Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ertesi gün yola çıkıyorum ve geze geze, keyifli keyifli yavaş yavaş yollardayım çünkü ben bir kampçıyım ve istediğim yerde geceleyebilirim. Akyaka'yı ve orman kampını geziyor. Marmaris'e geçip orayı geziyorum bu marmarise ilk gelişim değil.
Ertesi sabah tekrar yola çıkıp Köyceğiz'i geziyorum. Daha sonra Ölüdeniz'e geçiyorum. Ölüdeniz'de pansiyonda kalıyorum ve buradaki denizin tadını çıkartıyorum.
Ertesi gün dönüşe geçiyor ve akşamına tekrar Kuşadası Önder kampta konaklıyorum ve daha ertesi gün de İzmir'e dönüyorum ve bu gezi de burada bitiyor...
Yazın izci kampıma gitmezsem kendimi eksik hissediyorum. Oradaki gençlerin eğlenceleri gençlikleri beni yeniliyor ve tazeliyor bu sene içinde bunun için de yoldaydım. Kuşadası Lazoğlu kamptaki izcilere katıldım ve misafir oldum.
Bu haftasonu uzun süredir aklımda olan bir rotayı Bergama-Kozak-Ayvalık rotasını yapma imkanı buldum. Yol gerçekten çok güzel bir yol ben çok eğlendim ve gerçekten zevk aldım bu gezimden. Özellikle Çınarlı'da kamp yapılarak bu rotayı denemenizi tavsiye ederim.