Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,983

Etiketler

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

işte geldim burdayım ben de bu gruptayım :smiley: alternatör ve marş motoru okadar canımı sıktı ki birde üstüne pazar işim çıkınca hiç bakmadım siteye. bugün temizlettim alternatör ve marş motorunu neyse 50 tl. ye bitti buseferlik. ama öğrendim derin sulara daha yavaş girecem baktım kaldı araba hiç debelenip çamura boğmicam heryeri daha sakin olmak lazım anlaşılan :smiley:

ayıca pazar günümde boşa cıktı yani bende varım.

başkan kara kızımız hayırlı olsun. nası eğitirsen öyle büyür direk extreme girsin olaya öle büyüsün :smiley: ayrıca benim halatı ve stickerleri unutmazsan sevinirim

hasan geçmiş olsun yanlız kurt

bence yusuf sen de dahil kimse Ayberk'i co plot almasın araçla gelsin :smiley:

Hatırlatma:
her nekadar tanışmasakta tayfun yokmu gezi deyip duruyordu facebooktan

defender selçuk abiyi de unutmayalım

Stıcerları arabayla beraber Hasan'a verdim inş duruyordur olmadı pazara kadar tekrar bastırırım ,senin halatı yusuf abiye sattım :smiley: sabahtan 1 tane alırım

günaydın herkese.

deli divane yağmur yağdı en basit yer bile çamur deryası olmuştur. ayberke katılıyorum her yere girelim ama derin kanallı 38-40 inçlik abilerin canına okuduğu parkurlara girmeyelim. sucuğu çayı hakedicek bi performans sergileyelim bomba olsun bu pazar hazır herkes bir arada sonrasında uzun süre anılsın bu pazar gezisi. hasan ver gazı sende :smiley: ;D

günaydın araç reis oto dursun ustada lastikleri aldım bugün yarın yükseltme ve ayna mahrutiler takılcak

Selam ahali hayrlı sabahlar ve işler takipteyim.

kız babası' Alıntı:
günaydın araç reis oto dursun ustada lastikleri aldım bugün yarın yükseltme ve ayna mahrutiler takılcak

ohh ohh mis lastikler ne başkan merak ettim. ayrıja offset jant mı? spacer mı?

kız babası' Alıntı:
Stıcerları arabayla beraber Hasan'a verdim inş duruyordur olmadı pazara kadar tekrar bastırırım ,senin halatı yusuf abiye sattım :smiley: sabahtan 1 tane alırım
Başkan stickerlar bende getiririm bu hafta :smiley:

Hudoff grubunun en standart aracı bizimkisi kaldı anlaşılan. MaşAllah, maşAllah..
Kara Kurt önce Başkan'a, sonra tüm gruba hayırlı uğurlu olsun inşAllah..
Can sıkmadan, piknik havasında kahvaltı yapalım. (Tavsiye niteliğindedir) Hudoff 001 Lightest Etapta ısrarkarım.
Ayrıca oradan sahile iner, kumda oynar, sonra da Çiftalan civarında keşfe çıkarız. Orman bu, mutlaka bir yol buluruz.
Bulduğumuz yolu tamamlarsak adını Hudoff 003 koyarız, tamamlayamazsak adı aşk olur..
;D
Bu arada Ayberk, sana uzaktan kumandalı vinç yerine, hiç arabadan inmeden, o vinci açıp ağaca bağlayacak uzaktan kumandalı bir sistem lazım. Bilim adamlarına duyurulur, acil ihtiyaçtır..

lynx255' Alıntı:
Bu arada Ayberk, sana uzaktan kumandalı vinç yerine, hiç arabadan inmeden, o vinci açıp ağaca bağlayacak uzaktan kumandalı bir sistem lazım. Bilim adamlarına duyurulur, acil ihtiyaçtır..

o sistem zaten keşfedildi, adını Reis koydum :smiley:

kurtun lastiklerini değiştirmedinmi daha ?

HASAN_5434' Alıntı:
Ben cevaplayayaım lastikler 31 ınsa turbo ayrıca ofsetli jant ;D ;D ;D

becce kitinin içinde spacer olması lazım, ofset gereksiz

hazır işleme başlamışken başkan direksiyon amortisörü de taktırırsa iyi olur
o lastiklerle ve spacer/ofsetle arabayı 70-100km/s arası hızda direksiyon titremesinden yolda zaptetmek baya zor olacaktır

freelander99' Alıntı:
o sistem zaten keşfedildi, adını Reis koydum :smiley:

kurtun lastiklerini değiştirmedinmi daha ?
Bakarız reis mi koydun çarpık bacak mı o bu hafta sonu belli olur ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri