İlginç Offroad Araçları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 566
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,829

Etiketler

Ynt: İlginç Offroad Araçları

Adamlarda iyi cesaret varmış ben tırsarım şahsen ordan inmeye...

azıcıkta rusların arazi canavarlarına bakalim. Belki 20 yıl sonra askeriyeden çıkma alabiliriz :D
parade2011100513.jpg

parade2011100521.jpg

parade2011100522.jpg

parade2011100523.jpg

parade2011100526.jpg

parade2011100527.jpg

parade2011100529.jpg

Bunlardan kullanacağımı bilsem direk giderim askere :D Yaş kaç oldu hala okuyoz gitmemek için :D
Böyle giderse Prof olacam ;D

Askerlik için Bilecik'te ki eğitim tugayına düşenler defenderdan soğuyormuş , sabahtan akşama def üzerinde oldukları için. Bindikleri def'ler 300tdi.Bizim 2.5 düz dizele binseler hayatından bezerler her halde.. :D :D

o düz defenderlerle hakkari nin dağlarında gezmek herkeze nasip olmaz. Bilecik Süğüt te eğitim alanlar zaten defendere doyuyorlar. Ondandır :D

serci07' Alıntı:
o düz defenderlerle hakkari nin dağlarında gezmek herkeze nasip olmaz. Bilecik Süğüt te eğitim alanlar zaten defendere doyuyorlar. Ondandır :D
:D Defendera doymak mümkün değil ki. :D Ben de Söğüt'e düşsem , önümde 200tdi arkamda 300tdi.Sağımda Otokar Cobra,Solumda 8x8 Yavuzlar.. :D :D

askerde ne guzel 3.7 libetym vardı , o araçla yaklaşık 10 bın km yol yaptım.cogunlugu offroad şartlarında, yanı artık landlar eskıdı ,land falan kalmadı şaka bır yana 1 tanede land vardı bırde hızmet aracı olarak tuzlamız vard.ı cok ozledım askerlıgımı sırf 4*4 olayı ıcın degıl genel olarak tam 1 hafta fazla kaldım askerde teskeremı almıs olmama ragmen ayrılmadım kışladan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR