aslan28
Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum.
Bu ısıtıcıyı sadece karavanlarda yada kamplarda kullanılmak amacı ile düşünmemek gerekir.Gördüğünüz üzere olası bir depremde kurulacak olan bir çadırdada ısıtma sorununu bu vebasto ile çözebilirsiniz.
Ben güney kore malı vestel servisli buzdolabı aldım , rafları kırıldı , malesef bulamıyorum . Yerli üretim fiyat olarak çok pahalı değilse , yedek parça servis garanti gibi nedenlerle tercih edilmelidir , yerli üretimi acımasızca eleştirmek doğru değildir .Ömer Bey , yerli üretim oyunu maalesef hem tüketicinin kafasını karıştırıyor hem de fırsatçıların ekmeğine yağ sürüyor. Ben '' Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı '' diye yetiştirilen kuşaktanım, ama artık kullanacak yerli malı kalmadı gibi birşey . Eskiden '' Türk Malı '' ibaresi ve gerçekten yerli ve milli üretim yapan sümerbank, şeker fabrikaları ve demir çelik fabrikaları vb kurumlar vardı. Ne yazık ki '' TÜRK '' kelimesinden rahatsız olanlar sayesinde ülkemizde senelerce halka hizmet etmiş tüm kurumlar özelleştirme adı altında birilerine peşkeş çekilmiş ve yerli üretim diye bir saçmalık üretilip tüm dünyada amerikanın ve emperyalizmin adeta simgesi olan coca cola bile etiketine yerli üretim yazmaya hak kazanmıştır. Çünkü bir şeyin yerli üretim olması için son şeklinin ülkede bulunan bir tesiste verilmesi yeterlidir. Bu mantıkla aklınıza gelebilecek her şeyi dünyanın herhangi bir yerinden temin edip Türkiye' nin herhangi bir yerinde işleyip yerli üretim diye satabilirsiniz.
Ben güney kore malı vestel servisli buzdolabı aldım , rafları kırıldı , malesef bulamıyorum . Yerli üretim fiyat olarak çok pahalı değilse , yedek parça servis garanti gibi nedenlerle tercih edilmelidir , yerli üretimi acımasızca eleştirmek doğru değildir .Ömer Bey , yerli üretim oyunu maalesef hem tüketicinin kafasını karıştırıyor hem de fırsatçıların ekmeğine yağ sürüyor. Ben '' Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı '' diye yetiştirilen kuşaktanım, ama artık kullanacak yerli malı kalmadı gibi birşey . Eskiden '' Türk Malı '' ibaresi ve gerçekten yerli ve milli üretim yapan sümerbank, şeker fabrikaları ve demir çelik fabrikaları vb kurumlar vardı. Ne yazık ki '' TÜRK '' kelimesinden rahatsız olanlar sayesinde ülkemizde senelerce halka hizmet etmiş tüm kurumlar özelleştirme adı altında birilerine peşkeş çekilmiş ve yerli üretim diye bir saçmalık üretilip tüm dünyada amerikanın ve emperyalizmin adeta simgesi olan coca cola bile etiketine yerli üretim yazmaya hak kazanmıştır. Çünkü bir şeyin yerli üretim olması için son şeklinin ülkede bulunan bir tesiste verilmesi yeterlidir. Bu mantıkla aklınıza gelebilecek her şeyi dünyanın herhangi bir yerinden temin edip Türkiye' nin herhangi bir yerinde işleyip yerli üretim diye satabilirsiniz.
Voltaj hatası, akü de sorun yoksa kabloların kesitleri yetersiz olabilir.Ayrıca kablo bağlantıları kontrol edilmeli.Bu ısıtıcıdan bende aldım. Ancak dün mazotu bittiği için mazot koydum. Daha sonra E-03 hatası verip duruyor. Bu güne kadar ara sıra veriyordu aynı hatayı. Aracı çalıştırıp ısıtıcıyı açarsam devreye giriyordu. Hata vermiyordu. Şimdi ise ne yaptıysam E-03 hatasını geçemiyorum. Karşılaşan var mı bu durumla. Ne yapmam gerekiyor. Telefon numaram 0535 2902351
Verdiğiniz linki açıp inceledim.Yakıt tüketimine bakıp biraz huylandım.Şimdi bu ısıtıcın tam güçte ısıtma değerinin 8 kilowat olduğunu kabul ederek bu ısıtma değerini verecek olan yanmış mazotun miktarını hesaplayınca bununda saatte 0.7 litre kadar olduğunu buldum.kendi izahatında çok daha az yakıt miktarı vermiş bilginize
Sevgili dostlar iyi pazarlar
Ömer bey ürününüz geldi mi acaba ve kullanma şansınız oldu mu. Bir de gümrük vergisi ile birlikte net olarak ne kadar odediniz işlemler uzun sürdü mü. Ben de bu ürünlerden almayı düşünüyorum sanırım 6 metre karavanimiz için 2 kW yeterli olmayacaktır 5 yada 8 kW uygun olur diye düşünüyorum değerli görüşlerinizi bekliyorum
Cep telefonundan yazdığım için yazım hataları var ise affola
vermiş olduğunuz linkte fiyat 12 şubat itibari ile 1200 tl olarak görünüyor vergiler+kargo dahil 1400 tl oluyor. ancak grup indirimi sistemi mevcutmuş fiyat 1065 tl oluyor. sistem nasıl çalışıyor bilmiyorum ancak vergilerde bir artış olmuyor ise düşünülebilir alacakların dikkatine.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
9 aralıkta aliexpresten 800 tlye almıştım 2.5 ay gibi bir sürede gelmiş olsada gümrük dahil 825 tl ye 2kw çok çok iyi bence emsalleri 3500 tl civarıMerhaba
Ömer Bey ürün geldi mi acaba.
teşekkürler