BBOYTED
MEKANİK DAHİ
Ynt: İlginç Offroad Araçları
süper araçlar
süper araçlar
mdr' Alıntı:Çok kişi hep karlı havalarda ,düşünür durur.
Ne yapalım da bu yerlerden rahat geçelim.takılmayalım.sıkınıtı yaşamayalım..aracımızı yükseltelim mi? get mi kit mi ne takalım. ;vinç de olsun..D ;D
Geçit vermez vadiler,karlı daglar..Babaanne yokuşu...
işte bu yolları dümdüz eden ,asafaltta gider gibi giden bir araçç...safkan arazi aracı. ;D
ne dersiniz . Hemde sahibinden satılık......18.000 tl
[attachment=1]
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-karli-havayi-sevenler-icin-mukemmel-firsat-42586152/detay
Merhaba...Bu araçları aynı zamanda Tedaş ve bazı doğu illerimizdeki resmi kurumlarda kullanmış zamanında..Beyaz tavanlı altı kırmızı renk olanlarını...Geçen yıl bir kaç tanesi Ankara Hurdacılar sitesinde satılık idiler...Demekki İhaleden alınmış ve orada satılıyorlar...Kayak tesisleri vs için mükemmel araçlar doğrusu...Sizide kutlarım...Böyle bir aracı kullanmış olmak herkeze nasip olmaz...Fotolar içinde ayrıca teşekkür ederim..Arşivime ilave ettim onları..Saygılarımla hoşçakalın....hasok' Alıntı:
Bu aracın adı SNOWTRAC Namı değer KARKEDİSİ 1600 cc Wolkswagen motorlu kasnaklı direksiyon sistemi.
Bu aracı Astsubaylık hayatıma başladığım 1982 senesinde Merzifonda görmüştüm. Birlikte 2 adet vardı ve ikiside çalışmıyordu. Bu iki araçtan tek bir araç olarak aşağıdaki aracı toplamıştım. Motorundan Kaportasına Elektrik sisteminden paletlerine kadar sökmediğim yeri kalmadı. Sonunda bittiğinde inanın bu araç ile Merzifondan Radar mevzisine 17 km 103 viraj 2-3 metre ortalama kar kalınlığı ile çıktım ve indim. Araçta benzinli webosta vardı telsiz vardı . Tam bir macera idi. Tabi gençlikte vardı. Bu fotoyu görünce anılarım depreşti. Teşekkürler.