Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,983
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

2 tane kayıp aracımız var, ben onları merak ediyorum, 2side çeroki.
dilerim yolu bulabilmişlerdir

Etiketler

bu işin zevki batmak çıkmak kurtarmak kurtarılmak diye biliyorum , ya da ben yanlış biliyorum ..
yanımdaki arkadaşıma sen bu lastiklerle niye geldin ? .s nasıl giriceksin bu lastiklerle ? :S gibi yaklaşımlar ( ilk tanışmada ) pek samimi anlaşılmadı o yüzden ayrılmak zorunda kaldık , yanlış anlaşıldıysak affola ...

ghostrider12' Alıntı:
bu işin zevki batmak çıkmak kurtarmak kurtarılmak diye biliyorum , ya da ben yanlış biliyorum ..
yanımdaki arkadaşıma sen bu lastiklerle niye geldin ? .s nasıl giriceksin bu lastiklerle ? :S gibi yaklaşımlar ( ilk tanışmada ) pek samimi anlaşılmadı o yüzden ayrılmak zorunda kaldık , yanlış anlaşıldıysak affola ...
Samimi derken tam anlayamadık biz sonradan ekleme bir şey de demedik mt lastık şart dedik bu iş tabiki batmak çıkmak bizde çektık çekıldık bu gezide ama daha az vakıt harcayalım bu işte diye lastık olsun en azından dedık neyse herşey olabilir ama en azından biz gidiyoruz deseydınız bızde sizi aramak zorunda kalmazdık yanlış da anlamazdık bekledik peşinize ilerilere doğru araç gönderdik vs....

Off road a ilk heveslendigimizde bi sürü grup gördük, hiç görmedigim kadar offroad aracı gördüm,gezenbilirde çok aradım ama bi tane bile offroad gezi organizasyonu görmedim , sonradan 3 acemi arkadaş birbirimizi bulup HUDOFF u yarattık ve dedikki biz her gezimizi açık yapalım gelmek görmek gezmek isteyen herkez gelsin,bizim gibi gezi aramak veya abiler bi gezi yapında bizde gelelim ögrenelim demesinler istedik,şimdi bi çok grubun (tüm gruplar demiyorum) neden özelden vs konuşup gezdigini çok iyi anlıyorum.

Migrosa bira almaya gidip gelicez deyip hayelet gibi ortadan kaybolmak gayet samimi bi hareket. Nickinin niye ghostrider olduğu anlaşıldı.

Benim amacim burda kalp kirmak degildi ama sizde boyle hevesli kardesleri kirmayin ki. abilikler kardeslikler degerli.olsun .. ayrica migrosa giden ben degildim alper bey sen gruba liderlik yapip önden gittiign icin konvoyun geride.kalanlarini gormemissin . yinede tesekkurler herkeze.

Kardeşiim emin. Ol bu grup cok sammimi ve yardım sever bir gruptur ne kimse yolda kalır nede arazide. Emin ol bir birinizi. Yanlış anlamışsınızdır. Bende ilk gruba karıldımda lastik yoktu ama makara kukara. Gecti ben battım onlar kurtardı .ama şimdi ne oldu proplemleri bile birlikte çözüp yardımlasıyoruz. Sıkıntı yapmayın gene geli nnn başımızın. Üstünde gene o parkuru gecerizzz

Yusuf abi tesekkur ediyorum yaklasimin icin bende zaten sknti yok .. yapmadigimiz şey.degil ama yanimda arkadas misafir geldi boyle bi olay olunca adam basti kontaga gitti . dogal olarak bendede şarterler gitti . yinede hepsi.benim abim saygimi.eksik etmem kalp kirdiysam herkezden özur dilerim

Ben bu hafta gelemedin . Aksilik ya amortisör çıktı yerinden arka düştü yaptırcak yer bulamadım saolsun. ( kıl kuyruk )ayberkkk arkadaşım sorunumu bu gün halletti.teşekur. Bu lakabıda kendisi ne. Ben cok sevdıım icin taktım ona :smiley:))))

uzun şasi standart terrano ii, 4 yaşında oğlum ve eşimle birlikte beni bile kabul eden ve yolda bırakmayan ekibe çok teşekkür ederim.

çok keyifli bir haftasonu oldu.

arka tampon ve arka plakayı yaptırınca halledeceğiz inşallah ;D nerede yaptırcağımı bulursam ;D

Saoll kardeşimm artık bu hafta cıkarız gelcek arkadslarla

Hepinize geçmiş olsun güzel bir gezi olmuş bende katılacaktım ama işte gecen hafta lopezde balataları yakmışız araç2 vitesten yukarı cıkmıyordu onun için gelemedim ama bu hafta bi gezi düzenlerseniz bende aranızda olmaktan mutlu olurum hemde tanışmış ve kaynaşmış oluruz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri