Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,073
Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

Bu harika bir şey İnsel, inşallah gerçekleşir. Katkıların için teşekkürler

Etiketler

İnsel Bey flama filan deyince aklıma geldi...

gezenbilir sticker'i nereden temin ediliyor? sizlerde var mı?

Arabama yapıştırmak istiyorum. Kimbilir belki de trafikte bir yerlerde karşılaşıyoruzdur her gün :smiley: Mesela benim günde 2-3 saatim (köprü yüzünden) trafikte geçiyor :'(

Karavanım olursa flama da isterim ;D

sticker sayfalar satılıyor printerdan çıktı alabilirim yöneticilerden rica etsem yüksek çözünürlüklü resmini koyarlarsa sevinirim arabama hemen yapıştırırım

Amaaan bizde sans mi yok ne? Bugun mal sahibinin kaprislerinden dolayi is yatti. Baska bir yer bakmaya basladi arkadasim. Biz bir yerlerde gene bulusur burasi olunca hemen geciveririz. Umarim mekan uygun olur.

Gecenlerde Sn.Hayati beyin yayınlamış olduğu bir bildiri vardı. Tüm karavan üreticileri ile irtibata gectiklerini söylüyorlardı. Hatta bende Faruk bizi bu konuda aydınlatsın demişdim. Bugün Faruk ile birlikteydik. Hayati bey'in kendisine mail gönderdiğini ve bilgilendirdiğini teyit etti. İyi yoldayız sanıyorum. Ylumuz acık olsun

Arkadaşlar merhaba,
İsmim Ahmet Arı. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle epeydir uzak kaldığım sitemizde organize edilen toplantı ile ilgili yazıları maalesef bu gün okuyabildim. Ben de oldukça eski bir kapmçı (1965 den beri) ve karavancıyım (1988 den beri çekme, 2002 den beri şu anda karavana dönüşmeye çalışan minübüsüm ile). Şuna kesinlikle eminim ki kampçılar kadar; birbirine yakın, hoşgörülü, saygılı, sevecen, hatırşinas ve benzeri çok güzel özellikleri taşıyan topluluk yoktur. Ama yoğun şehir yaşamı içerisinde özelliklede İstanbulda tatildeki kampiglerdeki rastlaşmalar dışında bir araya gelmek pek mümkün olmuyor (en azından kendi adıma). Bir araya gelmek ve devamında paylaşılan düşünceler çoğumuzun ortak görüşleri, bugüne kadar dile getirmemiş olsak bile. Madem ki dile getirildi ve takdirle karşıladığım bir çatı oluşturulmaya başladı ben de varım diyorum. Birlikten kuvvet doğar düşüncesi ile bundan sonraki toplantılara ve çalışmalara zamanım elverdiği ölçüde katılmayı arzu ediyorum. Ve de siteyi bundan böyle daha yakından takip edip bu tür ve değişik organizasyonlardan haberdar olmaya ve katılmaya çalışacağım. Emeği geçen ve katkıda bulunan herkese sonsuz şükranlar...

sn.arı
sızı aramızada gormus olmaktan memnunıyet duydum.
ne kadar katılım o kadar heyecan oldugu fıkrınde sızınle ortak duyguyu paylasıyorum.
hosgeldınız mehmet ızmır

Aramıza hoşgeldiniz Ahmet Bey,

En kısa zamanda görüşmek üzere...

Sevgiler.

sayın arı,
bende sizin gibi vakit buldukça siteye giren daha çok izleyen ve burdaki konularda dolaşıp bilgiler alarak, sanırım hayallerini gerçekleştirmeye çalışanlardanım.
sadece izlemek değilde, yazılara katılmak gerektiğini düşünsemde vakit ayırmayı becerememe veya alışkanlığımın olmaması yüzünden hep bir uzakta kalma durumu oluyor, daha sık görüşebilme dileğimle...
mali

sn malı.
uyelık lıstesınde uzun zamandır ısmınızı goruyordum. ancak ılk yazınızı bu gun gordum.oncelıkle hos geldınız. daha sık goruse bılmek bızlerınde dılegıdır aktıf katılımınızın daha memnunıyet verıcı olacagını bılmelısınız.herkesın herkese ıhtıyacı var.
yazmıs oldugunuz bolumun hemen ustunde "yenı uyelerın dıkkatıne " dıye bır bolum var . orada kendınızı tanıtırsanız herkes memnun olacaktır. tesekkurler.

Sn. Özdener, Mehmet Abi teşekkür ederim.
Sayın Mali,
sadece izlemek değilde, yazılara katılmak gerektiğini düşünsemde vakit ayırmayı becerememe veya alışkanlığımın olmaması yüzünden hep bir uzakta kalma durumu oluyor, daha sık görüşebilme dileğimle...
İnsanın ilgi duyduğu konular olup da samimi duygular ifade edildiğinde yeri geliyor uykudan feragat edilerek zevkle yazılara katılınıyor :smiley:

Konu ile ilgili son haberler ne durumda acaba? Olumlu gelişmeleri bekliyoruz.

Sticker lar Gezenbilir etkinliklerinde satılıyor diye duydum. Demekki 1.şart ilk etkinliğe katılmak olacak.

Kandilinizi ve Bayramınızı kutlar, esenlikler dilerim.
Ahmet Arı

Sevgili dostlarım Oğuz, İnsel, Ömer ve Volkan,

Yaptığım kısa bir araştırmadan sonra İstanbuldaki 13 arkadaşımızın 5 inin diğer 20 arkadaşımızın ise 3 ünün karavan sahibi olduğunu tespit ettim. Bazılarımızın minibüsleri var ama campere dönüştürülmemiş. Haldun dostumunda belirttiği gibi şehir içi, herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yerin seçilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Tanıdığımız, bildiğimiz konuşarak etrafı rahatsız etmeyeceğimiz bir cafe daha uygun olur gibi geliyor. İsterseniz lik toplantımızı bu şekilde yapalım ileride sizlerin istediği şekilde konaklamalı çok toplantılarımız olacak inşallah. İstanbul dışından katılacak arkadaşlarımızda önerilerini yazarlarsa bir mutabakat sağlayabiliriz herhalde.

Diğer bir hususta Gezenbilir yönetiminden bazı arkadaşlar bizim bu toplantımıza katılmayı ve bizleri yakından tanımayı istemektedirler. Onların da bu isteklerini gözönünde bulundurarak şehiriçi bir cafe öneriyorum. Mutlaka sürekli gittiğiniz, beğendiğiniz bu tip yerler vardır. Bunlarla temasa geçerek bir yer tespit edebiliriz.

Haftasonu yerine akşam 19-20.00 den sonra da toplanabiliriz.

Son olarak;

Arkadaşlarımız işleri veya başka sebeplerle devamlı konumuzu takip edemiyor olabilirler. Ben kendilerine özel mesaj atarak bu konudaki görüşlerini rica edeceğim.

Görüşmek üzere, selamlar

Ahmet
ahmet bey merhabalar. 8 sene geçmiş. uzun zaman. ama merak ediyorum. ne yaptınız. birşeyler olabildi mi. birde benzer oluşum duşunen var mıdır acaba.... ismim taner önder

sn malı.
uyelık lıstesınde uzun zamandır ısmınızı goruyordum. ancak ılk yazınızı bu gun gordum.oncelıkle hos geldınız. daha sık goruse bılmek bızlerınde dılegıdır aktıf katılımınızın daha memnunıyet verıcı olacagını bılmelısınız.herkesın herkese ıhtıyacı var.
yazmıs oldugunuz bolumun hemen ustunde "yenı uyelerın dıkkatıne " dıye bır bolum var . orada kendınızı tanıtırsanız herkes memnun olacaktır. tesekkurler.
mehmet bey merhabalar. forum yöneticisiniz sanıyorum. birşey sormak istiyorum. devremülk karavan için sorular sordum yazdım ama dönen olmadı. olur belki hayırlısı bildiğiniz varmıdır. arayış içinde bildiğiniz birileri var mıdır ?? buluşturursunuz bizleri hani.. :smiley:

ahmet bey merhabalar. 8 sene geçmiş. uzun zaman. ama merak ediyorum. ne yaptınız. birşeyler olabildi mi. birde benzer oluşum duşunen var mıdır acaba.... ismim taner önder
Taner bey,

Cevap için geciktiğim için kusura bakmayın. Uzun süredir siteyi takip etmiyorum.

Devamı gelmese bile güzel arkadaşlıklarımız oldu. Karavancılıkta beklentiler ve zevkler farklı olduğu için zaman içinde herkes kendi yolunda gitti.

Devre karavan bence çok uygun bir sistem ama diğer ortakların uyumlu olması gerekir. Bir konu açarak teklifinizi yapın belki ilgilenenler olabilir.

Kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR