Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma
Haldun Abi'ye geçmiş olsun dileklerimi ileterek söze başlayayım.
Toplantı sonrası iş yoğunluğundan biraz geç de olsa ben de buluşma hakkında hissettiklerimi söyleyeyim. Herkesle yüzyüze görüşüp tanıştığıma çok sevindim. Oradaki atmosferi ve sinerjiyi hissetmek güzeldi. Karavanlı - karavansız, motokaravan - çekme karavanlı farklı farklı kişilerin aynı platformda bulunması eşine zor rastlanır bir tablo. Hemen herkes kafamda hayal ettiğim bir mizaca sahip
Bazı güzel fikirler, bazısı için de biraz erken olduğunu düşündüğüm fikirler ortaya atıldı. Tabiki ilerleyen zamanlarda bunlar daha fazla alternatif fikirlerle çarpışıp orta yolun bulunacağı kanısındayım.
İlerleyen tarihlerde yapılacak kamplar, geziler, buluşmalarla herkes birbirini daha çok tanıyacak ve ihtiyaçlar ve istekler daha kesin bir gözle saptanabilecek.
Mart'ta yapılacak kamplı geziye katılmayı çok istesem de bu ihtimal Mart başı için imkansıza yakın, Mart sonları için ise %50 ihtimal. Sadece Mart ayı için olan bu iş yoğunluğum sonrasındaki gezilerde daha fazla zaman ayırabilmeyi umuyorum. Son yazdığım cümleleri sadece "son dakika satıcısı" olmamak adına belirtiyorum
Bu arada bahsettiğimiz "şimdilik" buluşabileceğimiz cafe tarzı biryer konusunda gelişme var mı? Böyle bir yer/mekan bilen, önerebilen??
Görüşmek üzere
Not. Fotoğraflardaki kırmızı polarlı ve sanki orada zorla oturtuluyormuşcasına asık suratlı gibi görünen ve kollarını bağdaş yapmış kişi benim