Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,975
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

COY' Alıntı:
uzun şasi standart terrano ii, 4 yaşında oğlum ve eşimle birlikte beni bile kabul eden ve yolda bırakmayan ekibe çok teşekkür ederim.

çok keyifli bir haftasonu oldu.

arka tampon ve arka plakayı yaptırınca halledeceğiz inşallah ;D nerede yaptırcağımı bulursam ;D

tampon hasarlandı mı? geçmiş olsun :( plastik tamponsa ve çatlama yada parça kayıpsız kırılma yaptıysa
aracın kaskosu varsa mini onarımla otoking tipi yerlerde yaptırabilirsiniz. kasko yoksada bu tip yerlerle bir görüşüp fiyat almak uygun olur.

sizin araç gene çok iyi geldi, umarım keyif almışınızdır.

Etiketler

Onu kim söylemiş? Ne ara söylemiş?
Bir şey hatırlıyorum yalnız, o da öyle söylenmedi..
Hatta "senin lastikler, benimkilerden daha dişli, sıkıntı olmaz" dediğimi hatırlıyorum..
Tahminim; bir birini iyi tanımayan arkadaşların, şaka yollu takılmaları yanlış anlaşılmış..
...................................................................................
Aşağı yukarı her gezimizde (yada bir çoğunda) bir yada bir kaç standart donanımlı araç mutlaka oldu. Tıpkı bir zamanlar bizim de olduğumuz gibi. Bunu, sıkıntı etmedik, etmeyizde..
Daha önce binek lastikleriyle Selim arkadaşımız, At Arabası ile, bizimle beraber Lopez'i geçti..
Arkadaşlar beni bitik lastiklerimle nerelerde taşımadı ki, bir bilseniz.. ;D

Neyse, bizim için problem yok. Kapı her zaman olduğu gibi ardına kadar açık. Biz yine gezilerimizi herkesin katılımına açık yapacağız..

ben hic katilamasamda size genelde tabirlerinize fotograflariniza hitaplariniza baktigim zaman adam gibi adam diyorum sizle bi denk getirebilmek icinde ugrasiyorum acikcasi guzel bir grupsunuz her hafta bi organizasyonunuz da var daha ne olsun insanlar sizden faydalanmali boyle fazla grup yok.

Abilerim beni bile bu halde Lopez zamanı yarı yolda bırakmayın ellerinden geleni yaptıklarsa kimseyi yarı yolda bırakmazlr sizin gibi bir grup daha görmedim ben anladığım kadarıylada arkadas şakalasmayo yanlış anlamış takılmayın böyle şeylere uzun zamandır aralarına katılamıyorum ama inanın onlar gibi dostlar ve onlar gibi ekip bulamazsınız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Abi benim araç icjn degil standart cherokee icin konusulmus cocukta ilk defa geliyor abi nerden bilsin şaka yapildgni. herneyse.olan oldu .. size iyi eglenceler.

Neyse, gezi konumuz daha fazla dağılmadan resimlerle devam edelim..
Bu sefer resimleri yeni konuda toplayamadık, mevcut konu üzerinden devam edelim o halde.

İlk parkura giriş ve son parkurdan çıkış resimleri. Arada pek fazla resim çekme, çekinme fırsatımız olmadı bu sefer.
Ara ara yağmur yağdı, araçlardan inmek istemedik. ;D

Parkurun son çıkışında bizden korkup yamaya saran bir manda kasa arkadaşımız sola devrilerek takla attı. Bir tek onu videoya alamadığımız için çok pişman olduk..
;D ;D ;D

mini20140316_102017.jpg

mini20140316_111635.jpg

Parkurdan sonra sahile inip biraz kumda dolanalım istedik.
Yamayı gören Hudoff'çu dayanamaz. Biz de yamayı görünce poz vermek için tırmandık..
Son resimde de sahalardan uzak kalan Atıl'ın tekrar oyun alanına dönüşünü görmekteyiz.
;D ;D ;D

mini20140316_114444.jpg

mini20140316_114505.jpg

mini20140316_114614.jpg

mini20140316_114621.jpg

mini20140316_114755.jpg

Resimler için yeni konu açılmış. Farketmedik. Bendeki paylaşımları oraya taşıyorum..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102336
Böylece 30 sayfada ancak tamamlayabildiğimiz gezimizin konusunu burada kapatıyoruz. ;D
Bir sonraki geziye kadar kendinize ve araçlarınıza iyi davranın arkadaşlar.
En kısa zamanda arazide buluşmak üzere.. ;)

freelander99' Alıntı:
tampon hasarlandı mı? geçmiş olsun :( plastik tamponsa ve çatlama yada parça kayıpsız kırılma yaptıysa
aracın kaskosu varsa mini onarımla otoking tipi yerlerde yaptırabilirsiniz. kasko yoksada bu tip yerlerle bir görüşüp fiyat almak uygun olur.

sizin araç gene çok iyi geldi, umarım keyif almışınızdır.

Kasko var bugün güzelce yıkattım, yarın başvuruda bulanacağım. Ayrıca çok keyif aldım, haftaya tekrar devam inşallah. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR