İlginç Offroad Araçları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 566
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,831
Ynt: İlginç Offroad Araçları

ict3055' Alıntı:
Yahu Bolu'da böyle bir adam yaşıyor ve biz onu tanımıyoruz nasıl oluyor bu ;D

Abi sahibini bir an önce bulun , o paletlilerle dağ taş gezin buraya da ekleyin fotoğrafları videolar , siz mutlu biz mutlu takılalım. :D :D

Etiketler

Mükemmel bir istek bu Deniz...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tersi olsa nassı olur.. ;D

ict3055' Alıntı:
Davetsiz gelemiyor musunuz?
Ben babanı davet ettim, sende yanında gelirsin kardeşim işte :D
O işin şakası abi , bu aralar def'in talipleri arttı , inşallah discoyla geleceğiz boluya.. :D

Assasin' Alıntı:
O işin şakası abi , bu aralar def'in talipleri arttı , inşallah discoyla geleceğiz boluya.. :D

Siz Def'i satın size güzel ilginç bir Disco buluruz ;)
Land Rover'a devam kararınızı kutluyorum... :D
Yakışanı yaptınız...

ict3055' Alıntı:
Siz Def'i satın size güzel ilginç bir Disco buluruz ;)
Land Rover'a devam kararınızı kutluyorum... :D
Yakışanı yaptınız...
Hayırlısı abi , land rover bambaşka bir şey.. Ne toyota ne suzuki..Ne demişler , Dünyada 2 tane arazi devi vardır ve ikiside çekik gözlü değildir.(Jeep , LR) :smiley:

tahaozak' Alıntı:
Defender evladiyeliktir satılmaz :mad:
Taha Abi selamlar ,
Satma sebeplerimizden ilki ve en önemlisi İzmit sanayicisinin aşırı nazlı olması , araca eski diye bakmaması.Bununla beraber burada araca birşeyler yükleyebileceğimiz bir yer yok. Mesela ebayden parça mı getirdik , takacak adam yok. Mesela Berk abi getirdiği parçayı taktırdı araba diğer gün motor kitledi.İstanbul'da ya da bu işlerden anlayan ustaların olduğu bir şehirde yaşasak asla satmazdık ama babam bıktı artık sanayicilerin nazını çekmekten.. :smiley:

İkna oldum :smiley: ama peder beye selam söyle benim boncuğum hala piyasada yok ;)

Assasin' Alıntı:
Baş üstüne Taha abi , o düşünüyordur bir şeyler.. :D

:D :D :D :D :D :D

İLAHİ DENİZ,

İLAHİ ÇAGRI..

Gönül bu..hangisini severse tam sever..tersi tamamen kemikleştirir... ;D

ben bunu takım tutma olayında gördüm hep..hangi yegenime...hangi tanıdıgıma birileri..iddia ile zorla ne derlerse tersini yaptılar..kendi halinde bıraktık..hepsi cimbomlu oldu.. ;D

şimdi sülalede hiç muhalefet yok..sıkılyorum.. :D
neyse..bu iş de böyle..sen Discoyu,..sen defenderi seveceksin..ki renkler olacak..tadı çıkacak..
Sakarya grubunda inan sadece geçen gezide bir disco oldu.Arkadaşımızı yanaklarından öptüm..teşvik ettim.."buaray girmeme..burada takılırmı .." demesine ragmen..maşallah ilk gelmesinde ragmen off roada hiç sıkıntı çektirmemek için elimizden geleni yaptık.

" mesele birilerinin sıkıntı çekmesi degil...evlat..mesele saglam gidip..saglam gelmektir.Bunu ekip ruhu içinde yapmaktır."

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR