Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,753
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

Hayır..

VX80 4.500 CC V6 6 silindir 24 valftir.215 HP
VX100 ise 4.700 cc V8 8 silindir 32 valftir.228HP dir.

Etiketler

....
Koltuklar..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Kara Panterim(35).jpg

Kara Panterim(38).jpg

Kara Panterim(40).jpg

elinize sağlık.
birkaç düzeltme yapayım izninizle. :smiley:

vx80 dediğimiz kasada yazdıklarınızın çoğu standart olmakla beraber.

ön ısıtmalı koltuklar opsiyoneldir.

orjinal teybi toyota markadır.(ama pioneere yaptırılmıştır) bazı modellerde yine 6 lı cd değiştirici olur...opsiyonludur.

ön-arka diff kilitleri opsiyoneldir.hepsinde olmaz.

çeki demiri opsiyoneldir.

alarm opsiyoneldir ve hepsinde olmaz.(aşağıda eklediğim resimdeki gibi konumda ve toyota security yazar.)

aslında tam anlamıyla digital klima diyemeyiz.analoğun yakışıklısı desek yerinde olur. :smiley:(resimde gözükür)

orjinalde sis farı olmaz...

tavan barları opsiyoneldir.

ön-arka tampon metal değildir.ön tarafın bağlantı ayakları ,arka tarafın ise orta iç bir ksım ve bağlantı ayakları metaldir.

son olarak

bu aracın 98 modeli yoktur ..97 bittiğinde aracın üretimide durmuştur..(ruhsatlarda 98 yazabilir)

motoru :1FZ-FE kodlu DÜZ SIRALI 6 silindir ve 212 beygirdir.

triger kayışı olmaz ,zincirli sistemdir.

selamlar.

IMG_0809.jpg

Çaglar bey merhaba,

bu özellikleri yazarken...büyük çogunluk kendi aracımı da içine katarak yazdım.Zaten başta da hataları düzeltebilirsiniz arkadaşlar demiştim.Teşekkürler düzelttiginiz için..

-koltuk ısıtması kasanın son modelinde ister 97 diyelim ister 98 yani son yılında hepsinde de varmış..Bende de orijinalinde ön 2 koltukta var.Zaten bundan sonra vx100 kasaya geçtiler..
..

mdr' Alıntı:
Çaglar bey merhaba,

bu özellikleri yazarken...büyük çogunluk kendi aracımı da içine katarak yazdım.Zaten başta da hataları düzeltebilirsiniz arkadaşlar demiştim.Teşekkürler düzelttiginiz için..

-koltuk ısıtması kasanın son modelinde ister 97 diyelim ister 98 yani son yılında hepsinde de varmış..Bende de orijinalinde ön 2 koltukta var.Zaten bundan sonra vx100 kasaya geçtiler..
..

rica ederim.

ben ısrarla kasanın son modelinde ısıtmanın standart olmadığını düşünüyorum.. :D

sizin aracınız dolu bir arac ,güle güle kullanın.

Benim daha önceki aracım lexus 97 modeldi ve dolu bi araçtı buna rağmen koltuk ısıtma yoktu.
Şimdiki araç 94 model koltuk ısıtma var.Bencede bu opsiyonel olmalı.

Recep bey,
Tamam...karar verilmiştir... ;D ;D ;D

koltuk ısıtması opsiyonel....ama Kara panterde şitandart... :D :D

Ali bey,
2.seçenek var..
1-parasal olarak sorunun yoksa...her parçası yetkili servislerde rahat bulunuyor.Bulunmayan ise yetkili servisce 1 ay gibi bir sürede getirtiliyor.
2- daha hesaplı olsun istersen Ankarada Hakan Ataman var.Toyota parçalarının hemen hemen çogu var.gerek ithalatla gerekse de 2.elden stok tutuyor.istedigin zaman neredeyse yarı fiyatına hemen gönderiyor..Bunun gibi birçok parça saglayan arkadaş var..

Unutma ki...kolay kolay parça ihtiyacı gerektirmeyecek mükemmel mekanigi var...Kaza v.s gibi büyük şeyler harici rahatlıkla standart bakım harici gerekecek parça olmaz..
Ama sürekli sarf edilen-yag-buji-filtre v.s her yerde her serviste var.

anlıyorum ismail bey, dün gece ferozamın harttop camını kırıp soydular bu gün heryere tüm servislere sordum harttop camı yok ve getirtemiyorlar, ne yapacağım bilmiyorum....

Geçmiş olsun Ali bey...üzüldüm..

bir soralım bakalım..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

KARA PANTER'im(116)_filtered_filtered.jpg

KARA PANTER'im(492).jpg

IMAG0409.jpg

KARA PANTER'im(130).jpg

KARA PANTER'im(219).jpg

ismail abi seni gergin gördüm bu aksam hayırdır mont listesi ve toyotacılardan silmşin kendn hayırdır agabey ::smiley: ::smiley: ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri