Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma
Sevgili dostlarım Oğuz, İnsel, Ömer ve Volkan,
Yaptığım kısa bir araştırmadan sonra İstanbuldaki 13 arkadaşımızın 5 inin diğer 20 arkadaşımızın ise 3 ünün karavan sahibi olduğunu tespit ettim. Bazılarımızın minibüsleri var ama campere dönüştürülmemiş. Haldun dostumunda belirttiği gibi şehir içi, herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yerin seçilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Tanıdığımız, bildiğimiz konuşarak etrafı rahatsız etmeyeceğimiz bir cafe daha uygun olur gibi geliyor. İsterseniz lik toplantımızı bu şekilde yapalım ileride sizlerin istediği şekilde konaklamalı çok toplantılarımız olacak inşallah. İstanbul dışından katılacak arkadaşlarımızda önerilerini yazarlarsa bir mutabakat sağlayabiliriz herhalde.
Diğer bir hususta Gezenbilir yönetiminden bazı arkadaşlar bizim bu toplantımıza katılmayı ve bizleri yakından tanımayı istemektedirler. Onların da bu isteklerini gözönünde bulundurarak şehiriçi bir cafe öneriyorum. Mutlaka sürekli gittiğiniz, beğendiğiniz bu tip yerler vardır. Bunlarla temasa geçerek bir yer tespit edebiliriz.
Haftasonu yerine akşam 19-20.00 den sonra da toplanabiliriz.
Son olarak;
Arkadaşlarımız işleri veya başka sebeplerle devamlı konumuzu takip edemiyor olabilirler. Ben kendilerine özel mesaj atarak bu konudaki görüşlerini rica edeceğim.
Görüşmek üzere, selamlar
Ahmet