İlginç Offroad Araçları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 566
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,829

Etiketler

Ynt: İlginç Offroad Araçları

Konuyu İsmail abi bu araçların ilanı ile açmıştı.
Bu hafta dağlarda gezerken iki tane yan yana gördüm bunlardan.
Kimin nesidir, neyidir anlamadım ama sırf araçlar hakkında bilgi almak için özel gidip sahibiyle tanışacağım.
Cep telle 2-3 resim çektim koyayım istedim onları.

Fotoraf-0095.png

Fotoraf-0096.png

Fotoraf-0098.png

Evett..topigin başlangıcında bu aracın satılık ilanı vardı...nereden nereye..

Çagrı kardeşim nerede buldun izlerini... ;D ;D belki birgün araç toplamaya başlarsam....(bu biraz zor ama :D ) gidip yerinde görüp alırız..

mdr' Alıntı:
Evett..topigin başlangıcında bu aracın satılık ilanı vardı...nereden nereye..

Çagrı kardeşim nerede buldun izlerini... ;D ;D belki birgün araç toplamaya başlarsam....(bu biraz zor ama :D ) gidip yerinde görüp alırız..

Abi Bolu'da Gölköy-Abant arasında köy ve yaylalardan geçen bir bağlantı yolu var.
Bu hafta sonu o civarda tur atarken gördüm. Sırf araçlar hakkında bilgi almak için gidecem oraya tanışacam sahibiyle.
Belki bir iki tur atmama izin verir :smiley: Paylaşırım seninlede edindiğim bilgileri ayrıca aynı bahçede şöylede bir araç vardı, bu da dikkatimi çekti :D

Fotoraf-0097.png

Adam ya klasik hastası..yada bilir bilmez araç alıp istifliyor..

hepside klasik olacak degerli araçlar...

Tekne gibi duruyor ya bayıldım. bununla şehir merkezinde dolaştığımı düşünemiyorum. :D

ict3055' Alıntı:
Abi Bolu'da Gölköy-Abant arasında köy ve yaylalardan geçen bir bağlantı yolu var.
Bu hafta sonu o civarda tur atarken gördüm. Sırf araçlar hakkında bilgi almak için gidecem oraya tanışacam sahibiyle.
Belki bir iki tur atmama izin verir :smiley: Paylaşırım seninlede edindiğim bilgileri ayrıca aynı bahçede şöylede bir araç vardı, bu da dikkatimi çekti :D
Abi orası muhteşem biyer yaa adamın evinin altı atv çakılı ayrıca biz geçerken 90 lık defenderda vardı,geziye giderken görmüştüm orayı.... :D

ACatlıkan' Alıntı:
Abi orası muhteşem biyer yaa adamın evinin altı atv çakılı ayrıca biz geçerken 90 lık defenderda vardı,geziye giderken görmüştüm orayı.... :D

Yahu Bolu'da böyle bir adam yaşıyor ve biz onu tanımıyoruz nasıl oluyor bu ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR