Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,983

Etiketler
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

kız babası' Alıntı:
Araç maal
esef yetişmedi
kız babası' Alıntı:
Araç maalesef yetişmedi
Başkan maşallah araç çok güzel.
Yetişmedi iyi olmuş hazır Dursun ustadayken
İşler biter bitmez Dursun ustanın olduğu iş merkezinde Dursun ustanın kiracısı AFM araç kaplama Aytaç var.
Kaput 2 kapı ve 4 camurlugu çizilmelere karşı parlak
Siyah kaplatabilirsin. Dodiklere bagaja tavana gerek yok.
Maksimum 700 e biter. Belki daha ucuza. Çizilmelere karşı birebir :smiley:

kız babası' Alıntı:
Aklımda var öyle bişey ama param bitti :(

Düşünürsen ben konuşurum paramiz olunca veririz.
Çizilmeden kaplatmak gerek.
Hatta turuncu kırmızı mat beyaz uçuk mavi
Gibi renklerde deneyebilirsiniz :smiley:
Hafta içi ararsan ben koordine ederim.

aracın tamamını mat siyah veya mat yeşil kaplatmak aklımda ama bide onu ruhsata işletme derdi var o yüzden pek sıcak bakmadım

Serkan abi ben direkt turuncu istiyorum. Uzun zamandır aklımda ama tanıdık kimse yoktu. Ben de talibim bu tanıdığına

Saygı deger abilerim uzun bir aradan sonra acımda hazır haldeyken aranıza katılacaktım ki bu hafta ancak üzülürmek aranıza katılamayacağımı belirtiyorum şuan hastaneden yazıyorum size bu gece müşade altında olacağım için sabahtan aranızda olamayacağım sizlere kazasız belasız mutlu huzurlu çamura bulanmalar diliyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

[quote author=alper soykan plink=topic=102231.msg1318949#msg1318949 date=1394918932]
Serkan abi ben
direkt turuncu istiyorum. Uzun zamandır aklımda ama tanıdık kimse yoktu. Ben de talibim bu tanıdığına
[/quote]

Alper senin arabanın rengi bence güzel ama istersen
Turuncu tonlarında bi bakarız. Konuşuruz hafta içi.
Hepinize kazasız belasız kırılmasız bozulmasız
Güzel bir gün diliyorum :smiley:

SelimKck' Alıntı:
Saygı deger abilerim uzun bir aradan sonra acımda hazır haldeyken aranıza katılacaktım ki bu hafta ancak üzülürmek aranıza katılamayacağımı belirtiyorum şuan hastaneden yazıyorum size bu gece müşade altında olacağım için sabahtan aranızda olamayacağım sizlere kazasız belasız mutlu huzurlu çamura bulanmalar diliyorum

geçmiş olsun selim

hakan 555 gelmiyomusun ?

Ilk kareler

ImageUploadedByTapatalk1394982434.422580.jpg

ImageUploadedByTapatalk1394982453.640916.jpg

cok keyifli bi gezi olmus gordugum kadariyla acaba yarin ne masraf ciktidi olayindan ziyade zevk veren bi gezi olmus,kemerburgazdan daha guzel camurdan uzak temiz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri