Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,878
Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

İlk olduğu için kesin geliriz arkadaşlar,bizide düşünerek kolay bir yer seçerseniz çok seviniriz adapazarı olsa gelin poyrazlar gölüne super bir manzarada kimse rahatsız olmadan sohbet kahvaltı ederiz derdim ama bahara kalsın buda..

Etiketler

Katılacağını söyleyip de,katılamayacaklarını bildirme zahmetine katlanamayan arkadaşların eksikliklerini hissederek bir haftalık kış turumuzu yaptık ve döndük. Bu arada yeniden yapılanma ile ilgili olarak bayağı bir ilgi doğmuş olduğunu ve hatta Ahmet Oral beyin gayet güzel bir şekilde ilk toplantının gündemini bile ana hatlarıyla toparlamış olduğunu memnuniyetle gördüm. Kendisine gösterdiği ilgi ve çaba için çok teşekkürler. İlk toplantı yeri olarak araçlarımızla birlikte katılacağımız "Tuzla" şahsen benim için çok uygun olmasına rağmen, herkesin aracının olmadığını düşünerek belki de daha şehir içi bir yer olması gerekir. Bilemiyorum... Tabii bir toplantı olacağı için karşılıklı konuşmaların başkalarını rahatsız etmeyeceği bir ortam olmasına dikkat etmeliyiz. En kısa zamanda artık sanaldan gerçeğe dönüşmek ve görüşmek üzere...

Cumartesi aksam kalmali bir bulusma yapsak. Hem kampimizi yapar hem de dostluklarin temelini atariz. Pazar gunu ise gundemimizi olusturan konularda toplantimizi gerceklestiririz. Bu kamp icin Istanbula yakin bir yer belki Sile ne dersiniz?

İnsel beyin cumartesinden toplanma teklifine olumlu yaklaşıyorum. (Şile- İmrenli olabilir) Umarım herkese uygun bir haftasonu olur.
Oğuz

Sayın Oral;

Nazik davetiniz için sizlere teşekkür ederim ancak İzmir'den katılmam pek te kolay olamayacak gibi.. Sizler netleştiğinizde - ki sizin fikirlerinize katılıyorum- Geyikli tarafını düşünürseniz eğer lütfen bilgi verin sevinirim.

sanıyorum kı hepımız ılk toplantımızı konunun fazla sogutulmadan bır an once yapabılme heyecanı ıcındeyız . bence uzak-yakın ıkılemı dısında ozverı duygusu dusuncesı ıle hareket ederek ılk bulusmayı gerceklestırelım derım. cogunlugun fıkırlerını kapsayan bır gun ve bır yerde gerceklestırılmesıne sıcak bakıyorum.
ancak,ben ızmır den katılacagımdan dolayı ıkı gune yayılacak bır toplantı sıstemıne ımkanlarım elvermedıgınden dolayı sadece ıkıncı gune katılabılme olanagını degerlendırecegım. bunun dısında daha baska onerılerınde sunulacagını umuyorum.
herkeze saygı ve sevgılerımlem mehmet.

İnsel'in teklifine bende sıcak bakıyorum. Bir hafta sonu kampı olabilir. İsteyenler esas toplantıya katılmak üzere pazar günü mekana dahil olabilirler. Şile'ye benden yeşil oy :smiley:))))

Cumartesi akşamdan kamplı Şile yada İstanbul yakınlarında biryere ben de varım.
Cumartesi günü mesai saatinden sonra yola çıkabilirim ancak, ve de karavanda değil çadırda konaklayacağım için buna uygun biryer olursa sevinirim.
Eğer herkese uygunsa 14- 15 Şubat, yani önümüzdeki haftasonu değil sonraki haftasonu buluşmayı öneriyorum.
Bir kısım insanın bu haftasonu için hali hazırda bir plan yapmış olabileceğini varsayarak (mesela ben) böyle bir öneride bulundum.
Lütfen herkes kendisi için uygun yer ve zamanı belirtirse ortak paydada buluşalım.

Tel: 536 5502880
Volkan

14-15. Şubat Şile (tercihan İmrenli köyü) bizim için OK Kampingin acik olup olmadigini arastiriyorum. telefonları cevap vermiyor da :smiley:
Oguz.

Maalesef Şile İmrenli Mavi koy kamping/restaurant kapanmış :-( Google'da ararken mavi koyda sahile sıfır lebiderya arsalar diye ilanlar görünce anlamıştım zaten.
Alternatifi http://www.thecozz.com/coz/default.html olabilir mi bilmiyorum. Hiç gitmedim. En kötü ihtimalle Şile limanda kalınır.
Oguz

Biraz önce 0532 7014718 telefondan Murat Tonbul bey ile görüştüm. 14 şubat haftası açık olacaklarını , restaurant kısmında cam değişiklikleri yaptıklarını, bir haftalık
bir çalışma kaldığını, karavan başına 15-20 ytl gibi bir rakam alabileceklerini söyledi. Aynı tesiste motel odaları da var. Katılacak listesi belli olunca kesin konuşma
yapılabilir. 10-15 kişi olabiliriz dedim. Alternatif yer / zaman tekliflerini önceden bilirsek planlamak kolay olur diye düşünüyorum.
Oğuz

Bana uyar. Guzel bir yere benziyor. Fazla camur olmasin baska bir istegim yok.

Bahsi gecen yer eski kabakoz tatil köyü. Bu sene kamp haline geldi. ancak bende gidip kalmadım. Bu vesile ile denemiş olurz :smiley:)))

Günaydın
Bu sabah Ahmet bey'in başlattığı bu bölümün tamamının yazıcıdan çıktısını aldım. Düz metin olarak tam tamına 51 safya. Sanki bir kitap olmuş yazışmalarımız. İlk yapılacak olan toplantıya kadar sanıyorum 1oo sayfayı bulacağız. Toplantıya kadar dersimi çalışmak için bunları bir ciltçiye gönderip kitap yaptırayım bari :smiley:))
Saygılar,
Ömer Sak

Sevgili dostlarım Oğuz, İnsel, Ömer ve Volkan,

Yaptığım kısa bir araştırmadan sonra İstanbuldaki 13 arkadaşımızın 5 inin diğer 20 arkadaşımızın ise 3 ünün karavan sahibi olduğunu tespit ettim. Bazılarımızın minibüsleri var ama campere dönüştürülmemiş. Haldun dostumunda belirttiği gibi şehir içi, herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yerin seçilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Tanıdığımız, bildiğimiz konuşarak etrafı rahatsız etmeyeceğimiz bir cafe daha uygun olur gibi geliyor. İsterseniz lik toplantımızı bu şekilde yapalım ileride sizlerin istediği şekilde konaklamalı çok toplantılarımız olacak inşallah. İstanbul dışından katılacak arkadaşlarımızda önerilerini yazarlarsa bir mutabakat sağlayabiliriz herhalde.

Diğer bir hususta Gezenbilir yönetiminden bazı arkadaşlar bizim bu toplantımıza katılmayı ve bizleri yakından tanımayı istemektedirler. Onların da bu isteklerini gözönünde bulundurarak şehiriçi bir cafe öneriyorum. Mutlaka sürekli gittiğiniz, beğendiğiniz bu tip yerler vardır. Bunlarla temasa geçerek bir yer tespit edebiliriz.

Haftasonu yerine akşam 19-20.00 den sonra da toplanabiliriz.

Son olarak;

Arkadaşlarımız işleri veya başka sebeplerle devamlı konumuzu takip edemiyor olabilirler. Ben kendilerine özel mesaj atarak bu konudaki görüşlerini rica edeceğim.

Görüşmek üzere, selamlar

Ahmet

Ahmet bey, doğrudur benim de karavanım yok. konaklamalı bir geziye katılamam ama aracım var, heryere gidebilirim. Hafta içi akşam 6 dan sonra ve hafta sonları müsaitim.( Mesleğim gereği bu aylar için geçerli tabiii). Pendik - Gözdağın da belediyenin tesisleri var.Hava güzel olursa toplantı için önerebilirim. Çay bahçesin de rahatça sohbet edip çayımızı içebiliriz. Yalnız çay bahçesinin kapalı kısmı yok , yağmurlu ve çok soğuk havada uygun olmaz. Restorantı da konuşmak için uygun olmaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri