Isınma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 157
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,148
Ynt: Isınma

nejat ural' Alıntı:
İkitellide Eberspecher mümesilinde taktırdım.
sağolsunlar çok ilgilendiler.

10 taksit yaptı (ama kiseye söyleme dediler ;-) ) fiyat 120x10=1.200 tl

ben truma yı düşünüyordum.
bir arkadaım kiralık karavanda yakmada v.s. sorun yaşayınca açıkçası tüp v.s. beni gece uyurken düşündürdü !.
korktum yani.
önce güvenlik deyip buna döndüm.
Neden webasto değil.
son dönem gelişimi ve argesi ebershpecher'in daha iyi.
ve türkiyede servisi yedek parçası çok yaygın.
öte tarafta Benim meslek lojistik yönetimi.
yirmi yıldır Kaptanlarla konuşuruz teknik konuları.
onlar da son 3 yıldır bu markayı övüyorlar.

Bu güzel bir gelişme bence yaygın servis ve yedek parça,taksitli olunca da baya sempatik gözüktü.

Etiketler

Bana söylenen 980 TL taksitle idi.(Yaklaşık bir ay önce) Bugün sitelerine baktım, 450 € olarak görünüyor.(Turgutlu-Manisa)
http://www.yildirancanlar.com.tr/

Cavid Sezen

Nakit 1075' e taktırdım ama 1000'e taktıran da olmuş galiba ikitelli'de. Bir de aracınıza takma zorluğuna göre fiyat ta değişebilir.

gezmen' Alıntı:
Bana söylenen 980 TL taksitle idi.(Yaklaşık bir ay önce) Bugün sitelerine baktım, 450 € olarak görünüyor.(Turgutlu-Manisa)
http://www.yildirancanlar.com.tr/

Cavid Sezen

Cavid bey Manisa bize şuan ters. Ama buradaki yerle konuşucam. Ama sanırım ikinciel olanıda 500 e alabilirim.
Tam bir çelişkideyim. Bir yanda maliyet ödeme. Aracın ruhsatı değişecek :(

Yusuf Bey,

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bir arkadaşımın Ducato tarzı bir camperi vardı. Uzun ısrarlarım sonucu karavanına bir vebasto taktırmıştı. Isıtıcıyı taktıdıktan sonra karvanın tadını almaya başladığını söylerdi hep. Karavanını sattı ama aklı ısıtıcısında kaldı...

Umarım siz de memnun kalırsınız.

Doğan

Abiler çok teşekkürler hepinize,ne kadar heyecanlı ve sevinçliyim anlatamam ;D düşünsenize karavanınız var ama bir yerde gidip konaklayamıyorsunuz gerçi alternatifler var ama hiçbiri kesin çözüm değil mesela araba sürekli çalışamaz,piknik tüpüne takılan başlık alsanız gece kalamazsınız içinde hem kokusu rahatsız eder elektrikli ısıtıcı alsanız gittiğiniz yerlerde elektrik olsa bile bin türlü rica minnet yani sadece stres ama şimdi mazotunuz olduktan sonra kimseye minnetiniz olmaz kafanız rahat keyfiniz yerinde gerisi zaten teferruat.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR