İlginç Offroad Araçları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 566
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,831
Ynt: İlginç Offroad Araçları

En geç 2-3-4 Temmuzda inşallah biraraya gelip tanışırız.Malum gezenbilir geleneksel buluşması o tarihlerde Bolu-aladaglarda olacakmış..

Keşke daha önce olsa......çamur..varken..sizin şu çakaralmazlar nereye kadar idare edip çıkabilecek bi görseydik... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

not..tamamen takılma amaçlı yazdım ha... :D :D

Etiketler

mdr' Alıntı:
:D :D :D :D :D :D

İLAHİ DENİZ,

İLAHİ ÇAGRI..

Gönül bu..hangisini severse tam sever..tersi tamamen kemikleştirir... ;D

ben bunu takım tutma olayında gördüm hep..hangi yegenime...hangi tanıdıgıma birileri..iddia ile zorla ne derlerse tersini yaptılar..kendi halinde bıraktık..hepsi cimbomlu oldu.. ;D

şimdi sülalede hiç muhalefet yok..sıkılyorum.. :D
neyse..bu iş de böyle..sen Discoyu,..sen defenderi seveceksin..ki renkler olacak..tadı çıkacak..
Sakarya grubunda inan sadece geçen gezide bir disco oldu.Arkadaşımızı yanaklarından öptüm..teşvik ettim.."buaray girmeme..burada takılırmı .." demesine ragmen..maşallah ilk gelmesinde ragmen off roada hiç sıkıntı çektirmemek için elimizden geleni yaptık.

" mesele birilerinin sıkıntı çekmesi degil...evlat..mesele saglam gidip..saglam gelmektir.Bunu ekip ruhu içinde yapmaktır."
:D :D Tamamen haklısın abi , bizim ki işin makarası. :smiley:

" mesele birilerinin sıkıntı çekmesi degil...evlat..mesele saglam gidip..saglam gelmektir.Bunu ekip ruhu içinde yapmaktır."
Söz tamamen doğru , zaten kimse biri zor durumda iken yardımını esirgemez. Bu camianında bu özelliğini çok seviyorum. Yani marka sempatizanlığı var ama o kadar ileri seviyede değil. Mesela geçen bir cj ile araziye çıktık.30' lik bir yol tırmanıyorduk ki bir anda durdu öndeki araç , mecbur bizde durduk bir daha kalkamadık kar lastikleriyle.Neyse cj'in kendine hayrı olmadığı için bizi çekemedi ve aşağıdan bir LC çağırdık (Hürrem Abi) sağolsun kurtardı bizi. Yani bu camiayıda ayakta tutan bu tatlı rekabetler bence.. :smiley:
Selamlar , saygılar . :smiley:

mdr' Alıntı:
En geç 2-3-4 Temmuzda inşallah biraraya gelip tanışırız.Malum gezenbilir geleneksel buluşması o tarihlerde Bolu-aladaglarda olacakmış..

Keşke daha önce olsa......çamur..varken..sizin şu çakaralmazlar nereye kadar idare edip çıkabilecek bi görseydik... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abi sen yazın gel farketmez ben sana çamur bulurum abicim ;)

Ama bağlayıp 3 tonluk araç çekemem arkamdan ona göre traktör ayarlayalım ;D ;D ;D ;D

Not: tamamen takılma amaçlı yazdım he :D :D :D

mdr' Alıntı:

:D :D :D :D Abi her zaman bekleriz İzmit'e , Kartepede baya çamur mevcut , ama bizim lastikler kar lastiği olduğu için bizi çekmeyi göze alıp gel. :D

Senin canın sagolsun Çagrıcıgım..üzme tatlı canını.. ;D

söz senin 3 tonluk araç çekemeyecegini bildigim için (kara panteri)..o garajında dursun...

onun yerine 1670 kg lık başka araç aldım...gönlün rahat olsunnn... :D

mdr' Alıntı:
Senin canın sagolsun Çagrıcıgım..üzme tatlı canını.. ;D

söz senin 3 tonluk araç çekemeyecegini bildigim için (kara panteri)..o garajında dursun...

onun yerine 1670 kg lık başka araç aldım...gönlün rahat olsunnn... :D

Abi şu sırrı ne zaman açıklayacaksın. Hala öğrenemedim aracının ne olduğunu :D

Ya DEFENDER veya (piyango çıkarsa) bu araç ne dersiniz.

Fotoğraf-0007.jpg

devlet babanın ne güzel araçları var istediği gibi yaptırıyor özel yapım mis gibi...
devlet demir yollarında kullanılan bir aracı tanıcağım şimdi bugüne kadar gördüğüm en güzel arazi - demir yolu - anfibik- araç
Mercedes benz euro5 v8 dizel 450 beygir Actros almanyadan gelen parçalar hatay kolumanda birleştiriliyor. araçta yok yok , unimogdan bile dolu. maliyeti yaklaşık 500 bin tl - 600 bin tl (vergisiz) şimdi gelelim araca

-60 tane boş vagonu çekebiliyor
-20 tane dolu vagonu çekebiliyor
-Raylar üzerinde saatte 80 kilometre hızla dolu vagonları çekebiliyor.
-15 Kişilik klimalı işçi kabini
-4 tonluk vinç
-Arkada yükleme alanı
-Ön arka orta diferansiyel kilidi
-Bütün kilitleri birbirine bağlayan merkezi kilit 1 tekerlek dönmeden diğer tekerlekler dönmüyor.üstelik ağır arazi şartlarında çok fazla sıkışınca tolore ediyor sağını solunu kırma şansı yok , durum böyle olunca limitsiz zorlaya bilirsiniz bu aracı kıramazsınız.

-Yarı otomatik vites

Görüntü0166.jpg

Görüntü0167.jpg

Görüntü0168.jpg

Görüntü0169.jpg

Görüntü0170.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR