Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,983
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

lynx255' Alıntı:
Hudoff grubunun en standart aracı bizimkisi kaldı anlaşılan. MaşAllah, maşAllah..
Kara Kurt önce Başkan'a, sonra tüm gruba hayırlı uğurlu olsun inşAllah..
Can sıkmadan, piknik havasında kahvaltı yapalım. (Tavsiye niteliğindedir) Hudoff 001 Lightest Etapta ısrarkarım.
Ayrıca oradan sahile iner, kumda oynar, sonra da Çiftalan civarında keşfe çıkarız. Orman bu, mutlaka bir yol buluruz.
Bulduğumuz yolu tamamlarsak adını Hudoff 003 koyarız, tamamlayamazsak adı aşk olur..
;D
Bu arada Ayberk, sana uzaktan kumandalı vinç yerine, hiç arabadan inmeden, o vinci açıp ağaca bağlayacak uzaktan kumandalı bir sistem lazım. Bilim adamlarına duyurulur, acil ihtiyaçtır..
Atıl kurtçum çiftalan vs Kemerburgaz beni korkutuyor artık peron değiştirelim bence hudoff 1 de silelim hafızalardan yeni bir hudof bir bulalım benim fikrim :smiley:

Etiketler

freelander99' Alıntı:
o sistem zaten keşfedildi, adını Reis koydum :smiley:

kurtun lastiklerini değiştirmedinmi daha ?
Hacı abi, işler yok. Para yok. Masraf çok. Batık haldeyim yani anlayacağın..

lynx255' Alıntı:
Hacı abi, işler yok. Para yok. Masraf çok. Batık haldeyim yani anlayacağın..

haklısında,
lastik olmayınca araca çok yüklenip gereksiz ek masrafa yol açıyor :(

Beykozdan girelim şileden çıkalım keşif için güzel bölgeler yada şu analı babalı mı ne vardı geçen lopezi bitiremediğimiz için girememiştik ;D ;D

HASAN_5434' Alıntı:
Atıl kurtçum çiftalan vs Kemerburgaz beni korkutuyor artık peron değiştirelim bence hudoff 1 de silelim hafızalardan yeni bir hudof bir bulalım benim fikrim :smiley:
Bulalım. Bulursak, onun adı 003 olur. Ama keşif gezileri çok vakit alıyor. Yol çıkarsa, keyifli oluyor. Ben önerimi yaptım, sizde yapın. Oylayalım..

freelander99' Alıntı:
becce kitinin içinde spacer olması lazım, ofset gereksiz

hazır işleme başlamışken başkan direksiyon amortisörü de taktırırsa iyi olur
o lastiklerle ve spacer/ofsetle arabayı 70-100km/s arası hızda direksiyon titremesinden yolda zaptetmek baya zor olacaktır

Becce kitin içinde spacer yok fabrika çıkışı 30 ofsetli jant aldım direksiyon amortisörünü söylemen iyi oldu dursun ustayı bi arayım bu arada lastillerim ınsa turbo desenli sıverstone

Dursun usta ile konuştum direksiyon amortisörü takacak . Dodik işini ne yapsam Ayberk varmı senin tavsiyen ?

dodik konusunda fikrim yok, spacer alperin kitinde vardı, belki kendi montajladığında hediye ediyordur, ücretsiz montaj da yapıyordu Mehmet Becce

ayna maruti değiştirirken debriyaj sorununu da çözdür , baskı ve balata değişecek heralde 250tl idi parça fiyatı

lynx255' Alıntı:
Hudoff grubunun en standart aracı bizimkisi kaldı anlaşılan. MaşAllah, maşAllah..
Kara Kurt önce Başkan'a, sonra tüm gruba hayırlı uğurlu olsun inşAllah..
Can sıkmadan, piknik havasında kahvaltı yapalım. (Tavsiye niteliğindedir) Hudoff 001 Lightest Etapta ısrarkarım.
Ayrıca oradan sahile iner, kumda oynar, sonra da Çiftalan civarında keşfe çıkarız. Orman bu, mutlaka bir yol buluruz.
Bulduğumuz yolu tamamlarsak adını Hudoff 003 koyarız, tamamlayamazsak adı aşk olur..
;D
Bu arada Ayberk, sana uzaktan kumandalı vinç yerine, hiç arabadan inmeden, o vinci açıp ağaca bağlayacak uzaktan kumandalı bir sistem lazım. Bilim adamlarına duyurulur, acil ihtiyaçtır..

Piknik havasında kahvaltı için +1 oy verdim
hudoff 001 parkur olabilir yorum yapmıcam
araç sayımız fazla olcak gibi keşif taraftarı diilim
illa keşif derseniz sofullar tavsiyemdir

freelander99' Alıntı:
dodik konusunda fikrim yok, spacer alperin kitinde vardı, belki kendi montajladığında hediye ediyordur, ücretsiz montaj da yapıyordu Mehmet Becce

ayna maruti değiştirirken debriyaj sorununu da çözdür , baskı ve balata değişecek heralde 250tl idi parça fiyatı

Alper abi ilave ücret ödeyerek spacer taktırdı baskı balatayı 1 gün önce degiştirdim

kıt fiyatı 950 euro yaklaşık 3000 tl alper abi spacer ve alt koruma için 3550 tl verdi. Dursun usta alt korumaya benden olcak para almıyorum dedi

Başkan o zaman hudoff 1 ardından şu analı babalıya bir bakalım kahvaltı değilde sucuk mangal olsun kahvaltı çok zahmetli oluyor ;D ;D ;D

bundan alsakmı artık 1 er adet ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-lisanssiz-telsiz-midland-203-halk-bandi-cb-telsiz-am-fm-c-972-oltay-com-tr-151999726/detay

kız babası' Alıntı:
Alper abi ilave ücret ödeyerek spacer taktırdı baskı balatayı 1 gün önce degiştirdim

kıt fiyatı 950 euro yaklaşık 3000 tl alper abi spacer ve alt koruma için 3550 tl verdi. Dursun usta alt korumaya benden olcak para almıyorum dedi

aynen kit ayrı, spacer ayrı satılıyor. alt koruma basit ama çok yararlı. alternatör korumayı unutmma başkan. benim arabada alttan alternatör koruma var. okmeydanındaki servis yapıyor.

dodik işi ise bende. bi adam var vitaralara dodik yapıyor. amerikan bushwacker tipi. jimny üzerind çalişiyor şu an. bitince haber verecek ben de taktıracam. orjinal plastik dodikleri söküp direkt kasaya takılıyor dodikler.

image.jpg

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR