Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,640
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

Abant'a geleceğiniz tarihi önceden bilseydim sizi ve Kara Panteri görmeye gelirdim. :(

Etiketler

maximus14' Alıntı:
Abant'a geleceğiniz tarihi önceden bilseydim sizi ve Kara Panteri görmeye gelirdim. :(

maximus14 inan hep cumartesi akşam telefonla konuşup karar veriyoruz..malum ben Karamürselden geldigim için misafir saylıyorum..organizeye bdahil oluyorum..

ama bir gün..en yakın zamanda karşılaşacagız..zaten hep sapanca-adapazarı-düzce-bolu güzergahları na gidip yaylalara çıktıgımız için karşılaşırız elbet..tanışmayı isterim. ;D

İsmail bey;
bu gidişle bende aracımın ikisinide satıp 2000 ve üzeri bir VX80 alacağım gerçekten çok beğeniyorum aracınızı...

Ali bey;

bekle o zaman :D :D ;D ;D ben şöyle 1-2 yıl bineyim ..keyfini çıkartayım...sana satarım.. ;D

bu arada vx80 son olarak 1998 model olarak üretildi.Başka üst model yılı yok yani..Hatta bazı arkadaşlar bilmeyebilir.1997 modele kadar mesela ön 2 koltuk ısıtması yoktur..Benim araç son model yılı oldugu için vx100 deki extrayı buna koymuşlar...

aracı çok tanımıyorum ismail bey ama güzel araç gerçekten fakat şu ilana göre öle demiştim ben http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-2000-modell-american-takasli-36923016/detay

Ali bey,
araca baktım..güzel görünüyor.Tabii ki fotograflardan.Ama benim şahsi fikrim 1998-2000 model standart halindeki bir vx100 alınır fiyatı 38-40.000 tl olmalı.

Araba almanın geçerli yöntemi ise şu olmalı. mesela Toyota araçlar için.

-Araba görülür ..binilip denenir...begenilir..almaya karar verilir..
-Yetkili iyi bir servise expertiz raporu için alıcı-satıcı götürülüp (konuşulan şeylerden farklı çıkması halinde yanılan taraf parayı ödemeli ) inceletilir.Buna göre çıkan durum içinize sinerse.. bilinerek alım yapılır.
-ekonomik çözüm ise mesela Toyota için TEM servise suat ustaya götürülüp bu araç hakkında kontrol ettirilip gönül rahatlıgı ile alınır.
-yoksa..vallahide orijinal..istedigin yere götür..hikayeleri hep fos çıkmıştır...bu şekilde alınan araçlarda şans faktörü hep yanında olmayabilir.
-

üstat tabiki haklısınız ben bu aracı almayı düşünmedim zaten araçlarımı satmadan alma şansım yok siz en son VX80 1998 model olarak üretildi dediğiniz için ben burada gördüğümü söylemek istedim model 2000 ve VX80 yazıyo eğer almaya karar verirsem sizden yardım isteyeceğim tabiki de... saygılar

ALİ ÖZEN' Alıntı:
üstat tabiki haklısınız ben bu aracı almayı düşünmedim zaten araçlarımı satmadan alma şansım yok siz en son VX80 1998 model olarak üretildi dediğiniz için ben burada gördüğümü söylemek istedim model 2000 ve VX80 yazıyo eğer almaya karar verirsem sizden yardım isteyeceğim tabiki de... saygılar

Elindeki aracın vx100 mü yoksa vx80 mi oldugunu bile bilmeyen bir satıcıya kuşku ile bakmak yada unutkanlıgına anlam vermemek lazım..

neyse...Araç vx100 zaten bunu tartışmak bile abes

Haa vx100 ile vx80 arasında farkları da bilmek lazım..Ali bey..şimdi almasan bile ileride lazım olur..bir gün bununla ilgili geniş bir mail atarız size..

Arkadaşlar,

Hep yazılıdı çizildi fakat Toyota Land Cruiser vx80 araçta ne donanımlar vardır diye tam bir liste çıkmamıştır sanırım..
Yazayım da -soranlara rehber olur..eksigim-fazlam varsa düzeltelim lütfen ;D ;D

* MERKEZİ KİLİT

* 4 CAM OTOMATİK

* ELEKTRİKLİ AYNALAR

* 5 + 2 koltuk

* ÇELİK JANT

* DERİ KOLTUKLAR- ELEKTRİK KONTROLLÜ ISITMALI ÖN KOLTUKLAR ,(98 MODELDE) YÜKSEKLİK VE BEL DESTEK AYARLI ÖN KOLTUKLAR

* BÜTÜN KOLTUKLAR KATLANABİLİR, YATAK OLABİLİR

* ORİJİNAL TOYOTA CD DEGİŞTİRİCİLİ RADYO, TEYP 6 HOPARLÖRLÜ MÜZİK SİSTEMİ (CD DEGİŞTİRİCİ OPSİYONEL)

* ABS

* ELEKTRİKLİ ÖN , ORTA , ARKA %100 KİLİTLİ DİFERANSİYELLER (BAZI MODELLERDE ÖN-ARKA KİLİT OLMAYABİLİYOR)

* ORJİNAL ÇEKİ DEMİRİ. (OPSİYONEL)

* ALARM (BAZILARINDA OPSİYONEL)

*ÇİFT HAVA YASTIGI

*ÖN VE ARKA KOLTUKLARDA KOL DAYAMA

*FONKSİYONEL- AYARLI HİDROLİK DERİ DİREKSİYON

*DİJİTAL KLİMA (OPSİYONEL)

*SUNROOF

*SİS FARI (OPSİYONEL)

*ALUMİNYUM YAN BASAMAKLAR

*CRUİSE CONTROL

*ORİJİNAL KROM TAVAN BARLARI (OPSİYONEL)

*ELEKTRİKLİ ANTEN

*OTOMATİK VİTES

*ŞOFÖR KOL DAYAMA YERİ ALTI FONKSİYONEL GÖZLER (BAZI VERSİYONLARDA SOGUTMALI )

*KAPORTA RENGİ METAL ÖN ARKA TAMPON.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri