Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,890
Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

haldunbey
annenızın rahatsızlıgından duydugun uzuntuyu belırtır acıl sıfalar dılerım.
mehmet-ızmır

Etiketler

Geçmiş olsun mesajı gönderen herkese teşekkürler.

Haldun Bey annenize acil şifalar dilerim.

Not: Hayati Bey'in bu girişimini ben de olumlu değerlendirdiğimi söylemek istiyorum. Sonucunu ise elbette hep beraber göreceğiz.

Bir de Yusuf Abi ve Ömer Bey'e fotograflar için teşekkür ederim.

Haldun bey annenize geçmiş olsun,umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Haldun Abi'ye geçmiş olsun dileklerimi ileterek söze başlayayım.
Toplantı sonrası iş yoğunluğundan biraz geç de olsa ben de buluşma hakkında hissettiklerimi söyleyeyim. Herkesle yüzyüze görüşüp tanıştığıma çok sevindim. Oradaki atmosferi ve sinerjiyi hissetmek güzeldi. Karavanlı - karavansız, motokaravan - çekme karavanlı farklı farklı kişilerin aynı platformda bulunması eşine zor rastlanır bir tablo. Hemen herkes kafamda hayal ettiğim bir mizaca sahip :D
Bazı güzel fikirler, bazısı için de biraz erken olduğunu düşündüğüm fikirler ortaya atıldı. Tabiki ilerleyen zamanlarda bunlar daha fazla alternatif fikirlerle çarpışıp orta yolun bulunacağı kanısındayım.
İlerleyen tarihlerde yapılacak kamplar, geziler, buluşmalarla herkes birbirini daha çok tanıyacak ve ihtiyaçlar ve istekler daha kesin bir gözle saptanabilecek.
Mart'ta yapılacak kamplı geziye katılmayı çok istesem de bu ihtimal Mart başı için imkansıza yakın, Mart sonları için ise %50 ihtimal. Sadece Mart ayı için olan bu iş yoğunluğum sonrasındaki gezilerde daha fazla zaman ayırabilmeyi umuyorum. Son yazdığım cümleleri sadece "son dakika satıcısı" olmamak adına belirtiyorum :D

Bu arada bahsettiğimiz "şimdilik" buluşabileceğimiz cafe tarzı biryer konusunda gelişme var mı? Böyle bir yer/mekan bilen, önerebilen??
Görüşmek üzere

Not. Fotoğraflardaki kırmızı polarlı ve sanki orada zorla oturtuluyormuşcasına asık suratlı gibi görünen ve kollarını bağdaş yapmış kişi benim :D

Yan komşumuz yalnız bayanları tartışırken buraları da unutmayalım arkadaşlar.

Kimseden cafe önerisi yok mu ?

Adeletli olması bakımından 3-4 defada bir de Avrupa yakasında buluşuruz herhalde değil mi ?

Ben size semtimden bir yer önereceğim.

Kavaklıpark

Kavak ağaçlarının gölgesinde geniş bir açık alanı mevcut olmakla birlikte, ortada şöminesi olan sıcak ortamıyla kapalı bölümüde var. Ya biraz reklam oldu ama başka nasıl tarif edeyim ki ?

Aşağıdaki linkten de adres olarak yerine bakabilirsiniz. Park sorunu yok

http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/Default.aspx?&ap=istanbulresim&cx=80468&cy=92187&scl=8

Ataköy ulasımıda kolay olan bır yer ıster sahıl yolundan gel ıster E-5' den krokıylen cok kolay bulunur,
Pazar gununde olursa bulusma bende buyuk bır aksılık olmazsa sızlere katılabılırım....

Benim bir arkadasim kadikoy bahariyede 3 katli bir bina tutma arifesinde. Konustum bir odasini gezenbilire ayirabiliyor. Istediginiz gibi flama falanda asin dedi. Bahcesi de var. Yaz icin. Ama daha vakit var. 1 ayi bulur sanirim acmasi. Haberdar edecegim hepinizi. Tabii ilgilenirseniz.

tilkiye sormuşlar pişmiş tavuk yermisin diye oda gülmekten cevap verememiş.sayın mebus sanırım herkes bu düşüncededir.eğer oda herkesi alacak ferah bir ortam verirse çok mantıklı gözüküyor

Valla eski bur kosk burasi. Bir hayli buyuk. Her oda 40 50 metrekare vardir. Ama dedim ya bir ay surer en az gibime geliyor.

körün istediği bir göz, allahvermiş 2 gözz.

Umarim tutar bir aksilik olmaz. Bu hafta belli olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.