifli bir araç;bir takım ileve ile fevkalade keyifli bir araç'a dönüştürdünüz ismail bey..
Çok güzel görünüyor;MAŞALLAH:

Aslanaybars ve Cevdet bey teşekkürler...

her şeyi birden degilde...zamanla bekleyip ve araştırarak yaptıgında hem hesaplı hemde zevkli oluyor. ;D

İsmail bey iyi akşamlar,hayırdır listelerden çıkartmışsınız kendinizi.?Problemmi var?

Herkes kendi yoluna....

benim gibi kültürsüz birinin böyle elitlerin arasında ne işim olur ki...

herkes haddini bilmeli...degil mi

mdr' Alıntı:
Herkes kendi yoluna....

benim gibi kültürsüz birinin böyle elitlerin arasında ne işim olur ki...

herkes haddini bilmeli...degil mi
hayırdır İsmail abi seni anladığım kadarıyla bu tarz uslupların adamı değilsin ki buda camiamıza yakışmaz zaten bizler birbiri için her fedakarlığa yakınlığa hazır insanlarız geçmişimiz kültürümüz yaşam şekiller,miz farklı olabilir ama tutkumuz ortak yanibirbirimize tutunacak temel bir şeyimiz var sebebini algılıyamadım bu tepkinin bir açıklaması vardır sanırım ve bizlerle paylaşırsın diye umuyorum saygıyla ve sevgiyle

İsmail bey yanlış düşünceler içindesiniz,kimse kimseden üstün değil,ortak zevklerimizin aracılığı ile burada arkadaşlık ortamı içindeyiz.Arasıra tatsız diyologlar yaşanabilir,bu her ortamda yaşanan şeyler.Konuşarak halolmayacakhiçbir şey yok.Zaten size karşıda dün hiçbir söz yada başka bişey yoktu.Alınganlık yapıyorsnuz,biz sizi olgun,ve ağırbaşlı olarak tanıdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri