İnsanın ilgi duyduğu konular olup da samimi duygular ifade edildiğinde yeri geliyor uykudan feragat edilerek zevkle yazılara katılınıyorsadece izlemek değilde, yazılara katılmak gerektiğini düşünsemde vakit ayırmayı becerememe veya alışkanlığımın olmaması yüzünden hep bir uzakta kalma durumu oluyor, daha sık görüşebilme dileğimle...
ahmet bey merhabalar. 8 sene geçmiş. uzun zaman. ama merak ediyorum. ne yaptınız. birşeyler olabildi mi. birde benzer oluşum duşunen var mıdır acaba.... ismim taner önderYnt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma
Sevgili dostlarım Oğuz, İnsel, Ömer ve Volkan,
Yaptığım kısa bir araştırmadan sonra İstanbuldaki 13 arkadaşımızın 5 inin diğer 20 arkadaşımızın ise 3 ünün karavan sahibi olduğunu tespit ettim. Bazılarımızın minibüsleri var ama campere dönüştürülmemiş. Haldun dostumunda belirttiği gibi şehir içi, herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yerin seçilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Tanıdığımız, bildiğimiz konuşarak etrafı rahatsız etmeyeceğimiz bir cafe daha uygun olur gibi geliyor. İsterseniz lik toplantımızı bu şekilde yapalım ileride sizlerin istediği şekilde konaklamalı çok toplantılarımız olacak inşallah. İstanbul dışından katılacak arkadaşlarımızda önerilerini yazarlarsa bir mutabakat sağlayabiliriz herhalde.
Diğer bir hususta Gezenbilir yönetiminden bazı arkadaşlar bizim bu toplantımıza katılmayı ve bizleri yakından tanımayı istemektedirler. Onların da bu isteklerini gözönünde bulundurarak şehiriçi bir cafe öneriyorum. Mutlaka sürekli gittiğiniz, beğendiğiniz bu tip yerler vardır. Bunlarla temasa geçerek bir yer tespit edebiliriz.
Haftasonu yerine akşam 19-20.00 den sonra da toplanabiliriz.
Son olarak;
Arkadaşlarımız işleri veya başka sebeplerle devamlı konumuzu takip edemiyor olabilirler. Ben kendilerine özel mesaj atarak bu konudaki görüşlerini rica edeceğim.
Görüşmek üzere, selamlar
Ahmet
mehmet bey merhabalar. forum yöneticisiniz sanıyorum. birşey sormak istiyorum. devremülk karavan için sorular sordum yazdım ama dönen olmadı. olur belki hayırlısı bildiğiniz varmıdır. arayış içinde bildiğiniz birileri var mıdır ?? buluşturursunuz bizleri hani..Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma
sn malı.
uyelık lıstesınde uzun zamandır ısmınızı goruyordum. ancak ılk yazınızı bu gun gordum.oncelıkle hos geldınız. daha sık goruse bılmek bızlerınde dılegıdır aktıf katılımınızın daha memnunıyet verıcı olacagını bılmelısınız.herkesın herkese ıhtıyacı var.
yazmıs oldugunuz bolumun hemen ustunde "yenı uyelerın dıkkatıne " dıye bır bolum var . orada kendınızı tanıtırsanız herkes memnun olacaktır. tesekkurler.
Taner bey,ahmet bey merhabalar. 8 sene geçmiş. uzun zaman. ama merak ediyorum. ne yaptınız. birşeyler olabildi mi. birde benzer oluşum duşunen var mıdır acaba.... ismim taner önder