İlginç Offroad Araçları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 566
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,833

Etiketler
Ynt: İlginç Offroad Araçları

darktreys' Alıntı:
devlet babanın ne güzel araçları var istediği gibi yaptırıyor özel yapım mis gibi...
devlet demir yollarında kullanılan bir aracı tanıcağım şimdi bugüne kadar gördüğüm en güzel arazi - demir yolu - anfibik- araç
Mercedes benz euro5 v8 dizel 450 beygir Actros almanyadan gelen parçalar hatay kolumanda birleştiriliyor. araçta yok yok , unimogdan bile dolu. maliyeti yaklaşık 500 bin tl - 600 bin tl (vergisiz) şimdi gelelim araca

-60 tane boş vagonu çekebiliyor
-20 tane dolu vagonu çekebiliyor
-Raylar üzerinde saatte 80 kilometre hızla dolu vagonları çekebiliyor.
-15 Kişilik klimalı işçi kabini
-4 tonluk vinç
-Arkada yükleme alanı
-Ön arka orta diferansiyel kilidi
-Bütün kilitleri birbirine bağlayan merkezi kilit 1 tekerlek dönmeden diğer tekerlekler dönmüyor.üstelik ağır arazi şartlarında çok fazla sıkışınca tolore ediyor sağını solunu kırma şansı yok , durum böyle olunca limitsiz zorlaya bilirsiniz bu aracı kıramazsınız.

-Yarı otomatik vites

Kasım bey bu aracı Bolu Aladağlara davet etsek festivale...:smiley:
Hem yakından inceleme şansımız olur, hemde bir kaç araç birleşip
onu çekmeye çalışırız:smiley:
http://www.youtube.com/watch?v=JfrFJtxzTC0&NR=1

Bu amfibik gezi araçlarını geçen hafta Dublin'de çektim.
Şehir turu atılıyor sokaklarda, yer yer kanallara ve denize de girip çıkıyorlar.
Su geçişi problemi sıfır ;D

76769309.jpg

59222764.jpg

58808618.jpg

Ford zamanında bunların küçüğünü üretmiş,yani opel corsa kadar falan belki biraz daha büyük. Çok aradım hurdasını vs. ama bulamadım..Bunlarda bir tane olsa daha ne ister insan. :D

Çok güzel fotograflar..yükleyen arkadaşların ellerine saglık..

Bu hafta BOLOFF tan Çagrı arkadaşımızın daveti ile onlarla beraberdik.

Abanta giderken bir çiftlik önünde topigi açmamıza sebep olan o meşhur " ilginç offroad aracı " canlı görmek nasip oldu..Hemde yanında bir tane daha var..

topik açtıgımız aracın ilk fotosu.

[attachment=1]

bu hafta gezimize gördüklerimiz..DÜNYA NE KADAR KÜÇÜKMÜŞ.. ;D ;D

[attachment=2]

[attachment=3]

Adsız.jpg

DSC_2247.jpg

DSC_2249.jpg

serci07' Alıntı:
itfaiye aracıyla sirenler açık hep yol almak istemişimdir kücüklüğümden beri

Demekki bazı insanların hayalleri aynı oluyor.
Belediyede çalışmam hayalime ulaşmam için büyük avantaj benim için...
Heran bir itfaiye aracı kaçırabilirim :D :D :D

ihg70' Alıntı:
Bu amfibik gezi araçlarını geçen hafta Dublin'de çektim.
Şehir turu atılıyor sokaklarda, yer yer kanallara ve denize de girip çıkıyorlar.
Su geçişi problemi sıfır ;D

76769309.jpg

Yahu bu benim niye aklıma gelmedi daha önce :smiley:

mdr' Alıntı:
Bu hafta BOLOFF tan Çagrı arkadaşımızın daveti ile onlarla beraberdik.

Abanta giderken bir çiftlik önünde topigi açmamıza sebep olan o meşhur " ilginç offroad aracı " canlı görmek nasip oldu..Hemde yanında bir tane daha var..

topik açtıgımız aracın ilk fotosu.

bu hafta gezimize gördüklerimiz..DÜNYA NE KADAR KÜÇÜKMÜŞ.. ;D ;D

Evet İsmai Abi;
Dünya Ne Kadar Küçükmüş ;D ;D

Çagrıcıgım,
eger itfaiye aracını kaçırırsan...benimde hayallerim var.. ;D ;D ;D

birde 6x6 sı var bunları gene mercedes benz ama itfaiye aracı tcdd den değil dakar kamyonlarına denk bir araç lastikler orjinal bogger desenli bütün difransiyeller kitli veya hepsi birbirine bağlı olarak kitli veya tek tek kitli istediğiniz modu seçiyorsunuz. resmini çekemedim ya daha 2011 modeli naylonları üstündeydi çok dehşet bir aletti bakmaya kıyamamadım dedim bunu nasıl araziye sokacaksınız böyle bir makinam olsa hergün silerim parlatırım artist apaçi şahincilerin doğancıların aynasından görünüp korku salarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
gezmekguzel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR